Evliliği hiç böyle hayal etmezdim 3.5 haftalık evliyim kocam çok ilgisiz

bence yeni evliyken istediğin şekle getire bilirsin herseyi. git konuş olmadı sen yanına git konuş öp güzel sözler söyle eger böyle rutin gidiyorsa bidaha hiç değişmez. ben şunu çok iyi anladım insan evlendikten sonra bişeye nasıl başlarsa öyle gider sonsuza kadar. bence on u buna alıştırma

burda hiç normal değil gibi yorumlar yapmak bence çok yanlış. herkesin hayat tarzı farklıdır.
biz 6,5 aylık evliyiz. ilk başlarda cinsel anlamda ben çok korktuğum için eşimi resmen yanıma yaklaştırmadım. ilk 5,5 ayda bi elin parmağını geçmedi birlikteliğimiz. bende üzülürdüm bende sorun var die eşimde benim canımı yakmamak için yaklaşmazdı. sonra o sorunu cözdük şükür. ben korkumu yendim ve şu an iyi durumdayız.
yani sende bunun altında yatan sebebi araştır ilk önce.
eşini karşına al konuş neden böyle davranıyorsun. sence bu şekilde bi evlilik senin için güzel mi diye.
benim eşimde futbol hastasıdır. ben eşimle oturup maç izlerm. bununla yetinmem. maç yorumlarını izlerim. hemde gecenin 12 sine 1ine kadar. ama eşimde dizi sevmediği halde oturr benimle dizi izler. eşinz sizi yanlız bırakıyorsa siz onu yalnız bırakmayın. onun ilgi duyduğu şeylere duyarlı olun.

şimdi gittim yanına uyandı uykunmu kaçtı diye sordu döndü arkasını uyudu elimde telefon var hiç mi uyanmaz ya eşimin uykusu kaçmış elinde telefon napıo demezmi bi koca :KK43: aldım yastığımı diğer odaya geçtim şimdi :KK43: ağlıyorum şu anda
Abartmissin cnm, adam uyanmayabilir
Hasta filan degilsen sorun yok bence

Ama gun icinde biraz daha takilin

Isteyken filan görusurmusunuz?
Sen calisiyomusun?
Tlf la msj la filan , surekli iletsim halinde olun

zamane yeni evli erkeklerede bir haller oldu,havasındanmı suyundanmı bilemiyorum hormonlu yemekten galiba
biz yeni evliyken eşim beni iki dk rahat bıraksa diye dua ederdim:KK53::KK53:

Öncelikle merhabalar,
Ben 3,5 hafta önce evlendim. Eşimle 4 yıl süren ilişkimiz oldu bunun 1,5 yılı sözlü 1,5 yılı nişanlıydık. Gel gelelim sorunumuza yeni evlenmemize rağmen eşim ayrı odada oturuyor maç izliyor bütün akşam sonrasında oyun oynuyor daha sonra benim yanıma uğruyor oturma odasına sıkılmıyorsun değilmi diyor bana bende yok diyorum ama normal gelmiyor bana bu durum daha yeni evliyiz hiç heyecan yok bizde :KK43: gece 11-12 ye kadar ayrı takılıyoruZ evde sonrasında uykusu geliyor kocamın uyuya kalıyor kalmasada yatağa gidiyoruz bi kere öpüyor arkasını dönüp uyuyor. Yemek yapıyorum yiyoruz biter bitmez tv odasına gidiyor.Ben ne yapim ? Yatak olayımızda hiç iyi değil hep yorgun isteksiz. Kendiliğinden gelmiyor hiç görev gibi görüyor o olayıda. Ben gidyorum öpüyorum sarılıyorum o tv odasındayken.Bi heyecanlındırma hareketi yok bişe yok napcam ben :KK43: . Hiç böyle hayal etmezdim evliliği :KK43: yeni evlilerde normal bir durummu bu arkadaşlar ?
bence herşeyide eşinizden beklemeyin önce sen bişeyler yap daha sonra arada sıkılıyorum de keşke şöyle bişey olsa falan de bekle.

ilişki sıklıgı nasıl peki?bir erkeğin hele ki evli bir erkeğin eşinden böyle ayrı takılması normal değil kesinlikle.alın karşınıza konuşun bu böyl olmaz ben böyle hayal etmemiştim deyin.

gay olabilir mi? yani böyle durumlarda genelde sonuç bu çıkıyor.çok gördük böyle konuları burda.

Normal normal ooooo benim eşim koltuklarda uyuyakalırdı :) ne ağlamalar, ne zırlamalar...Sen de onu umursama, eğer üstüne düşersen daha çok kaçar. Bir şekilde beraber yaşamaya alışacaksınız..

