Eşim aslında hem çok sinirli hem değil. Sİnirlenince gözü hiç bir şey görmüyor ama normalde bana katlanıyor yani bende ona tabi. İkimiz de kısıtlıyoruz birbirimizi. Yani karşı cinse karşı çok fazla kısıtlıyoruz. Kıyafetime filan karışıyor mesela bu da can sıkıcı...anladim canim insallah, elinden geldigince uzak tut aileleri kendiniz halledin sorunlarnizi... esin sinirli bi yapiyami sahip? kisitlamalari falan varmi? acaba bunlarmi seni korkutuo?
kuzum benim çok o tarz takıntılarım yok ya :) yani ev işi yapmam zaten pek..Hangimiz alistik ki bulasiklar camasirlar yerler bizi bekler
inşallah canım ya gerçekten aynı durum yani.. Zamana bırakmaya karar verdim akışına bırakıp bişeyler düşünmemeye zihnimi meşgul etmemeye çalışacağımBenim ilk senedeki duygularımı yazmışsınız resmen :) Eşimle evlenmeseydim, eşimden daha yakışıklı, daha genç ve durumu çok daha iyi ki benden sonra daha da aldı yürüdü (Rabbim onu da mutlu etsin) , onunla olur muydu, olsa mıydı, hata mı yaptım doğru mu ettim derken 3.sene bitecek. Zaman zaman bunları yaşayıp yada yaşayamadıklarını hatırlayıp geçmişi anımsaman çok normal canım. Bende o zamanlar kimseye anlatamaz, acaba yalnızca ben mi böyleyim diye kendi kendime kötü hissederdim hatta bazen bu düşüncelerim yüzünden kendimden utanırdım. Düşüncelerim pek de yersiz değilmiş aslında eşim pek de hayalimdeki gibi bir adam çıkmadı. Şuan birlikteyiz ama özellikle 1 konu var ki bana yaşattığı hayal kırıklığını hayatımın sonuna kadar unutmicam. Neyse , Evlilikler biraz kumar gibi gerçekten.. Umarım sen doğru insanı bulmuşsundur. Herşey nasip kısmet, ondan öteye geçemiyor insan. Aslında ekstra bişey yapıp kendini kötü hissetmene gerek yok, eşin anlayışlı bir insansa bu durumu açıp ondan da yardım isteyebilirsin. Ben şimdi annemin evinde bile rahat edemez hale geldim :) Evini çok fazla yalnız bırakma sana tavsiyem, daha çabuk alışacaksın sahiplendikçe.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki sizBu benim.
Evet sanırım herkes bu illetin çemberinden geçmiş, en azından çoğu insan geçmiştir bence hayatın komple değişiyor tabi nasıl geçmesin dimi :)Sanırım herkes aynı şeyleri hissediyor. İlk evlendiğimde ben de aynı şeyleri yaşıyordum. Çevremdekilerle konuştukça aslında herkesin bir dönem aynı şeyleri hissettiğini gördüm.. Çok normal yaşadıklarınız.. Zamanla hissettiklerinizin şiddeti azalacak ve geçecek..
Ne cömertmişsinBekar gibisi yok görümcem bekar mesela o hayatını pek yaşamıyor bende diyorum ki git dolaş dünyayı gez dedim kıza:) oda gitti yurtdışına gezdi geldi para olmayınca bişey yapamıyor :) ee bende görümceme temizlik yaptırıyorum haftalık 50 liraya. Dip köşesini mis gibi yapıyorbiriktiriyor gidiyor gezmeye:) çalışmıyor evde sonuçta:) valla bende bekar olsam ohooo bal gibi gezerdim yurtdışı arardim elime çok güzel fırsat bile geldi kaciriyom hep eş çocuk var iste
anladim, ozaman sinirlendiginde altan alman gerekio sen sinirlenincede o, bu böyle mecbur yaniEşim aslında hem çok sinirli hem değil. Sİnirlenince gözü hiç bir şey görmüyor ama normalde bana katlanıyor yani bende ona tabi. İkimiz de kısıtlıyoruz birbirimizi. Yani karşı cinse karşı çok fazla kısıtlıyoruz. Kıyafetime filan karışıyor mesela bu da can sıkıcı...
