• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğe alışamadım

Evlendikten sonra sonra hiç gezmedınız mı yahu? Gezmek illa yurtdışıysa bişey dıyemeyecegım ama illakı ızın zamanı oluyor ülke içinde de gezılıyor. En kötü haftasonu cevre illere gıdılebılıyor. Evli olmak yurtdışı gezmelerinede engel değil.
Nıye evlilik = hayat bitmesi gıbı şeeyyapıyorsunuz :KK70:
Evlendikten sonra az geziyoruz çünkü eşim gezmeyi sevmiyor ben gezmeye çok severim valla zorla çıkartıyorum adamı. İkna ediyorum şöle bı hava alayım diye eve geliyoruz burnumdan geçiriyor off başım ağrıyor halim kalmadı diye zindan ediyor beni resmen ben adamla nasıl gezeyim ki görümcem abisinin tam tersi bayılır gezmeye. Beraber hep gezeriz biz birbirimize hep danışınız iyi oluyor valla.

Alışacaksınız ilk haftalar ağlardım eşimden gizli gizli o bilirmiş ama çaktırmazmış sonradan öğrendim:KK48:7 sene evlenmek için beklemişiz ağlıyorum düşün yani eşinle alakası yok :deli:hele ilk ay her gün aklımdaydılar sürekli görmek isterdim gittiğimizde ayrılırken içim bir kötü olurdu ailem bide yakında araçla 15-20 dakika ama işte insanın içi tuhaf oluyor :KK51:Sonra kendiliğinden geçti şimdi 2 senelik evliyiz sürekli gider geliriz planlar yapar dışarıda zaman geçiririz ilk gün ki gibi özlem üzülme olmuyor sık sık ararım onlar bizi mutlu görünce mutlu onları da yerlerinde keyifli görünce ben mutlu oluyorum :KK19:

Son düzenleme:
Bende ailemi özlüyorum. Akrabalarımı bile özler oldum ya :KK43: evlilik ne biçim bişeymiş bilemedik..
Bak bende çok özlüyorum akraba ilişkilerini evlenince bitti hepsi.
:(
Eşime ikna ediyorum hadi gidelim diye gitmek istemiyor zorla çıkartıyorum
Kuzenlerle muhabbet etmeyi bile özledim olmuyor ki eskisi kadar.

Evlendikten sonra az geziyoruz çünkü eşim gezmeyi sevmiyor ben gezmeye çok severim valla zorla çıkartıyorum adamı. İkna ediyorum şöle bı hava alayım diye eve geliyoruz burnumdan geçiriyor off başım ağrıyor halim kalmadı diye zindan ediyor beni resmen ben adamla nasıl gezeyim ki görümcem abisinin tam tersi bayılır gezmeye. Beraber hep gezeriz biz birbirimize hep danışınız iyi oluyor valla.

O eşinizden kaynaklı bır durum, evlenmekle ilgili degıl kı :) Hep evlenme gez toz dıyorlar, oysa eşinle gezmek gibisi var mı? Korkutmayın milleti :D

7 yıllık evliyim ilk zamanlar çok ağlardım anneme götür beni diye. oysa çoook isteyerek evlendik.
kocamla çok mutluyum ,hala ara ara bekarlıgı özlerim ama çocuk olduktan sonra evinden başka yerde rahat edemiyorsun..
zaman biraz

Bence kendine ait hayat olmaması ile ilgili

Yani annemlerde yaşarken de onlardan bağımsız hayatım vardı

Aklıma esti 8 saat uzağa taşındım sonraki yıl evlendim

Hiç öyle bir özlem beni yiyip bitirmedi

Evli olmasam daha aktif ya da içeriği farklı hayatım da olmazdı sanki

Kendinize ait hayat kurun yani eş yahut aile bunun merkezinde olmasın ki onlardan uzaklaşınca daha az üzülün

kesinlikle bende gezerdim..şimdiki aklım olsa kesinlikle 23 ümde evlenmezdim..ama geriye dönemeyeceğimize göre şimdiki hayatımın tadını çıkarıyorum..özellikle bebeklerimin :anne::anne:
oyy maşallah ne tatlıdır şimdi onlar.. evet ne durumda olanlar var mevcut hayatımızın tadını çıkarmaya çalışmak lazım

Merhaba :KK43:
Arkadaşlar evliliğimde hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür ama ben evliliğe alışamıyorum.
Yani erken yaşta mı evlendim bilmiyorum (22) ama bekarlığımı çok özlüyorum
Aklıma çok fazla eski zamanlarım geliyor..
Mesela annemlere oturmaya gittiğimde bile keşke hep burda olsam diyorum.
Eşimle ilgisi yok sanırım bu durumun çünkü çok iyiyken bile bu düşüncelere kapılıyorum 9 ay filan oldu evleneli..
Alışamıyorum bekarlığı çok özlüyorum. Ben evlenmeden önce çok birşeyler yaşamış bir insan değilim ama yaşayabilirdim diye düşünüyorum. Çok özlüyorum bekarlığımı..
Nasıl alışabilirim..
Nasıl adapte olabilirim :KK43:
Evliliğin ilk bir bazen iki yılı bu tip düşüncelerle geçmesi çok normal,bunun yoğunluğu şiddeti kişiden kişile değişmekle birlikte herkeste olur. Zamanla kendiliğinden gider o düşünceler,çok dinlemeyin kötü şeyler söyleyen zihninizi

