• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilere soru;evlenirken alıp sonradan kullanmadığınız,nıye almşm dedıklerınız?

Hayatım ne yaparsan yap ama o ayrıntılı kocaman mutfak robotlarından alma:1no2:.Tek bir makineyle kullanılan basit bir rondo el blendırı ve mikser işini görür.Katı meyve presi ise çocuk olduktan sonra hayat kurtarıyora.s

Pike de çok basit kaçar patchwork örtüleri tavsiye ederim genç,pratik ve sadeyerimseniben

İşe yarıyor ama elzem bir ihtiyaç mıdır dersen cevabım kesinlikle hayır:1no2: Buz çözdürme ve daha önce hazırlanan yemekleri kolayca ısıtma işinde çalışan biri olarak çok kullandım benimki hediyeydi ve makbule geçtiyerimseniben ancak yeni ev kurarken ilk alınacaklar listesine almazdım:kahve:

benim pike dediğim annemin yaptığu satenden organze gipürlü filan ablacım o kadar da basit değil yaniyerimseniben

yatak örtüsünü orta bişey alın. her zaman olmasa da misafir gelince yayıyorum. çok fazla paraya gerek yok. sonra kristal takıma gerek yok. ben alamdım ve eksikliğini de hiç duymuyorum. salonuma da vitrinli tv ünitesi aldım bir de yemek masası. konsolmuş, gümüşlükmüş almadım.
ayrıca acele etmeyin. eviniz kiraysa önce ev tutulsun. tüm mobilya, halı, perde ve beyaz eşyalarımı ev tutulduktan sonra aldım. gezin, dolaşın fikir edinin ama almakta acele etmeyin derim. mesela mutfağım küçüktü o yüzden büyük fırın almadım. set üstü ocak aldım, bulaşık makinesinin üzerine koydum.

valla çeyizime alığım herşeyimi kullanıyorum
yok öyle salon kapalı dursun oturma odasında tıkıl kl onada karşıyım
kadehlerime varana kadar herrr bi cam eşyamıda kullanıyorum
evime gelen kimse bendne değerli değil amannnnnnnnnnnnlülülülülülühihoyyyt

heheheheh kız komikmişsin,
nası yani kristal kesme fıstık gıbı bardakları da mı su ıcmek ıcın kullanıyorsun
eee mısafıre ne cıkacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aman senle bır yasamıycak ya kullan gıtsın
hihoyyyt

ben istemedim ama annem bi porselen takimina bilmem kac milyar verdi....dusunun...kullanmiycam da olece duracak...turkiyede var mi bilmiyorum markasi Weimar.iste bitek onu kullanmiycam herhalde.baska niye aldim dedigim bisey yok.nevresim takimindan 3 cesit ve renk aldim.ortu 1 tane aldim 1-i de vardi.daha eksiklerim var.hali almadim mesela daha.

dantel örtüler, dantelli havlular, yatak örtüsü vs gibi şeyler
üzerinde taşları var güzel duruyo diye alınan şık bardaklar, kadehler

kullanmayacağım hiçbir şey almadım ben. hele dantel filan hiç istemedim.
sevmem zaten öyle evin her yerine beyaz beyaz danteller sermeyi.
bir tek ben salonda oturalım ayrıca oturma odamız olmasın istemiştim.
onu da eşime kabul ettiremedim.
her şeyimiz tam olmalıymış.
ama şimdi iyi ki de yapmışız diyorum
çok seviyorum salonumdaki eşyalarımızı.

dantelleri filan annem yaptı zaten o da sevmediği için fazla yapmadı ağır takımlar var sadece 1-2 çeşit
mutfak aletlerim fritöz hariç hapsi var onuda sağlıklı bulmadığım için istemedim
kirada olduğumuz + fazlalık bulduğum için vitrin almadım konsol masam var
mikrodalga fırın iyimiki?
bende minifırın var onunlada ısıtabiliyorum
ayrıca teflon tavalarda da çok güzel ısıtılabiliyor börek poça türü şeyler

yatak örtüsünü orta bişey alın. her zaman olmasa da misafir gelince yayıyorum. çok fazla paraya gerek yok. sonra kristal takıma gerek yok. ben alamdım ve eksikliğini de hiç duymuyorum. salonuma da vitrinli tv ünitesi aldım bir de yemek masası. konsolmuş, gümüşlükmüş almadım.
ayrıca acele etmeyin. eviniz kiraysa önce ev tutulsun. tüm mobilya, halı, perde ve beyaz eşyalarımı ev tutulduktan sonra aldım. gezin, dolaşın fikir edinin ama almakta acele etmeyin derim. mesela mutfağım küçüktü o yüzden büyük fırın almadım. set üstü ocak aldım, bulaşık makinesinin üzerine koydum.
nişanlı biri olarak aynı sizin gibi düşünüyorum. ben vitrin almayı düşünmüyordum ama ben vitrin içi aldım hani şu yeni çıkanlardan... ben onları nereye sığdıracam.konsola yemek takımımı koysam geri kalanları nereye koyacam. bu vitrinli tv üniteleri bütün vitrin içimi alır mı ki acaba?