çok fazla seviyorum çocukları ama buna rağmen istemiyorum ve kendimi hiç hazır hissetmiyorum zaten4 sene oldu ben de alışamadım. Eski yalnız, saatlerce dizi seyrettiğim, kitap okuduğum günleri özledimUzun bir süre çocuk yapma yoksa daha çok özlersin bekarlığı :)
bende tam tersine iyice sinirlerim zıplar mesela askılı gitmeme diz üstü etek giymeme ve çok dar pantolon giymeme göğüs çatalı gözükecek şekilde giymeme kızar. bazen beni baştan aşağı süzer belim açılıyo mu bilmem ne diye bende bağırırım hoşlanmıyorum böyle tip tip bakmandan filan diye. valla bu zamana kadar çok taviz verdim tepeme çıktı vermiycem artıkanladim, ozaman sinirlendiginde altan alman gerekio sen sinirlenincede o, bu böyle mecbur yani, cok fazlami karisir yada belli basli kurallarimi vardir. Benim esimde arada karisir yani en bastan beri bir iki istemedigi bisey var onlari bana söylemisti onlar harici pek karismaz ama arada kiskanclik yapar cok begendiyse üstümdekileri falan, alistirman gerekir ben genelde sirinlige vururum kapanir gider.
Merhaba
Arkadaşlar evliliğimde hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür ama ben evliliğe alışamıyorum.
Yani erken yaşta mı evlendim bilmiyorum (22) ama bekarlığımı çok özlüyorum
Aklıma çok fazla eski zamanlarım geliyor..
Mesela annemlere oturmaya gittiğimde bile keşke hep burda olsam diyorum.
Eşimle ilgisi yok sanırım bu durumun çünkü çok iyiyken bile bu düşüncelere kapılıyorum 9 ay filan oldu evleneli..
Alışamıyorum bekarlığı çok özlüyorum. Ben evlenmeden önce çok birşeyler yaşamış bir insan değilim ama yaşayabilirdim diye düşünüyorum. Çok özlüyorum bekarlığımı..
Nasıl alışabilirim..
Nasıl adapte olabilirim
Bende senin gibi düşünürüm umarım :)Ben 4 yıldır evliyim ilk 6 ay zorlandım, bekarken ailemlede iyi geçinirdim evlendikten sonra esimlede cok iyiydim ama beni zorlayan şey daha cok sorumluluk sahibi olmak ve evi cekip cevirmekti, ben biraz fazla rahatıma düşkünüm.. bekarken odamı toplamak bile işkenceyken birden bütün bir evin düzeniyle karşı karşıya gelmek beni cok zorlamıştı ama iki kişi calıştığımız icin eşim çok yardımcı oluyor ev işlerinde paylaşıyoruz, bazen gerekince yardımcı tutarım, ve düzenimizi kurduk bi şekilde, şimdi evli halimi çok seviyorum ve eskisine gore cok daha ozgurum yani canımız ne isterse onu yapıyoruz seyahatlere cıkıyoruz bazen , kendi arkadaşlarımla çıkıyorum. yani eskisine gore cok daha "hayatın tadini cıkarabiliyorum"
Ailem pek dışarı cıkmama müsade etmezdi :) 21 yaşında evlendim cocukta yapmadık henuz o yuzden cocuk olmadığı surece bence iki kişilik hayatınızın tadını cıkarın, hic başım bağlandı bekarken daha iyiydim falan diye düşüncelere kapılmadım aksine, ama tabi eşe de bağlı bu biraz
aynen taviz taviz dogurur diye bosuna dememisler. sen yine istedigini giy sonucda nerde nasil giymen gerektigini bilirsin... alidiris etmemeye Calis söylediklerine bazende gül gec ne yapabilirki tutup üstündekini cikartmaz herhalde zorla:)bende tam tersine iyice sinirlerim zıplar mesela askılı gitmeme diz üstü etek giymeme ve çok dar pantolon giymeme göğüs çatalı gözükecek şekilde giymeme kızar. bazen beni baştan aşağı süzer belim açılıyo mu bilmem ne diye bende bağırırım hoşlanmıyorum böyle tip tip bakmandan filan diye. valla bu zamana kadar çok taviz verdim tepeme çıktı vermiycem artık
