Evlendikten sonra az geziyoruz çünkü eşim gezmeyi sevmiyor ben gezmeye çok severim valla zorla çıkartıyorum adamı. İkna ediyorum şöle bı hava alayım diye eve geliyoruz burnumdan geçiriyor off başım ağrıyor halim kalmadı diye zindan ediyor beni resmen ben adamla nasıl gezeyim ki görümcem abisinin tam tersi bayılır gezmeye. Beraber hep gezeriz biz birbirimize hep danışınız iyi oluyor valla.Evlendikten sonra sonra hiç gezmedınız mı yahu? Gezmek illa yurtdışıysa bişey dıyemeyecegım ama illakı ızın zamanı oluyor ülke içinde de gezılıyor. En kötü haftasonu cevre illere gıdılebılıyor. Evli olmak yurtdışı gezmelerinede engel değil.
Nıye evlilik = hayat bitmesi gıbı şeeyyapıyorsunuz
Bak bende çok özlüyorum akraba ilişkilerini evlenince bitti hepsi.Bende ailemi özlüyorum. Akrabalarımı bile özler oldum yaevlilik ne biçim bişeymiş bilemedik..
Evlendikten sonra az geziyoruz çünkü eşim gezmeyi sevmiyor ben gezmeye çok severim valla zorla çıkartıyorum adamı. İkna ediyorum şöle bı hava alayım diye eve geliyoruz burnumdan geçiriyor off başım ağrıyor halim kalmadı diye zindan ediyor beni resmen ben adamla nasıl gezeyim ki görümcem abisinin tam tersi bayılır gezmeye. Beraber hep gezeriz biz birbirimize hep danışınız iyi oluyor valla.
oyy maşallah ne tatlıdır şimdi onlar.. evet ne durumda olanlar var mevcut hayatımızın tadını çıkarmaya çalışmak lazımkesinlikle bende gezerdim..şimdiki aklım olsa kesinlikle 23 ümde evlenmezdim..ama geriye dönemeyeceğimize göre şimdiki hayatımın tadını çıkarıyorum..özellikle bebeklerimin
Evliliğin ilk bir bazen iki yılı bu tip düşüncelerle geçmesi çok normal,bunun yoğunluğu şiddeti kişiden kişile değişmekle birlikte herkeste olur. Zamanla kendiliğinden gider o düşünceler,çok dinlemeyin kötü şeyler söyleyen zihniniziMerhaba
Arkadaşlar evliliğimde hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür ama ben evliliğe alışamıyorum.
Yani erken yaşta mı evlendim bilmiyorum (22) ama bekarlığımı çok özlüyorum
Aklıma çok fazla eski zamanlarım geliyor..
Mesela annemlere oturmaya gittiğimde bile keşke hep burda olsam diyorum.
Eşimle ilgisi yok sanırım bu durumun çünkü çok iyiyken bile bu düşüncelere kapılıyorum 9 ay filan oldu evleneli..
Alışamıyorum bekarlığı çok özlüyorum. Ben evlenmeden önce çok birşeyler yaşamış bir insan değilim ama yaşayabilirdim diye düşünüyorum. Çok özlüyorum bekarlığımı..
Nasıl alışabilirim..
Nasıl adapte olabilirim
Birazda sıkıntı o aslında belkide ben çok eğlenceli biriyimdir. Eşim pek öyle değil. Tamam eğleniriz tatlılıklar yapar ama yani ben gece çıkalım sabaha kadar duralım isterim o 12 den önce evde olmak mesela. Yani şöyle diyim bende zillere basıp kaçabilecek bir kişilik var bu yaşımda :)O insanı karşılıklı severseniz ve en önemlisi deli gibi eğlenebiliyorsanız bence katlanılabilir bişey :)
yapacak bir şey yok tabi ama bazen de neden olmasın öldüm mü diyorum özgürlük istiyorum çok fazlaİlk zamanlar öyle oluyor sonra alışıyorsun.Kendi düzenin oluyor.
Dönem dönem baba evini arıyorsun tabi.
