Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
binimum dantelli havlular,dantel masa örtüleri,dantel vs...kullanmıyorum,.boşunaymış.hepsi göstermelik,bide yer kaplıyo..:1closedeyes:benneyaptımki
laz kızı sana katılıyorum. ben de aldığım herşeyi kullancam. misafire pahalı yemek takımı alıp, günlük için ucuz yemek takımı almıcam, günlük yemek takımım da kaliteli olcak mesela. misafir benden değerli mi lafı da sözlümün lafı :)
benim sözlüm de mutfakta yemek istemiyo. yemek takımlarını kullancaktım ben zaten ama, mutfakta yeriz diye düşünüyordum. kim taşıyacak salona diye :) sözlüm akşam yemeğini karşılıklı masamızda yemek isitoymuş :)
Mawro arkadaşım çok faydalı bir konu açmışsınkaydirigubbakcemile5Evet hanımlar yardımlarınızı esirgemeyin lütfen :1rolleyes:mesela mikrodalga fırın almayı düşünüyorum pratik olur diye fakat normal fırınım da var işe yarar mı yoksa fuzuli masraf mı olurfisfisfis
kızlar mutfak gereclerı olarak pekı fıkrınız nedır?
bende kesinlikle gümüşlüktü vitrindi almayı düşünmüyorum... tv ünitesi konsol masa yeterde artar bile
Kesinlikle katılıyorum gereksiz yer kaplaması ve masrafı bir yana toz alma alanını da arttırıyorPaşa dedenizden kalan gümüşleriniz yoksa sergileyecek almayınızsırnaşık şey
yatak örtüsüde almıcam.. pike takımı yeter.. hem ben üşengeçim hergün hergün onu sermekle uğraşamam kaydirigubbakcemile3
Mawro arkadaşım çok faydalı bir konu açmışsınkaydirigubbakcemile5Evet hanımlar yardımlarınızı esirgemeyin lütfen :1rolleyes:mesela mikrodalga fırın almayı düşünüyorum pratik olur diye fakat normal fırınım da var işe yarar mı yoksa fuzuli masraf mı olurfisfisfis
bende kesinlikle gümüşlüktü vitrindi almayı düşünmüyorum... tv ünitesi konsol masa yeterde artar bile
yatak örtüsüde almıcam.. pike takımı yeter.. hem ben üşengeçim hergün hergün onu sermekle uğraşamam kaydirigubbakcemile3