• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğe alışamadım

aynen öyle biliyor musun. geçenlerde tartışmıştık önceden olsa ben ona hemen yanaşırdım filan hiç yanaşmadım çok değiştin dedi o yanaştı. bende akıllandım değişmedim dedim :)
cok iyi yapmissin vallah... biraz esin ugrassin hem deger Bilir en azindan

evleneli 4 sene oldu bende çok özlüyorum bekarlığımı napsak ki :D

Bu yaşta evlilik olursa ileride daha çok pişmanlığın olur yaşayamadıklarınla ilgili. Kaçıyor muydu evlilik daha resmen çocuksun

cok iyi yapmissin vallah... biraz esin ugrassin hem deger Bilir en azindan
aynen canım en iyisi yani gerçekten benim eşim alttan aldıkça ezen tiplerden o yüzden hiç alttan almıyorum böylece sorun da kalmıyor

ben 28 yasında evlendim cok fazla şey yasadım ama yinede alışamadım. sana özgü bir olay değil dert etme yani herkes bunu yasıyor emin ol.

Cocuk olana kadar yada 30 lu yaşlara kadar bekarlik özlenir..güzel birşeydir çünkü

ben 28 yasında evlendim cok fazla şey yasadım ama yinede alışamadım. sana özgü bir olay değil dert etme yani herkes bunu yasıyor emin ol.
bir nebze de olsa su serptin kuzum saol :)

Merhaba :KK43:
Arkadaşlar evliliğimde hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür ama ben evliliğe alışamıyorum.
Yani erken yaşta mı evlendim bilmiyorum (22) ama bekarlığımı çok özlüyorum
Aklıma çok fazla eski zamanlarım geliyor..
Mesela annemlere oturmaya gittiğimde bile keşke hep burda olsam diyorum.
Eşimle ilgisi yok sanırım bu durumun çünkü çok iyiyken bile bu düşüncelere kapılıyorum 9 ay filan oldu evleneli..
Alışamıyorum bekarlığı çok özlüyorum. Ben evlenmeden önce çok birşeyler yaşamış bir insan değilim ama yaşayabilirdim diye düşünüyorum. Çok özlüyorum bekarlığımı..
Nasıl alışabilirim..
Nasıl adapte olabilirim :KK43:

Evdeyseniz çalışmaya başlayın çalışıyorsanız yeni hobiler edinin ya da spora başlayın değişiklik ve keyif aldığınız şeyleri yapmak sizi mutlu edecektir.

29 yaşındayım 5 senelik evliyim hala bende alışamadım :) bekarlık günlerimi,baba evimi,odamı,işimi ,hiç birşeyi düşünmeden yaşadığım özgür günlerimi çok özlüyorum..Dünyaya bir daha gelirsem de evlenmeyi düşünmüyorum :)

İnsan hiç bir zaman sahip olduğu ile mutlu olmaz bu gerçek...

Bekarken evlenmek için can atılır. Evlenilir boşanmak için can atılır. Saçma bir kısır döngü işte...

Zamanla alışacaksın ama yinede özleyeceksin...

Back