Ben daha çok evden,işten,sorumluluklarımdan bunaldığım zaman bekarlık günlerimi özlüyorum :)
Sonra kendime bir kahve yapıyorum.Sonra da kaldığım yerden devam ediyorum hayatıma...
oyy maşallah ne tatlıdır şimdi onlar.. evet ne durumda olanlar var mevcut hayatımızın tadını çıkarmaya çalışmak lazım
işte ben doyamadığımı düşünüyorum ondan sanırımÇok doğal böyle olman daha çok yeni zamanla alisacaksin hatta esin bi nevi ailem olcak.Onsuz hiç bişey dusunemiceksin.Boşuna demiyoruz hayat arkadaşı die ben aileme çok düşkünüm 1 buçuk sene de alıştım artık ailemin yanında kocamı özlüyorum ben geç evlendim bekarlığa doydum ama kısmet kimin hangi yaşta evlenecegi belli olmuyor ne yazik ki.
Maşallah.. Benim de öyle olur ilerde inşallah..Ben hiç özlemiyorum.
Yani evliliğin de bekarlığın da ayrı ayrı güzel yanları var.
Ama gerçekten evliliğimde çok mutluyum,zerre kadar dönüp arkama bakmıyorum,çok şükür.
Çalışıyorum ama aileme verirdim bekarken paramı. Şuan kocam bana karışmaz etmez para konuşarında istediğimi alır çok şükür ama ben ailemi de bekarlığı da özlüyorum tek başıma bir tatile çıkmışlığım bile yoktur22 yaşında bekar olarak ne yaşamış olabilirsin ki, üstelik çalışmıyorsun anladığım kadarıyla.. Ailemi özlüyorum demelisin, bekarlığı değil.
Evet insan elde ettiği herşeyin nankörüdür sözü doğru demek..Zaman zaman böyle duygular olur
Evlenirsin bekarken yaşadıklarını özlersin
Bebeğin olur bebeğin yokken ki rahatlığı özlersin.
Ailemden başka şehirdeyim, 1 ay yanlarında kaldım ve evimi özledim. Ama evime geldim şimdi tekrar keşke annemin evinde olsam diyorum. Yani öylede böylede evinde huzurun varsa özlersin gelir geçer. İnsan nerde değilse orayı özlüyo, neyi o an yaşayamıyosa onu istiyo
Canim öyle düşünme canın gezmek mi istiyor al eşini çıkın sinemaya gidin değişik aktiviteler yapın hangi tür film izlemeyi seviyorsan evde beraber sinema geceleri yapın oyunlar oynayın gör bak zamanla alisacaksin ona da ihtiyacın var yalnız mutlu olamıyor insan o sana hep dstek olcakişte ben doyamadığımı düşünüyorum ondan sanırım
Canım ben de bir ara kapanmayı düşündüm biliyor musun ama bu benim için çok radikal bir karar olur diye düşündüm yapamam iyice depresif olurum diye düşündüm..Ben 4 yıl oldu hala alışamadım .
Bekarlık halimi çok özlüyorum sanırım bu evlilikle birlikte değişme ile alakalı .
Ben açık tim kapandım.
Hala alışamadım .
Evliliğe iki çocuk annesi yım ama hala alışamadım.
Özlüyorum elimde değil .
ya varya benim kızım olursa evlenme diycem direkt net :)Bende 25yasmda evlendim yeterince kadar yaşadım henüz memur oldum daha tadını çıkaramadan evlendim geç olsa da yinede evlenmezdim dün komşuya gittik kızım var daha 18yasinda nisanlancak annesi 19unda evlenmiş aklım olsa hiç evlenmezdim diyor kızı evlenmeye meraklı bende dedim ki yaşın daha küçük ben 25yasimda evlendim hayatımı yaşadm dedim 28 yaşındayım şu an 6aylik bebeğim var :) yinede hayat herşey çok güzel
sen böyle diyince aklıma "kanasınnnnn kanasınnn bırakın yaram kanasınn" şarkısı geldiHehehe:) yarasın yarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?