Artık dizilerin tekrarları direk nete düşüyor, kaçırdığınız dizileri izlersiniz eşiniz işe gidince hem vakit daha hızlı geçer
Akşamları onun olduğu odaya gidin, yanında durun, o tv yi izlesin sizde alın laptopu gezin dolaşın yanında
Biraz dayanın bi süre sonra yanınızda olmaya alışacaktır.
Ama ayrı odaya alıştırma

Öncelikle merhabalar,
Ben 3,5 hafta önce evlendim. Eşimle 4 yıl süren ilişkimiz oldu bunun 1,5 yılı sözlü 1,5 yılı nişanlıydık. Gel gelelim sorunumuza yeni evlenmemize rağmen eşim ayrı odada oturuyor maç izliyor bütün akşam sonrasında oyun oynuyor daha sonra benim yanıma uğruyor oturma odasına sıkılmıyorsun değilmi diyor bana bende yok diyorum ama normal gelmiyor bana bu durum daha yeni evliyiz hiç heyecan yok bizde :KK43: gece 11-12 ye kadar ayrı takılıyoruZ evde sonrasında uykusu geliyor kocamın uyuya kalıyor kalmasada yatağa gidiyoruz bi kere öpüyor arkasını dönüp uyuyor. Yemek yapıyorum yiyoruz biter bitmez tv odasına gidiyor.Ben ne yapim ? Yatak olayımızda hiç iyi değil hep yorgun isteksiz. Kendiliğinden gelmiyor hiç görev gibi görüyor o olayıda. Ben gidyorum öpüyorum sarılıyorum o tv odasındayken.Bi heyecanlındırma hareketi yok bişe yok napcam ben :KK43: . Hiç böyle hayal etmezdim evliliği :KK43: yeni evlilerde normal bir durummu bu arkadaşlar ?

Çekip gidesim var. Ben sevdiğim için ailemden uzak yere gelin gelmeyi kabul ettim. Ailesine sonsuz saygı gösteriyorum eşyalarıma bile annesinin karışmasına izin veriyorum kadınlığımı gösteriyorum hem okuyorum hem ev işlerini kendim hallediyorum. Herşeyine anlayışlıyım tek istediğim kocamın bana olan ilgisini arzusunu heyecanını görmek hissetmek sabah konuşcam bunları. Yani çok içim yandı :KK43: bu gece sabaha kadar bi başıma ağladım kocam beni görmesine rağmen arkasını dönüp horul horul uyudu
yani şu yazdıklarınızdan sonra hala durumu garipsemeniz ilginç. herkesin dediğini ben de diyeyim adam size sorduğunda neden anlatmıyorsunuz? Adam müneccim mi ? siz sıkılıyorum ben demeden nerden bilebilir ki?
bize anlatacağınıza adama anlatın bunu.
üstelik sizin kendinize ait bir karar mekanizmanız yok mu? sizin eşyanıza niçin annesi karışıyor, neden evin bütün yükü sizin omuzunuzda, neden herşeyine anlayışlısınız?
siz kendi kişiliğinizi yok sayıyorsunuz adam yok sayınca kızıyorsunuz? bence kocanızda zerrece hata yok. siz bir birey olun önce benim çizgim şunlar bunlar, geçilmesini istemem deyin, o da koysun çizgilerini bir yerde buluşun, anlaşın.
siz çocuk eğler gibi koca eğliyorsunuz sonra da kocam beni görmüyor, e normal var mısınız ki?
kocanızın hayatında var olmayı deneyin bir kez de. "hayır" demek sizi asi, isyankar, şirret yapmaz, birey yapar. her şeye evet demek iyilik, uysallık, ideal kadınlık değil kendinden taviz vermektir. elbette bir evliliğin ilerlemesi için her iki taraf da bazı şeylerden ödün verecek de hep siz ödün verirseniz, bugün odaya çekilir sizi yalnız bırakır yarın annesi için bana bağırdı diye konu açarsınız.
var olun lütfen, eşiniz de olsa önce can sonra canan demişler.

