Evliliğe alışamadım

Ahh yavrum ben 30 uma geldim evlenmedim sen azcık erken davranmışsın tamam benim kadar da geç kalma ama neyse olan olmuş artık. Yapacak bişey yok ki belki ileride bi bebişin olursa fikrin değişir 1 sene dolsun bakalım daha taşlar yeni yeni rayına oturmaya başlamış :)

Hhehe süper ya harika :)

Sonsuza kadar ananızın babanızın dizinin dibinde oturmayacaktiniz eninde sonunda evleneçektiniz ztn. Sizinki biraz erken olmuş. Keşke ben de kocamla erken evlenseydim çocuk olmadan her yeri gezer tozar, eşimle basbasa daha çok vaktim olurdu....biraz hayatın olumlu yönlerine odaklanin geçmişi değil anı yaşayın

İnan'ın insan bekar olduğunda da belirli bir süre sonra gezse de dolaşsa da eğlencenin dibine de vursa içten içe bir yuvam olsun kocam olsun çocuğum olsun hayallerine kapılıyor. 22 yaş küçük. Bu yüzden bu düşüncelere kapıldığını düşünüyorum. Zamanla alısacaksın

Her esimle tartistigimda bende bekar olsaydim diye dusunuyorum
Yani dogal duygular

Bekarlıkta neleri özlüyorsun? Çalışıyor musun?

Öncelikle ailene gitmeyi bi süre bırak eşinle gez dolas sonra bi bakmissin baba evine gidince bile evime dönsem diye bekliyorsun.

Evdeyseniz çalışmaya başlayın çalışıyorsanız yeni hobiler edinin ya da spora başlayın değişiklik ve keyif aldığınız şeyleri yapmak sizi mutlu edecektir.
spor düşünüyorum da taşınma durumumuz var taşınalım bi inşallah başlıycam

ahahah aynı ben :) hiç mi hiç düşünmem heralde

offf offf içimden derin bir of çekmek geldi..

Evet şöyle bir buçuk yıl filan geçsin bakalım abla bence en iyisini yaptın sen tebrik ederim

evet yapmam gereken bu sanırım.. hayatın olumlu yönlerine odaklanmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…