Bir nebze de olsa içimi ferahlattın canım saol :)Benim "2 aylik evliligim bitiyor" baslikli konumu okuyarak alisabilirsiniz :) bir evliligim olsa da hic sorunum olmasa var ya ah ah.
Bekarken de evliyken yasadiklarinizi yasayamazdiniz. Sevgi var yaninizda yatan bir esiniz var. Birlikte gezebileceginiz bir adam var daha nolsun. Aile yani da bir yere kadar. Bikac sene fazla dursaydnz bu sefer de evlensem de yuvamda olsam derdiniz. Bence tam vaktinde guzel bir evlilik yapmissiniz. Sukrunu bilin. Zamanla alisirsiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Biz çok sorunlar yaşamıştık zamanında canım beliki ondan da kaynaklı olabilirKizlar yaa aileniz sag salim biraktiginiz yerde duruyor sizin murvetinizi gordukleri icin yuvanizi kurdugunuz icinde gururlular mutlular sizde istediginizde ailenizi gorebiliyosunuz ustelik sevdiginiz adam artik hep yaninizda
Yapmayin allah askina
En en en guzel zamanlar yeni evli oldunuz bu aylar..her anin tadini cikarin
Er gec o evden cikacaktiniz ve ne mutluki telli duvakli gonlunuzun istedigi adamla ve gururla ciktiniz herkes ozler kolay degil dogdugun buyudugun ailenden ayri bi aile olmak icin adim atiyosun ama bu cok guzel birsey lutfen mutlu olun mutlu edin siz mutluysaniz sevdiklerinizde mutlu
Maşallah.. Darısı başıma inşallah :)Alışma surecindesiniz çok normal , eşinizle paylasimlariniz arttıkça alisirsiniz.Bazilari hemen alışır,bazılarının zaman alır.Benim 3 seneyi bulmuştu, su an 20 sene oldu çok şükür.
Ahh ahh.. Yani tüm ömrün boyunca hayatında bir kişinin olacak olması çok garip geliyor bazenO yüzden erken evlenmeyin hayatınızı yaşayın deniyor işte.
Benim akrabalarım 'aman kızım evlenme gez, toz, oku, takıl ne var evlilikte uzatabildiğin kadar uzat' dediler ben de öyle yaptım. Dolu dolu yaşadım. Gezdim, tozdum, okudum, çok sevdim, çok ayrıldım... Ama yine de bekarlık özlenebilecek bişey ne kadar yaşamış olursan ol. Güzel yani ben de özleyeceğim
Aynen öyle şehir dışına çıktığında (iş için) yada evde tek olduğumda öyle hüzünleniyorum.ben 2 yılda ancak alıştım
şimdi babamlardayken evimi öyle özlüyorum ki
eşim yanımda yoksa bir hüzün alıyor beni
- 28 Ekim 2014
- 403
- 469
- 53
Ay inşallah o günleri görürüm :)ilk başlarda hep öyle olur.. yalnız değilsin :) daha sonraları da ailenin evine gittiğinde misafir gibi hissedersin ve bir an önce kendi evine gitmek istersin:)
- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 248
- 37
Bekar gibisi yok görümcem bekar mesela o hayatını pek yaşamıyor bende diyorum ki git dolaş dünyayı gez dedim kıza:) oda gitti yurtdışına gezdi geldi para olmayınca bişey yapamıyor :) ee bende görümceme temizlik yaptırıyorum haftalık 50 liraya. Dip köşesini mis gibi yapıyor biriktiriyor gidiyor gezmeye:) çalışmıyor evde sonuçta:) valla bende bekar olsam ohooo bal gibi gezerdim yurtdışı arardim elime çok güzel fırsat bile geldi kaciriyom hep eş çocuk var iste
kesinlikle bende gezerdim..şimdiki aklım olsa kesinlikle 23 ümde evlenmezdim..ama geriye dönemeyeceğimize göre şimdiki hayatımın tadını çıkarıyorum..özellikle bebeklerimin
- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
O insanı karşılıklı severseniz ve en önemlisi deli gibi eğlenebiliyorsanız bence katlanılabilir bişey :)Ahh ahh.. Yani tüm ömrün boyunca hayatında bir kişinin olacak olması çok garip geliyor bazen
İlk zamanlar öyle oluyor sonra alışıyorsun.Kendi düzenin oluyor.
Dönem dönem baba evini arıyorsun tabi.
Ben daha çok evden,işten,sorumluluklarımdan bunaldığım zaman bekarlık günlerimi özlüyorum :)
Sonra kendime bir kahve yapıyorum.Sonra da kaldığım yerden devam ediyorum hayatıma...
Dönem dönem baba evini arıyorsun tabi.
Ben daha çok evden,işten,sorumluluklarımdan bunaldığım zaman bekarlık günlerimi özlüyorum :)
Sonra kendime bir kahve yapıyorum.Sonra da kaldığım yerden devam ediyorum hayatıma...
Çok doğal böyle olman daha çok yeni zamanla alisacaksin hatta esin bi nevi ailem olcak.Onsuz hiç bişey dusunemiceksin.Boşuna demiyoruz hayat arkadaşı die ben aileme çok düşkünüm 1 buçuk sene de alıştım artık ailemin yanında kocamı özlüyorum ben geç evlendim bekarlığa doydum ama kısmet kimin hangi yaşta evlenecegi belli olmuyor ne yazik ki.
- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
Merhaba
Arkadaşlar evliliğimde hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür ama ben evliliğe alışamıyorum.
Yani erken yaşta mı evlendim bilmiyorum (22) ama bekarlığımı çok özlüyorum
Aklıma çok fazla eski zamanlarım geliyor..
Mesela annemlere oturmaya gittiğimde bile keşke hep burda olsam diyorum.
