Evliliğe alışamadım

Zamanla alışırsın. Ben de ilk 6 ay alışamadım. Sonra evim evim oldu annemlere yatıya bile kalmak istemiyordum, eşim nöbetteyken.

ya biz çevreye göre çok geziyoruz evde durmuyoruz ama bir yere kadar be canım

benim çevremde hiç öyle biri de yokki..

Basbayağı şiddet görmüşsünüz böyle evliliğe kim alışabilir?

Bakması o kadar zor ki çocuğun biraz evliliğinin oturmasını bekleye bilirsin.
Diğer konuya gelirsek;
Kapanma diyemem ama iyi düşün ben istemiyor dün eşimin isteği ile kabul ettim .
Şimdi zorlanıyorum .

Benimde 15-20 dk mesafe gider geliriz ama ben bu adamla bir ömür geçirebilecek miyim diye düşünmeden alamıyorum kendimi

yakınız hep gidiyoruz ama farklı bir ile taşınacaklar 2 yıl sonra. o zaman ne yaparım hiç bilmiyorum
eee negüzel yakinmissin canim sürekli gidiosundur... iki sene daha coook uzun bi zaman ozamana Kadar alisirsin kendi düzenine bak inan yavas yavas kendin okadar aramicaksin, bende evleneli biseneyi yeni gecti cok zorlandim hala daha üzüldügüm anlar oluo, mesela busene ailem türkiyeye izine gitti abim kardesim hep birlikde, ben esimle kaldim bizim busene izin yapma durumumuz yoktu, resimleri falan görünce ister istemez üzülüo insan... ama Hayat bu evliligin güzelse inan hic aramassin cünkü yuvanda mutlu olursun huzurlu olursun

Bak bende çok özlüyorum akraba ilişkilerini evlenince bitti hepsi.

Eşime ikna ediyorum hadi gidelim diye gitmek istemiyor zorla çıkartıyorum
Kuzenlerle muhabbet etmeyi bile özledim olmuyor ki eskisi kadar.
Aynı durumdayız yani.. Eşim pek hoşlanmaz ama gidelim desem de gitmeyelim demez yani.. Ama ben çok üzülüyorum

O eşinizden kaynaklı bır durum, evlenmekle ilgili degıl kı :) Hep evlenme gez toz dıyorlar, oysa eşinle gezmek gibisi var mı? Korkutmayın milleti
Biz geziyoruz da noluyor bacım yine aynı hisler :)

zaman inşallah bunun da ilacı olur. parkta gezerken bile diyorum içimden parkta dolaşırdım arkadaşlarla filan diye onu bile özlüyor insan

Benimde 15-20 dk mesafe gider geliriz ama ben bu adamla bir ömür geçirebilecek miyim diye düşünmeden alamıyorum kendimi
Eşinizde mi bir sıkıntı var orasını anlamadım bazı şeyler size ters mi geliyor Ben ailem için özlem çeksem de hiç öyle bir düşüncem olmamıştı mesela demek ki sizi düşündüren bir şey var Kişilerin evliliğe aynı evin içinde yaşamaya alışması zaman alır ikiniz de farklı aileler de kültürler de büyüdünüz davranışlar bir dış fırçalama yemek yeme şekli bile farklı o yüzden kabullenme durumu bir kaç zaman alacaktır fedakarlık ve anlayış ister evlilik

ya biz çevreye göre çok geziyoruz evde durmuyoruz ama bir yere kadar be canım

Bılmem valla bana göre biyere kadar degıl gıdebıldıgın heryere kadar Her gun hergun iki adım ötedeki kafeye parka saga sola gıtmek yerıne haftada 2 gun olsun ama saglam bır program, etkınlık olsun (kamp, şehirdışı gezisi, doğa yuruyuşleri vs) uzun izni içinde önceden planlar yapın. Bunlar ıkınızıde motive eder, enerjınızı yerıne getırır.

keşke benim de öyle bir yaşamım olsaydı. hiç dışarda tek kalmadım yada aileden uzak. evlenince de kocan var bu sefer hiç yanlız özgürlüğün tadını alamadım hayattan

bazen kendi kendime konuşuyorum içimden sonra diyorum ki konuşma sus konuşma..

inşallah kuzum..
bazen çekip bırakıp gidesim geliyor aileyi eşi ya özgürlük çekiyor canım resmen

alışırız inşallah ya ama eşim birazz daha durgun bana göre. belki ondan..

keşke benim de öyle bir yaşamım olsaydı. hiç dışarda tek kalmadım yada aileden uzak. evlenince de kocan var bu sefer hiç yanlız özgürlüğün tadını alamadım hayattan
Eşinle de beraber takılabilirsin canım artık berabersiniz istediğiniz saatte eve dönebilirsiniz tatile çıkabilirsiniz bir sürü delice şey de bunlara dahil İstediğinizde tabi ki eşiniz ayrı siz ayrı arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz akraba ziyaretleri olabilir buna kim karışır ki herkes kendi ayrı bir bireydir yani dozunu aşmadığımız sürece kimseyi de rahatsız etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…