Istersen 10 sene sevgili ol kimse sevgiliyken nişanlıyken gerçek yüzünü göstermez ki ben de yeni evliyim bu hareketleri pekte normal degil

canım ya valla senin gibi kadınlara hep odun adamlar denk geldiğini gördüm, bu hayatın kanunu mu anlamadım. :KK14:neden bana şöyle odun bi adam denk gelmiyorda adam ediyim diyorum bazen.
sanırım bende fenalık var:KK51:

bende 6 aylık evliyim arkadaşım öncelikle seni çok iyi anlıyorum hayatımızdaki erkeklerin büyük çoğunluğu zaten böyle, ama biz kadınlarında yaptıkları aynen senin yaptıkların:confused: önce birşeyden rahatsız oluyoruz kendimiz ince fikirliyiz çok hisliyiz dikkatliyiz eşimizin ne derdi olursa bi kaşının hareketinden gülüşünden bakışından anlıyoruz ya, aynı şeyi ondanda bekliyoruz ama keşke onlarda bizim kadar dikkatli hisli ve nazik olsa..ama malesef onlar farklı daha yüzeysel daha kaba bazı şeyleri açık açık defalarca kafasına sokman için söylemen gerekicek.evet bunları bende evlenmeden önce yapacağımı hiç düşünmemiştim eşim çok nazikti çok anlayışlıydı düşünceliydi bana çok düşküdü.ama evlenince o çok istediği amaca kavuşunca tabiki bi rehavet bi gevşeme vurdumduymazlık gamsızlık oluyor ama sende onun bu yaptığını ona göstermelisin yoksa farkına varmaz ve üzerine ekler böyle umursamaz tavırlarının.seninde yalnızlığın artar daha alıngan hassas bir hale gelirsin.onun için konuş canım arkadaşım o senin kocan sevgilin hayatını herşeyiyle paylaşmayı kabul ettiğin insan.derdini paylaşacaksin o da seninle paylaşacak.zamanda sorunlarınızı çözer birbirinize evliliğinize alışmanıza yardımcı olur.üzülme:KK51:

tüm mesajları okumadım ama şey demişsiniz yatak olayı da pek çok yok diye acaba bir sorun varda ondan mı pek başbaşa kalmak istemiyor sizinle? yani sonuçta evlesiniz birden otururken olay yatak odasına gidebilir her an. belki bu nedenle sizinle pek vakit geçirmiyordur?

çok te
bende 6 aylık evliyim arkadaşım öncelikle seni çok iyi anlıyorum hayatımızdaki erkeklerin büyük çoğunluğu zaten böyle, ama biz kadınlarında yaptıkları aynen senin yaptıkların:confused: önce birşeyden rahatsız oluyoruz kendimiz ince fikirliyiz çok hisliyiz dikkatliyiz eşimizin ne derdi olursa bi kaşının hareketinden gülüşünden bakışından anlıyoruz ya, aynı şeyi ondanda bekliyoruz ama keşke onlarda bizim kadar dikkatli hisli ve nazik olsa..ama malesef onlar farklı daha yüzeysel daha kaba bazı şeyleri açık açık defalarca kafasına sokman için söylemen gerekicek.evet bunları bende evlenmeden önce yapacağımı hiç düşünmemiştim eşim çok nazikti çok anlayışlıydı düşünceliydi bana çok düşküdü.ama evlenince o çok istediği amaca kavuşunca tabiki bi rehavet bi gevşeme vurdumduymazlık gamsızlık oluyor ama sende onun bu yaptığını ona göstermelisin yoksa farkına varmaz ve üzerine ekler böyle umursamaz tavırlarının.seninde yalnızlığın artar daha alıngan hassas bir hale gelirsin.onun için konuş canım arkadaşım o senin kocan sevgilin hayatını herşeyiyle paylaşmayı kabul ettiğin insan.derdini paylaşacaksin o da seninle paylaşacak.zamanda sorunlarınızı çözer birbirinize evliliğinize alışmanıza yardımcı olur.üzülme:KK51:
çok teşekkür ederim herpinize :) çok iyi geldiniz bana :) Allah hepimizi mutlu etsin inşallah . Demin aradım konuştum eşimle anlattım derdimi haklısın dedi daha dikkatli olacağını söyledi bakalım neler olacak . İyi ki varsınız arkadaşlar

Öncelikle merhabalar,
bence anormal değil çünkü çok yenisin sende eşinde sudN ckmıs balık gibi olabilirsiniz:KK43: bizde oyleydık yanı sevgımız tabıkı vardı ama enteresan bır hava vardı evın ıcınde sımdı zamanla daha cok baglıyız ve daha cok zaman gecırıyoruz ayrıca karsılıklı konusma gerek bız de once konusamazdık ama karar aldık her ıkı tarafta sorunlarını konusuyor boylece sorun kalmıyor hemen hayallarının yıkıldıgını dusunme:)

Öncelikle merhabalar,

Yemekten sonra o tv odasına gidince sen ne yapıyorsun?

X