çeyiz sandığı,vitrin bana fazlalık gibi geliyor....sergilemek için değil kullanmak için alıyorum bende nişanlı biri olarak...az ama orjinal şeyler almayı daha mantıklı buluyorum..herkezde olan 10tane bardaktan almak yerine değişik 2 bardağım olsun.. misal....gibi düşünüyorum

Bende mutalak mısafır odam için gümüşlük takımı ıstıyorum.krıstal bardak takımlarım var,nereye koyucam onları? Taşlı pullau elde örme bir sürü örtüm var,onları nereye serıcem? :1closedeyes:

Oturma odam içince tv unıtesı yeterli.Onada bıblo tarzı ufak tefek bişeyler yerleştiririm,zaten cok gözlü olmaz

nişanlı biri olarak aynı sizin gibi düşünüyorum. ben vitrin almayı düşünmüyordum ama ben vitrin içi aldım hani şu yeni çıkanlardan... ben onları nereye sığdıracam.konsola yemek takımımı koysam geri kalanları nereye koyacam. bu vitrinli tv üniteleri bütün vitrin içimi alır mı ki acaba?

buyur canım evimin resimleri. çok şatafatlı değil, ama aldığım herşey kullanışlı. salonda oturuyorum. bir odam daha var ama çalışma odası gibi yaptım. genç odam vardı bekarlığımda yeni aldığım. onu da yeni evime getirdim. ilerde de bebek odasına dönüştürmeyi planlıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/208700-iste-evim.html

bencede yatak örtüsü çok gerekli değil. mutlaka baza olmalı yatak, nevresim uykuseti çok kullanışlı oluyo. strej çarşaflar hemen küçülüyo. bendeki markaydı istkb... ama malesef küçüdü.

evlenirken alıp da sonrada kullanmadığım, pişman olduğum o kadar şey varki

1- saten nevresim takımı
2- 2 tane yatak örtüsü (biri tafta, biri saten ), 1 tane yetiyo halbuki
3- annemin etkisinde kalarak pikocuya yaptırılmış 2 adet pike takımı. ( o kadar zor ütüleniyorki kırışıklıkları bi türlü açılmıyo. bi de uzun ya çok zahmetli.kullanışlı değil.)
4- dantel takımlar fiskos örtüsü buzdolabı örtüsü gibi şeyler hiiiç kullanmıyorum
5-fazla fazla saten gecelik. uzun, kısa ,arkası çapraz model vs.. bunları yine estikçe giydim de .hele de o uzun sabahlık... hiç giymedim. bukadar fazla almaya hiç gerek yoktu.
6- micro müzik seti. boşuna alınmış bişey. kalabalık
7- fazla sayıda battaniye. evler sıcak . hiç kullanmadım. bir iki çeşit yeterdi halbuki
8- annemin yaptırdığı saten yorgan da müzelik duruyo.. hiç kullanmadım.uyku setlerinin elyaf yorganları hem hafif. hemde ince ama biz üşümüyoruz

daha da vardır da aklıma gelmiyor

bende daha evlenmedım ama yınede yazayım .salona konsol gumusluk falan fılan almayı dusunmuyorum .evımı sade ve sık olsun ıstıyorum cok esya alıp goz yormayıda dusunmuyorum ferah ferah oturayım ıstıyorum bırde esya alırken dıkkat edecegım bırsey var belkı almayanlarada fıkır olur koltuklarımın ve mumkunse mobılyalarında altlarını acık alıcam temızlık konusunda kolay olsun dıye.dantel vs bana gore degıl.mutfak ıcınde kullanmayacagım seylerı aman bunumda olsun dıye almayı dusunmuyorum

bende yazayım bari :))

bekarken görüpte dayanamadığım en çok şeyler nevresim takımları,battaniyelerim,süs eşyalarım ve gecelik takımlarım.....süs eşyalarım kalabalık ve temizliği zor olduğundan kaldırdım koca bi koli gelene veriyorum...

nevresim ve battaniyeler o kadar pahalı aldığıma pişmanım hiç gerek yokmuş çoğuna...

gecelik takımlarım o kadar çokki sayısını desem yuh dersiniz....ama bi sorun giyebiliyomuyum...malesef..başlarda bi kaçını giydim...6 ay içinde 10 kilo alınca artık istesemde giyemiyorum....

kahvaltı takımımı boşuna düşünüyorum..çünkü öyle başta heveslendiğim gibi her zaman çıkaramıyorum....

dantelleri başta çok gereksiz buluyodum..ama serdikten sonra indiresim gelmiyor...

iyiki vitrin ,konsol o tarz bişey almamışım..LCD ünitesi aldım..çok kullanışlı..kenarında küçük bir vitrinide var..

kesme takımlarıda boşuna..keşke almasaydım..gözüme fazlalık geliyor..hiçte kullanmadım...

Back
X