Eşimle ilgisi yok sanırım bu durumun çünkü çok iyiyken bile bu düşüncelere kapılıyorum 9 ay filan oldu evleneli..
Alışamıyorum bekarlığı çok özlüyorum. Ben evlenmeden önce çok birşeyler yaşamış bir insan değilim ama yaşayabilirdim diye düşünüyorum. Çok özlüyorum bekarlığımı..
Nasıl alışabilirim..
Nasıl adapte olabilirim
22 yaşında bekar olarak ne yaşamış olabilirsin ki, üstelik çalışmıyorsun anladığım kadarıyla.. Ailemi özlüyorum demelisin, bekarlığı değil.
- 16 Ağustos 2011
- 1.080
- 1.712
- 133
Zaman zaman böyle duygular olur
Evlenirsin bekarken yaşadıklarını özlersin
Bebeğin olur bebeğin yokken ki rahatlığı özlersin.
Ailemden başka şehirdeyim, 1 ay yanlarında kaldım ve evimi özledim. Ama evime geldim şimdi tekrar keşke annemin evinde olsam diyorum. Yani öylede böylede evinde huzurun varsa özlersin gelir geçer. İnsan nerde değilse orayı özlüyo, neyi o an yaşayamıyosa onu istiyo
Evlenirsin bekarken yaşadıklarını özlersin
Bebeğin olur bebeğin yokken ki rahatlığı özlersin.
Ailemden başka şehirdeyim, 1 ay yanlarında kaldım ve evimi özledim. Ama evime geldim şimdi tekrar keşke annemin evinde olsam diyorum. Yani öylede böylede evinde huzurun varsa özlersin gelir geçer. İnsan nerde değilse orayı özlüyo, neyi o an yaşayamıyosa onu istiyo
Ben 4 yıl oldu hala alışamadım .Merhaba
Arkadaşlar evliliğimde hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür ama ben evliliğe alışamıyorum.
Yani erken yaşta mı evlendim bilmiyorum (22) ama bekarlığımı çok özlüyorum
Aklıma çok fazla eski zamanlarım geliyor..
Mesela annemlere oturmaya gittiğimde bile keşke hep burda olsam diyorum.
Eşimle ilgisi yok sanırım bu durumun çünkü çok iyiyken bile bu düşüncelere kapılıyorum 9 ay filan oldu evleneli..
Alışamıyorum bekarlığı çok özlüyorum. Ben evlenmeden önce çok birşeyler yaşamış bir insan değilim ama yaşayabilirdim diye düşünüyorum. Çok özlüyorum bekarlığımı..
Nasıl alışabilirim..
Nasıl adapte olabilirim
Bekarlık halimi çok özlüyorum sanırım bu evlilikle birlikte değişme ile alakalı .
Ben açık tim kapandım.
Hala alışamadım .
Evliliğe iki çocuk annesi yım ama hala alışamadım.
Özlüyorum elimde değil .
- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Bende 25yasmda evlendim yeterince kadar yaşadım henüz memur oldum daha tadını çıkaramadan evlendim geç olsa da yinede evlenmezdim dün komşuya gittik kızım var daha 18yasinda nisanlancak annesi 19unda evlenmiş aklım olsa hiç evlenmezdim diyor kızı evlenmeye meraklı bende dedim ki yaşın daha küçük ben 25yasimda evlendim hayatımı yaşadm dedim 28 yaşındayım şu an 6aylik bebeğim var :) yinede hayat herşey çok güzelkesinlikle bende gezerdim..şimdiki aklım olsa kesinlikle 23 ümde evlenmezdim..ama geriye dönemeyeceğimize göre şimdiki hayatımın tadını çıkarıyorum..özellikle bebeklerimin
- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Hehehe:) yarasın yarasınYarama tuzu bastınn :)
- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
İlk başlarda gerçekten çok zor oluyor zamanla hepsi oturuyor iste3 yıl olduğu halde hayla bunları düşünüyorsan kendimi düşünemiyorum..
- 10 Ekim 2014
- 31.845
- 142.588
- 798
Bekar gibisi yok görümcem bekar mesela o hayatını pek yaşamıyor bende diyorum ki git dolaş dünyayı gez dedim kıza:) oda gitti yurtdışına gezdi geldi para olmayınca bişey yapamıyor :) ee bende görümceme temizlik yaptırıyorum haftalık 50 liraya. Dip köşesini mis gibi yapıyor biriktiriyor gidiyor gezmeye:) çalışmıyor evde sonuçta:) valla bende bekar olsam ohooo bal gibi gezerdim yurtdışı arardim elime çok güzel fırsat bile geldi kaciriyom hep eş çocuk var iste
O yüzden erken evlenmeyin hayatınızı yaşayın deniyor işte.
Benim akrabalarım 'aman kızım evlenme gez, toz, oku, takıl ne var evlilikte uzatabildiğin kadar uzat' dediler ben de öyle yaptım. Dolu dolu yaşadım. Gezdim, tozdum, okudum, çok sevdim, çok ayrıldım... Ama yine de bekarlık özlenebilecek bişey ne kadar yaşamış olursan ol. Güzel yani ben de özleyeceğim
Evlendikten sonra sonra hiç gezmedınız mı yahu? Gezmek illa yurtdışıysa bişey dıyemeyecegım ama illakı ızın zamanı oluyor ülke içinde de gezılıyor. En kötü haftasonu cevre illere gıdılebılıyor. Evli olmak yurtdışı gezmelerinede engel değil.
Nıye evlilik = hayat bitmesi gıbı şeeyyapıyorsunuz
- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 35
ailenizle yakinmi oturuosunuz? yoksa uzaklarmi?Bende ailemi özlüyorum. Akrabalarımı bile özler oldum ya evlilik ne biçim bişeymiş bilemedik..