ya inan en güzel günlerimiz bile zehir oldu bu kıyafet mevzusu yüzünden eskiden. bide eltim var benim o istediği gibi giyinir eşi bişey demez onu örnek gösteririm banane onlardan der.aynen taviz taviz dogurur diye bosuna dememisler. sen yine istedigini giy sonucda nerde nasil giymen gerektigini bilirsin... alidiris etmemeye Calis söylediklerine bazende gül gec ne yapabilirki tutup üstündekini cikartmaz herhalde zorla:)
ne mutlu sana o zaman :)Ben de 9 aylık evliyim daha bir gün olsun bekarlık aklıma gelmedi. Evlilik çok güzel bir şey.. Neden bekarlığı özleyeyim ki? Eşimle sorunum yok demişsin ama bence sevgi ya da herhangi bir şey eksikliği var gibi geldi bana.. Aileme gittiğimde orası yıllarca yaşadığım ev gibi olmuyor kendi evimi özlüyorum. Eşim de kendi ailesindeyken böyle düşünür. Şöyle bir düşünüyorum alışılmayacak ne var evlilikte diye, inan hiçbir şey bulamıyorum. İyi ki evlenmişim diyorum.
anladim canim tamam bazi seylere hosgörü gösterilebilir mesela benim esim mini giymemi istemez, ben ona uyarim misal olarak yaziyorum ama bana gelipde normal boyda normal bi kisalilkda olan giysime onu giyme cok dikkat ceker dese ona eyvallah etmem hani beli basli tamam dedigim konularimda vardir ama asla karistirmicam konularda vardir... sende esine bunlari göster bence tamam mesela catal görünmesini sevmio olabilir buna ilimli bakarsin dikat edersin yada nebilim etek boyuna ortak bisey bulabilirsiniz ama gerisine karistirmamaya Calis inatla yapma güzellikle anlat anlamiosada yinede giy istedikleriniya inan en güzel günlerimiz bile zehir oldu bu kıyafet mevzusu yüzünden eskiden. bide eltim var benim o istediği gibi giyinir eşi bişey demez onu örnek gösteririm banane onlardan der.
Şimdilerde biraz aştık bu konuyu ama yinede dediğim gibi sınırlarımız az önce yazdığımız şeyler..
kuzum ben tam da dediğin gibi yapıyorum zaten ortak bir nokta buldum yani o şekilde idare ediyoruz ama benim boyum uzun yani çok zor buluyorum öyle şeyler. İnat ediyorum çok fazla böyle böyle alıştı sanırımanladim canim tamam bazi seylere hosgörü gösterilebilir mesela benim esim mini giymemi istemez, ben ona uyarim misal olarak yaziyorum ama bana gelipde normal boyda normal bi kisalilkda olan giysime onu giyme cok dikkat ceker dese ona eyvallah etmem hani beli basli tamam dedigim konularimda vardir ama asla karistirmicam konularda vardir... sende esine bunlari göster bence tamam mesela catal görünmesini sevmio olabilir buna ilimli bakarsin dikat edersin yada nebilim etek boyuna ortak bisey bulabilirsiniz ama gerisine karistirmamaya Calis inatla yapma güzellikle anlat anlamiosada yinede giy istediklerini
mecbur aliscak canim öyle her dedikleri olmuo erkekler bunu bi kavramasi gerekiokuzum ben tam da dediğin gibi yapıyorum zaten ortak bir nokta buldum yani o şekilde idare ediyoruz ama benim boyum uzun yani çok zor buluyorum öyle şeyler. İnat ediyorum çok fazla böyle böyle alıştı sanırım
aynen öyle biliyor musun. geçenlerde tartışmıştık önceden olsa ben ona hemen yanaşırdım filan hiç yanaşmadım çok değiştin dedi o yanaştı. bende akıllandım değişmedim dedim :)mecbur aliscak canim öyle her dedikleri olmuo erkekler bunu bi kavramasi gerekio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?