O insanı karşılıklı severseniz ve en önemlisi deli gibi eğlenebiliyorsanız bence katlanılabilir bişey :)
Birazda sıkıntı o aslında belkide ben çok eğlenceli biriyimdir. Eşim pek öyle değil. Tamam eğleniriz tatlılıklar yapar ama yani ben gece çıkalım sabaha kadar duralım isterim o 12 den önce evde olmak mesela. Yani şöyle diyim bende zillere basıp kaçabilecek bir kişilik var bu yaşımda :)

İlk zamanlar öyle oluyor sonra alışıyorsun.Kendi düzenin oluyor.
Dönem dönem baba evini arıyorsun tabi.
Ben daha çok evden,işten,sorumluluklarımdan bunaldığım zaman bekarlık günlerimi özlüyorum :)
Sonra kendime bir kahve yapıyorum.Sonra da kaldığım yerden devam ediyorum hayatıma...
yapacak bir şey yok tabi ama bazen de neden olmasın öldüm mü diyorum özgürlük istiyorum çok fazla
bazen de diyorum delirdin mi kızım ne güzel düzenin aman diyim bozmaa

Çok doğal böyle olman daha çok yeni zamanla alisacaksin hatta esin bi nevi ailem olcak.Onsuz hiç bişey dusunemiceksin.Boşuna demiyoruz hayat arkadaşı die ben aileme çok düşkünüm 1 buçuk sene de alıştım artık ailemin yanında kocamı özlüyorum ben geç evlendim bekarlığa doydum ama kısmet kimin hangi yaşta evlenecegi belli olmuyor ne yazik ki.
işte ben doyamadığımı düşünüyorum ondan sanırım :(

Ben hiç özlemiyorum.
Yani evliliğin de bekarlığın da ayrı ayrı güzel yanları var.
Ama gerçekten evliliğimde çok mutluyum,zerre kadar dönüp arkama bakmıyorum,çok şükür.
Maşallah.. Benim de öyle olur ilerde inşallah..

Alisirsin canim herkes oluyor öyle yaşı alakası yok bence bende 24yaşındaydım ama yine özlem oluyor farklı şehirler daha zor şimdi esim git diyor hiç gitmek istemiyorum onu bırakıp insallah en kisa zamanda alisirsin

22 yaşında bekar olarak ne yaşamış olabilirsin ki, üstelik çalışmıyorsun anladığım kadarıyla.. Ailemi özlüyorum demelisin, bekarlığı değil.
Çalışıyorum ama aileme verirdim bekarken paramı. Şuan kocam bana karışmaz etmez para konuşarında istediğimi alır çok şükür ama ben ailemi de bekarlığı da özlüyorum tek başıma bir tatile çıkmışlığım bile yoktur

Zaman zaman böyle duygular olur
Evlenirsin bekarken yaşadıklarını özlersin
Bebeğin olur bebeğin yokken ki rahatlığı özlersin.
Ailemden başka şehirdeyim, 1 ay yanlarında kaldım ve evimi özledim. Ama evime geldim şimdi tekrar keşke annemin evinde olsam diyorum. Yani öylede böylede evinde huzurun varsa özlersin gelir geçer. İnsan nerde değilse orayı özlüyo, neyi o an yaşayamıyosa onu istiyo
Evet insan elde ettiği herşeyin nankörüdür sözü doğru demek..

işte ben doyamadığımı düşünüyorum ondan sanırım :KK43:
Canim öyle düşünme canın gezmek mi istiyor al eşini çıkın sinemaya gidin değişik aktiviteler yapın hangi tür film izlemeyi seviyorsan evde beraber sinema geceleri yapın oyunlar oynayın gör bak zamanla alisacaksin ona da ihtiyacın var yalnız mutlu olamıyor insan o sana hep dstek olcak

Ben 4 yıl oldu hala alışamadım .
Bekarlık halimi çok özlüyorum sanırım bu evlilikle birlikte değişme ile alakalı .
Ben açık tim kapandım.
Hala alışamadım .
Evliliğe iki çocuk annesi yım ama hala alışamadım.
Özlüyorum elimde değil .
Canım ben de bir ara kapanmayı düşündüm biliyor musun ama bu benim için çok radikal bir karar olur diye düşündüm yapamam iyice depresif olurum diye düşündüm..
Çocukları çok severim ama hiç mi hiç düşünmüyorum.
Evliliğe hazır hissetmeden evlendim yaptım bir hata..
Bir de çocuğa hazır hissetmeden sırf belki iyi olurum diye yapamıycam çevre baskısı umrumda değilll

Bende 25yasmda evlendim yeterince kadar yaşadım henüz memur oldum daha tadını çıkaramadan evlendim geç olsa da yinede evlenmezdim dün komşuya gittik kızım var daha 18yasinda nisanlancak annesi 19unda evlenmiş aklım olsa hiç evlenmezdim diyor kızı evlenmeye meraklı bende dedim ki yaşın daha küçük ben 25yasimda evlendim hayatımı yaşadm dedim 28 yaşındayım şu an 6aylik bebeğim var :) yinede hayat herşey çok güzel:KK66:
ya varya benim kızım olursa evlenme diycem direkt net :)

Back