Evet çok kötü şeyler yaşadık bunun etkisi büyüktür sanırım..Yaşadıklarınızın etkisi olduğunu düşünüyorum unutmak zaman alacaktır yeni evlisiniz sonuçta bir şeyler yaşadıysa daha çok erken
Siz etkinlik oluştursanız sinemaya gidelim ya da yürüyüş yapalım diye en kötü evdesiniz bir film seçip izleyebilirsinizkeşke eşim de benim gibi eğlenceli bir kişiliğe sahip olsa böyle düşünmezdim belki. her akşam bu akşam erken yatalım der 1 e kadar dururuz bişeyler ye bilmem ne filan diye sonra ertesi gün yine aynı erken yatalım der.
Ama önceki gün yaptığımız bir etkinlik filan da yoktur zaten he
İnan aynen dediğin gibi yapıyorum canım ama ikimizde çok kıskancız illaki bir gerginlik oluyor
evet onun etkisi cok tabi, ama eger suan iyiseniz hic gecmisi eseleme birak kalsin gecmiste önüne bak o icine sinmeyen durumlar suanki hayatinda yoksa hic sorun bile etmeşuan iyiyiz çok şükür ama yinede içime sinmeyen bişeyler var ama geçmişte çok sorunlar yaşadık acaba ondan mı diyorum bazen
Evde etkinlik.. Evet bunu düşünmemiştim bu iyi olabilir. Büyük bir puzzle siparişi vereceğimSiz etkinlik oluştursanız sinemaya gidelim ya da yürüyüş yapalım diye en kötü evdesiniz bir film seçip izleyebilirsinizGeç ya da erken uyumak sıkıntı değil insanın günü gününe uymaz önemli olan kaliteli zaman geçirmek Dışarıda geziyormuşsunuz sanırım bir kaç yerde okudum evde bence etkinliğe ihtiyacınız var Biz zamanında puzzle yaptık tavla öğrendim bir de filmlerimiz vardır netten açtığımız sıkıntıya birebir öneririm
evet hiç bu açıdan bakmamıştımKorkmayın yahu bırbırınızın yanından bırınızı alıp kaçmaz kımse.Hayatı kendınıze zorlastırıp çekilmez kılıyorsunuz boşyere.
Siz yaparken yanınızda ayak uydurur o bile bir şeydir en azından çeyreğini yapsa beraber yapmış olursunuzEvde etkinlik.. Evet bunu düşünmemiştim bu iyi olabilir. Büyük bir puzzle siparişi vereceğim
gerçi sevmez öyle şeyleri ama
evet şuan yok ama aklımda şu var sanırım;evet onun etkisi cok tabi, ama eger suan iyiseniz hic gecmisi eseleme birak kalsin gecmiste önüne bak o icine sinmeyen durumlar suanki hayatinda yoksa hic sorun bile etme
galiba yapi olarak cok kafana takan birisin ondan oluo bu, bence biraz bosvermeye Calis Hayati akisina birak... esinlede konusa konusa herseyi halledersiniz... artik ailen o senin öyle düsünmeye calisEvet canım haklısın ama ben en ufak tartışmada yada bişeye kırıldığımda bu düşünceler aklımı kemirip duruyor
tabi canım ben bi bakarım oturur yanıma zaten :)Siz yaparken yanınızda ayak uydurur o bile bir şeydir en azından çeyreğini yapsa beraber yapmış olursunuz
evet bunlar hep çok kafaya takmaktangaliba yapi olarak cok kafana takan birisin ondan oluo bu, bence biraz bosvermeye Calis Hayati akisina birak... esinlede konusa konusa herseyi halledersiniz... artik ailen o senin öyle düsünmeye calis
o birazda senin elinde galiba, karsindaki insan sen nekadar taviz verirsen okadar yapar tek baslardasin daha cizgilerini iyi cek, en önemlisi saygiyi kaybetmemeye calisin. Iyi düsün iyi olsun ve bu düsüncelerle bugününü maf ediosun gelecek kaygisiyla Hayat gecmez anin tadini cikarmaya Calis bugüne bak bugünde kalevet şuan yok ama aklımda şu var sanırım;
ya çok ilerde o sorunları yaşarsak da ben gençliğimi heba ettiğimle kalırsam..
