Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatım ne yaparsan yap ama o ayrıntılı kocaman mutfak robotlarından alma:1no2:.Tek bir makineyle kullanılan basit bir rondo el blendırı ve mikser işini görür.Katı meyve presi ise çocuk olduktan sonra hayat kurtarıyora.s
Pike de çok basit kaçar patchwork örtüleri tavsiye ederim genç,pratik ve sadeyerimseniben
İşe yarıyor ama elzem bir ihtiyaç mıdır dersen cevabım kesinlikle hayır:1no2: Buz çözdürme ve daha önce hazırlanan yemekleri kolayca ısıtma işinde çalışan biri olarak çok kullandım benimki hediyeydi ve makbule geçtiyerimseniben ancak yeni ev kurarken ilk alınacaklar listesine almazdım![]()
valla çeyizime alığım herşeyimi kullanıyorum
yok öyle salon kapalı dursun oturma odasında tıkıl kl onada karşıyım
kadehlerime varana kadar herrr bi cam eşyamıda kullanıyorum
evime gelen kimse bendne değerli değil amannnnnnnnnnnnlülülülülülühihoyyyt
çeyizime alığım herşeyimi kullanıyorum...fritöz hariç
nişanlı biri olarak aynı sizin gibi düşünüyorum. ben vitrin almayı düşünmüyordum ama ben vitrin içi aldım hani şu yeni çıkanlardan... ben onları nereye sığdıracam.konsola yemek takımımı koysam geri kalanları nereye koyacam. bu vitrinli tv üniteleri bütün vitrin içimi alır mı ki acaba?yatak örtüsünü orta bişey alın. her zaman olmasa da misafir gelince yayıyorum. çok fazla paraya gerek yok. sonra kristal takıma gerek yok. ben alamdım ve eksikliğini de hiç duymuyorum. salonuma da vitrinli tv ünitesi aldım bir de yemek masası. konsolmuş, gümüşlükmüş almadım.
ayrıca acele etmeyin. eviniz kiraysa önce ev tutulsun. tüm mobilya, halı, perde ve beyaz eşyalarımı ev tutulduktan sonra aldım. gezin, dolaşın fikir edinin ama almakta acele etmeyin derim. mesela mutfağım küçüktü o yüzden büyük fırın almadım. set üstü ocak aldım, bulaşık makinesinin üzerine koydum.
nişanlı biri olarak aynı sizin gibi düşünüyorum. ben vitrin almayı düşünmüyordum ama ben vitrin içi aldım hani şu yeni çıkanlardan... ben onları nereye sığdıracam.konsola yemek takımımı koysam geri kalanları nereye koyacam. bu vitrinli tv üniteleri bütün vitrin içimi alır mı ki acaba?