Evliliğe alışamadım

Bir nebze de olsa içimi ferahlattın canım saol :)

Biz çok sorunlar yaşamıştık zamanında canım beliki ondan da kaynaklı olabilir

Ahh ahh.. Yani tüm ömrün boyunca hayatında bir kişinin olacak olması çok garip geliyor bazen

ben 2 yılda ancak alıştım
şimdi babamlardayken evimi öyle özlüyorum ki
eşim yanımda yoksa bir hüzün alıyor beni
Aynen öyle şehir dışına çıktığında (iş için) yada evde tek olduğumda öyle hüzünleniyorum.

ilk başlarda hep öyle olur.. yalnız değilsin :) daha sonraları da ailenin evine gittiğinde misafir gibi hissedersin ve bir an önce kendi evine gitmek istersin:)

ilk başlarda hep öyle olur.. yalnız değilsin :) daha sonraları da ailenin evine gittiğinde misafir gibi hissedersin ve bir an önce kendi evine gitmek istersin:)
Ay inşallah o günleri görürüm :)

kesinlikle bende gezerdim..şimdiki aklım olsa kesinlikle 23 ümde evlenmezdim..ama geriye dönemeyeceğimize göre şimdiki hayatımın tadını çıkarıyorum..özellikle bebeklerimin

İlk zamanlar öyle oluyor sonra alışıyorsun.Kendi düzenin oluyor.
Dönem dönem baba evini arıyorsun tabi.
Ben daha çok evden,işten,sorumluluklarımdan bunaldığım zaman bekarlık günlerimi özlüyorum :)
Sonra kendime bir kahve yapıyorum.Sonra da kaldığım yerden devam ediyorum hayatıma...

Çok doğal böyle olman daha çok yeni zamanla alisacaksin hatta esin bi nevi ailem olcak.Onsuz hiç bişey dusunemiceksin.Boşuna demiyoruz hayat arkadaşı die ben aileme çok düşkünüm 1 buçuk sene de alıştım artık ailemin yanında kocamı özlüyorum ben geç evlendim bekarlığa doydum ama kısmet kimin hangi yaşta evlenecegi belli olmuyor ne yazik ki.

Ben hiç özlemiyorum.
Yani evliliğin de bekarlığın da ayrı ayrı güzel yanları var.
Ama gerçekten evliliğimde çok mutluyum,zerre kadar dönüp arkama bakmıyorum,çok şükür.

22 yaşında bekar olarak ne yaşamış olabilirsin ki, üstelik çalışmıyorsun anladığım kadarıyla.. Ailemi özlüyorum demelisin, bekarlığı değil.

Zaman zaman böyle duygular olur
Evlenirsin bekarken yaşadıklarını özlersin
Bebeğin olur bebeğin yokken ki rahatlığı özlersin.
Ailemden başka şehirdeyim, 1 ay yanlarında kaldım ve evimi özledim. Ama evime geldim şimdi tekrar keşke annemin evinde olsam diyorum. Yani öylede böylede evinde huzurun varsa özlersin gelir geçer. İnsan nerde değilse orayı özlüyo, neyi o an yaşayamıyosa onu istiyo

Ben 4 yıl oldu hala alışamadım .
Bekarlık halimi çok özlüyorum sanırım bu evlilikle birlikte değişme ile alakalı .
Ben açık tim kapandım.
Hala alışamadım .
Evliliğe iki çocuk annesi yım ama hala alışamadım.
Özlüyorum elimde değil .

kesinlikle bende gezerdim..şimdiki aklım olsa kesinlikle 23 ümde evlenmezdim..ama geriye dönemeyeceğimize göre şimdiki hayatımın tadını çıkarıyorum..özellikle bebeklerimin
Bende 25yasmda evlendim yeterince kadar yaşadım henüz memur oldum daha tadını çıkaramadan evlendim geç olsa da yinede evlenmezdim dün komşuya gittik kızım var daha 18yasinda nisanlancak annesi 19unda evlenmiş aklım olsa hiç evlenmezdim diyor kızı evlenmeye meraklı bende dedim ki yaşın daha küçük ben 25yasimda evlendim hayatımı yaşadm dedim 28 yaşındayım şu an 6aylik bebeğim var :) yinede hayat herşey çok güzel

Evlendikten sonra sonra hiç gezmedınız mı yahu? Gezmek illa yurtdışıysa bişey dıyemeyecegım ama illakı ızın zamanı oluyor ülke içinde de gezılıyor. En kötü haftasonu cevre illere gıdılebılıyor. Evli olmak yurtdışı gezmelerinede engel değil.
Nıye evlilik = hayat bitmesi gıbı şeeyyapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…