Bende ilk bı sene alışamadım alışamadım için eşimle kavga ettigim günlerde sora 3sene olmuş alıştım eşimle kavga etsek de bırakıp gidemez oldum bastan da yapmadım öyle bırakıp annemin evine gitmedim belli bir sürede alışıyorsun işte İnankı başlarda çok zor olur. Şimdi annemin evine gitsem kendi evimi özlüyorum tuhaf geliyor artikMerhaba
Arkadaşlar evliliğimde hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür ama ben evliliğe alışamıyorum.
Yani erken yaşta mı evlendim bilmiyorum (22) ama bekarlığımı çok özlüyorum
Aklıma çok fazla eski zamanlarım geliyor..
Mesela annemlere oturmaya gittiğimde bile keşke hep burda olsam diyorum.
Eşimle ilgisi yok sanırım bu durumun çünkü çok iyiyken bile bu düşüncelere kapılıyorum 9 ay filan oldu evleneli..
Alışamıyorum bekarlığı çok özlüyorum. Ben evlenmeden önce çok birşeyler yaşamış bir insan değilim ama yaşayabilirdim diye düşünüyorum. Çok özlüyorum bekarlığımı..
Nasıl alışabilirim..
Nasıl adapte olabilirim
Bekar gibisi yok görümcem bekar mesela o hayatını pek yaşamıyor bende diyorum ki git dolaş dünyayı gez dedim kıza:) oda gitti yurtdışına gezdi geldi para olmayınca bişey yapamıyor :) ee bende görümceme temizlik yaptırıyorum haftalık 50 liraya. Dip köşesini mis gibi yapıyoreşini seviyorsan alışmayı bekleyeceksin..buda zamanla olacak..ben 7.5 yıllık evliyim ben bile arada sırada özlüyorum..çok doğal duygular bunlar..bekarlar keşke evli olsam falan der..yani kafanda büyütme daha çok yeni evlisin..olur arada sırada böyle şeyler...
İşte yapamıyorum bazen boşanıp yepyeni bir hayat kurasım bile geliyor o derece yani. Tabi yapmam yapamam ama bekarken ne güzeldi diyorum hep.. Daha pek çok şey yapabilirdim diyorum.. Gençliğim elimden gidiyor gibi hissediyorum. İnşallah geçici bir dönemdir.Bu hic yadirgancak bisey degil herkes zaman zaman ozler bekar olsam nasil olurdu beni neler beklerdi vs.. Diye aklina gelir ailni evimi yasantini ozlemende cok dogal sonucta tum yasantin degisip yeni bi duzen yepyeni bi hayata adim atiyosun surekli kafanda kurma esinle guzel seyleri dusun onu sevdigini dusun adapte illaki olursun biraz zaman lazim aklina boyle seyler geldiginde kendini evinle ilgili seylere ver iste esinle guzel anlarinizi dusun sevdigin kisi artik hep hayatinds yeni bi aile yeni bi hayat ve guzel gunler seni bekliyor olumsuz hic biseyi dusunme sonucta en guzel aylarin bunlar onun icin tadini cikar
yanlız değilim sanırım bu hem güzel hem kötü..benim yerime konu açmışsınız sanki.bekliyorum kk kadınlarının tavsiyelerini
Bende ailemi özlüyorum. Akrabalarımı bile özler oldum yaBende ayniyim. Esimle alakasi yok. Kardeslerim yanyana resim atsalar whatsapp grubuna nasil ozeniyorum keske yanlarinda olsam ne guzel guler eglenirdik diyorum. Takipteyim tek degilsin. Benimde 4 ay oldu.
Bu aralar çok fazla olmaya başladı inşallah geçereşini seviyorsan alışmayı bekleyeceksin..buda zamanla olacak..ben 7.5 yıllık evliyim ben bile arada sırada özlüyorum..çok doğal duygular bunlar..bekarlar keşke evli olsam falan der..yani kafanda büyütme daha çok yeni evlisin..olur arada sırada böyle şeyler...
3 yıl olduğu halde hayla bunları düşünüyorsan kendimi düşünemiyorum..Bende ilk bı sene alışamadım alışamadım için eşimle kavga ettigim günlerde sora 3sene olmuş alıştım eşimle kavga etsek de bırakıp gidemez oldum bastan da yapmadım öyle bırakıp annemin evine gitmedim belli bir sürede alışıyorsun işte İnankı başlarda çok zor olur. Şimdi annemin evine gitsem kendi evimi özlüyorum tuhaf geliyor artik
Bekarlık sultandır derler bekar olsam dediğim çok oluyor
Doğru canım.. Sanırım zamanla olacak bu işler.Ben de ilk evlendiğim zaman öyleydim . Şimdi ikinci yılım alıştım sayılır. Ben başka şehire geldim onunda etkisi çok büyüktü. Dün yine ablamlar abimler herkes annemler de toplandı foto attılar kske sen de olsaydın dediler tabiki çok isterim ama eskisi gibi üzülmüyorum sanırım alıstim. Bn 26 yaşında evlendim. Benim için 22 erken tabı bu benim fikrim. Zamanla alışırsın canım ama o süreç biraz sıkıntılı geçiyor. Ben istemeden ailemi özlediğim içn bazen eşimi üzüyordum sağolsun hiç bişey demez anlayış gösterirdi ama şimdi herşey oturdu çok şükür. Zaman en büyük ilaç
Yarama tuzu bastınn :)Bekar gibisi yok görümcem bekar mesela o hayatını pek yaşamıyor bende diyorum ki git dolaş dünyayı gez dedim kıza:) oda gitti yurtdışına gezdi geldi para olmayınca bişey yapamıyor :) ee bende görümceme temizlik yaptırıyorum haftalık 50 liraya. Dip köşesini mis gibi yapıyorbiriktiriyor gidiyor gezmeye:) çalışmıyor evde sonuçta:) valla bende bekar olsam ohooo bal gibi gezerdim yurtdışı arardim elime çok güzel fırsat bile geldi kaciriyom hep eş çocuk var iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?