Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görücü usulünden anladığınız ne ki? Merak ettimSanki görücü usulüyle evlenmiş gibisiniz onca yıl hiç mi birlikte evlenince şöyle yaparız böyle yaparız hayalleri kurmadınjz
Evde 2 tv var sanırım bu çiftlerin iletişimi azaltır zaten. Sonuçta tv tek olsa ortak noktada buluşursunuz ama 2 tane olunca kimse kendi zevkinden ödün vermek istemez. Maç izlerken beraber izleyin, oyunu kaç saat oynayabilir bilmiyorum. Sohbet edeceğiniz konular açabilirsiniz.
Illa erkek adım atacak diye birşey yok. O sizin artık sevgiliniz, nişanlınız değil, erkekler evlenince biraz daha rahat davranıyor, öyle bizim gibi oturupta durum değerlendirmesi de yapmazlar pek. Bi sorununuz varsa açık açık konuşmanız gerekiyor, anlasın, düşünsün diye beklerseniz o iş olmaz.
Görücü usülü biraz kumar oynamak gibi yani iyide oluyo kötü de oluyo belli olmuyo.. konu sahibi kaç yıl tanımış etmiş nasıl anlamamış onu sordumGörücü usulünden anladığınız ne ki? Merak ettim
Tv odasi ne ola ki
Sadece tv mi var odada
Öncelikle merhabalar,
Ben 3,5 hafta önce evlendim. Eşimle 4 yıl süren ilişkimiz oldu bunun 1,5 yılı sözlü 1,5 yılı nişanlıydık. Gel gelelim sorunumuza yeni evlenmemize rağmen eşim ayrı odada oturuyor maç izliyor bütün akşam sonrasında oyun oynuyor daha sonra benim yanıma uğruyor oturma odasına sıkılmıyorsun değilmi diyor bana bende yok diyorum ama normal gelmiyor bana bu durum daha yeni evliyiz hiç heyecan yok bizde gece 11-12 ye kadar ayrı takılıyoruZ evde sonrasında uykusu geliyor kocamın uyuya kalıyor kalmasada yatağa gidiyoruz bi kere öpüyor arkasını dönüp uyuyor. Yemek yapıyorum yiyoruz biter bitmez tv odasına gidiyor.Ben ne yapim ? Yatak olayımızda hiç iyi değil hep yorgun isteksiz. Kendiliğinden gelmiyor hiç görev gibi görüyor o olayıda. Ben gidyorum öpüyorum sarılıyorum o tv odasındayken.Bi heyecanlındırma hareketi yok bişe yok napcam ben . Hiç böyle hayal etmezdim evliliği yeni evlilerde normal bir durummu bu arkadaşlar ?
Daha 29 yaşında ama sanki yaşlı adam gibi herşeye üşeniyor ben mutlu etmek için yemekler yapıyorum sofra hazırlıyorum yemek yeryemez odaya gidiyor ben maça geçim diyor bende diğer odada tv izliyorum nette takılıyorum. Arada gidip bakıyorum sarılıyorum öpüyorum sarılırken bile gözü tvde beraber oturalım diyoruz elinde telefon nette spor yazılarını okuyor facee bakıyor. Hep benmi cilve yapıcam hiç beni heyecanlandırmıyor sanki ben erkeğim o bayan
Bence fazlasıyla anormal bir durum. Siz daha cicim aylarında hatta cicim haftalarındasınız. En mutlu, en istekli, en heyecanlı, en aşk dolu zamanlarınız olması gerekirdi. Siz 40 yıllık evlilikten sonra birbirinizden sıkılmış çiftler gibisiniz. Bu durumunda tek sebebi fazlasıyla ahlak kurallarına bağlı bir toplum olup bunda hala direniyor olmamız. 4 yıllık ilişkiyi bırak 44 yıllık ilişkide olsa aynı damın altına başınızı sokmadan asla birbirini tanıyamaz kimse. Herkes evlenmeden önce partneriyle aynı evi paylaşmalı, cinselliği de yaşamalı. Her türlü uyumuna bakıp öyle bir ömürü beraber geçirmeye karar vermeli. Kim ne derse desin bu fazlasıyla büyük bir gerçek sonra 4 yıllık ilişkinin ardından evlenip 3 haftada hüsrana uğrayan çiftler ortaya çıkıyor. Konu sahibi sana tavsiyem eşinle bu durumu ve sıkıntılarını açıkça konuş. Televizyonun kapatma tuşunu fazlasıyla kullanmaya başla. Baş başa vakit geçirecek aktivitelerde bulunun. Yemekleri, temizliği beraber yapın. Beraber romantik sofralar hazırlayın. Akşam maç izlemesine izin verme, açın beraber bir film izleyin. Filmi bir gün o seçsin, diğer gün sen.. İnşallah yoluna girer evliliğiniz.Öncelikle merhabalar,
Ben 3,5 hafta önce evlendim. Eşimle 4 yıl süren ilişkimiz oldu bunun 1,5 yılı sözlü 1,5 yılı nişanlıydık. Gel gelelim sorunumuza yeni evlenmemize rağmen eşim ayrı odada oturuyor maç izliyor bütün akşam sonrasında oyun oynuyor daha sonra benim yanıma uğruyor oturma odasına sıkılmıyorsun değilmi diyor bana bende yok diyorum ama normal gelmiyor bana bu durum daha yeni evliyiz hiç heyecan yok bizde gece 11-12 ye kadar ayrı takılıyoruZ evde sonrasında uykusu geliyor kocamın uyuya kalıyor kalmasada yatağa gidiyoruz bi kere öpüyor arkasını dönüp uyuyor. Yemek yapıyorum yiyoruz biter bitmez tv odasına gidiyor.Ben ne yapim ? Yatak olayımızda hiç iyi değil hep yorgun isteksiz. Kendiliğinden gelmiyor hiç görev gibi görüyor o olayıda. Ben gidyorum öpüyorum sarılıyorum o tv odasındayken.Bi heyecanlındırma hareketi yok bişe yok napcam ben . Hiç böyle hayal etmezdim evliliği yeni evlilerde normal bir durummu bu arkadaşlar ?
Öncelikle merhabalar,
Hic normal degil cnm, biz 3,5 yillik olduk (allah a sukur ) küsersek ayri otururuz anca,Öncelikle merhabalar,