O kadar değerli ki şu yazdıkların benim için. Bu yazdıklarını şuan bir kağıda yazıyorum hemen ve iş yerimdeki masama yapıştırıyorum hep görebileceğim bir yere :)o birazda senin elinde galiba, karsindaki insan sen nekadar taviz verirsen okadar yapar tek baslardasin daha cizgilerini iyi cek, en önemlisi saygiyi kaybetmemeye calisin. Iyi düsün iyi olsun ve bu düsüncelerle bugününü maf ediosun gelecek kaygisiyla Hayat gecmez anin tadini cikarmaya Calis bugüne bak bugünde kal
cok sevindim canim gercekten positif düsün ve hep positif seyleri cek kendine... bak bende cok düsünüp kafama takan birisiyim hep baskalarini düsünerek yasadim bugüne Kadar hic elime bisey gecmedi tam tersi ezilen sen oluosun... artik kendim ne istersem ona öncelik veriyorum ve esimin düsüncelerine kulak vermeye calisiyorum gerisi artik disarda kalio... ailenle bile herseyi paylasmamaya basliosun heleki esinle sorunlarini hicbirzaman ailene yansitma:)O kadar değerli ki şu yazdıkların benim için. Bu yazdıklarını şuan bir kağıda yazıyorum hemen ve iş yerimdeki masama yapıştırıyorum hep görebileceğim bir yere :)
Ben o hatayı çok yaptım kuzum çok üzüldü ailem annem kriz bile geçirdi o derece yani onun ailesi de çok üzüldü onun da annesi hasta oldu filan ... İnşallah onlara bir daha hiç böyle şeyler yaşatmayız çok saol :)cok sevindim canim gercekten positif düsün ve hep positif seyleri cek kendine... bak bende cok düsünüp kafama takan birisiyim hep baskalarini düsünerek yasadim bugüne Kadar hic elime bisey gecmedi tam tersi ezilen sen oluosun... artik kendim ne istersem ona öncelik veriyorum ve esimin düsüncelerine kulak vermeye calisiyorum gerisi artik disarda kalio... ailenle bile herseyi paylasmamaya basliosun heleki esinle sorunlarini hicbirzaman ailene yansitma:)
anladim canim insallah, elinden geldigince uzak tut aileleri kendiniz halledin sorunlarnizi... esin sinirli bi yapiyami sahip? kisitlamalari falan varmi? acaba bunlarmi seni korkutuo?Ben o hatayı çok yaptım kuzum çok üzüldü ailem annem kriz bile geçirdi o derece yani onun ailesi de çok üzüldü onun da annesi hasta oldu filan ... İnşallah onlara bir daha hiç böyle şeyler yaşatmayız çok saol :)
Merhaba
Arkadaşlar evliliğimde hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür ama ben evliliğe alışamıyorum.
Yani erken yaşta mı evlendim bilmiyorum (22) ama bekarlığımı çok özlüyorum
Aklıma çok fazla eski zamanlarım geliyor..
Mesela annemlere oturmaya gittiğimde bile keşke hep burda olsam diyorum.
Eşimle ilgisi yok sanırım bu durumun çünkü çok iyiyken bile bu düşüncelere kapılıyorum 9 ay filan oldu evleneli..
Alışamıyorum bekarlığı çok özlüyorum. Ben evlenmeden önce çok birşeyler yaşamış bir insan değilim ama yaşayabilirdim diye düşünüyorum. Çok özlüyorum bekarlığımı..
Nasıl alışabilirim..
Nasıl adapte olabilirim
Ben evlenmeden önce çok birşeyler yaşamış bir insan değilim ama yaşayabilirdim diye düşünüyorum.
Merhaba
Arkadaşlar evliliğimde hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür ama ben evliliğe alışamıyorum.
Yani erken yaşta mı evlendim bilmiyorum (22) ama bekarlığımı çok özlüyorum
Aklıma çok fazla eski zamanlarım geliyor..
Mesela annemlere oturmaya gittiğimde bile keşke hep burda olsam diyorum.
Eşimle ilgisi yok sanırım bu durumun çünkü çok iyiyken bile bu düşüncelere kapılıyorum 9 ay filan oldu evleneli..
Alışamıyorum bekarlığı çok özlüyorum. Ben evlenmeden önce çok birşeyler yaşamış bir insan değilim ama yaşayabilirdim diye düşünüyorum. Çok özlüyorum bekarlığımı..
Nasıl alışabilirim..
Nasıl adapte olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?