- 17 Şubat 2015
- 65
- 62
- 37
İnanın çok üzüldüm hiç uyumadım gece uyuya kalmışım. Benim en büyük sorunum kimseyi kıramamak galiba herkes mutlu olsun iyi olsun diye ben hep kendimden ödün veriyorum. Benim annem ve babam ayrılmıştı baya büyük sorunlar yaşadık. Annem ve babam barıştılar daha sonra fakat bu bende ve kız kardeşimde baya büyük travmalara neden oldu. Bende hep bir kaybetme korkusu oluştu. Sanırım insanları kaybetme korkusundan dolayı içime atıp karşımdakini mutlu etmeye çalışıyorum. Bu eşim içinde geçerli. Tanıştığımız zamandan bu zamana epey yol katettik tabi hep ben verici oldum. Çiçek almayı bile ben öğrettim kendisine. Düşünün artık gerisini. Bir arkadaş gibi oldum ben kendisine şöyle yaparsak daha mutlu oluruz bana böyle davranman lazım bir bayan bundan mutlu olur vs. Az olsa da değişim oldu ve biz evlenmeye karar verdik. Annesine çok düşkün ve tabi maddiyatta ailesinde oldğu için evimizi kendileri döşedi kayınvalidem de dominant bir bayan. Herşeye müdahale ediyor. Ben sevgimden dolayı ailemden uzak kalmayı göze alarak başka bir şehire ailesinin bulunduğu şehre yerleşmeyi kabul ettim. Eşim çok iyi bir insan fakat baskıcı bir annesi olduğu için evde rahatlığı buldu. Kendine yaşam alanı oluşturdu oyun oynamak maç izlemek tamamen özgür oldu. Tabi bu arada beni ihmal ettiğinin farkında değildi. Evlenmeden önce diyordu ki bana evlenince şöyle olcam böyle olcam süprizler yapcam sana yemekler yapcam masaj yapcam mulu edicem seni v.s ama evlendik ve bunların hiç biri olmadı. Ben bugün kalktım yine konuştum kendisiyle bak böyle olmaz hayatım beni ihmal ediyorsun sürekli maç izleyip oyun oynuyorsun ben ayrı odada oturuyorum yok gibiyim sanki dedim. Yeni evli değiliz gibi dedim. Bir heyecan bir atraksiyon yok bizde dedim. Bir plan yapalım aktiviteler ayarlıyalım sen tabiki yine oyun oyna maç izle kimse kimseyi kısıtlayamaz dedim.Ama benide ihmal etme dedim. Oda bana dedi ki haklısın daha dikkatli olcam artık dedi.
Bakalım umarım herşey güzel olur içimde bir mutluluk oldu iyi ki varsınız arkadaşlar. Çokk teşekkür ederim yazılarınız önerileriniz ve uyarılarınız için :)
Bakalım umarım herşey güzel olur içimde bir mutluluk oldu iyi ki varsınız arkadaşlar. Çokk teşekkür ederim yazılarınız önerileriniz ve uyarılarınız için :)