• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilere soru;evlenirken alıp sonradan kullanmadığınız,nıye almşm dedıklerınız?

yatak örtusu cok pisman oldum bırsuru para verdım öylece duruyo
kesınlıkle baza alın cok işinize yarıyacak ben almadıgıma pisman oldum 3 sene sonra sımdı aldım
gumuşluk takımları çok gereksızmış bosuna yer kaplıyo sadece konsol alsam yeterlı olumus hem herseyı alıyo hemde salonda yemek masasıyla cok şık duruyo:CüvCüv:

valla çeyizime alığım herşeyimi kullanıyorum
yok öyle salon kapalı dursun oturma odasında tıkıl kl onada karşıyım
kadehlerime varana kadar herrr bi cam eşyamıda kullanıyorum
evime gelen kimse bendne değerli değil amannnnnnnnnnnnlülülülülülühihoyyyt

binimum dantelli havlular,dantel masa örtüleri,dantel vs...kullanmıyorum,.boşunaymış.hepsi göstermelik,bide yer kaplıyo..:1closedeyes:benneyaptımki

laz kızı sana katılıyorum. ben de aldığım herşeyi kullancam. misafire pahalı yemek takımı alıp, günlük için ucuz yemek takımı almıcam, günlük yemek takımım da kaliteli olcak mesela. misafir benden değerli mi lafı da sözlümün lafı :)

binimum dantelli havlular,dantel masa örtüleri,dantel vs...kullanmıyorum,.boşunaymış.hepsi göstermelik,bide yer kaplıyo..:1closedeyes:benneyaptımki

aynen katılıyorum hepsı gereksızmıs zaten esım dantellı havlulardan nefret edıyo kullandırmıyo evde:1closedeyes:

laz kızı sana katılıyorum. ben de aldığım herşeyi kullancam. misafire pahalı yemek takımı alıp, günlük için ucuz yemek takımı almıcam, günlük yemek takımım da kaliteli olcak mesela. misafir benden değerli mi lafı da sözlümün lafı :)

evet bu konuda sıze katılıyorum bende kullanıyorum takımlarımı hatta mutfakta falan degıl salonumda yemek masamda yıyorum yemeklerımı
zaten böle devam edınce alıskanlık halıne gelıyo
baskalarının tuhafına gıdıyo ama sız alıstıgınız ıcın normal gelıyo

benim sözlüm de mutfakta yemek istemiyo. yemek takımlarını kullancaktım ben zaten ama, mutfakta yeriz diye düşünüyordum. kim taşıyacak salona diye :) sözlüm akşam yemeğini karşılıklı masamızda yemek isitoymuş :)

benim sözlüm de mutfakta yemek istemiyo. yemek takımlarını kullancaktım ben zaten ama, mutfakta yeriz diye düşünüyordum. kim taşıyacak salona diye :) sözlüm akşam yemeğini karşılıklı masamızda yemek isitoymuş :)

ne guzel ıste ilk basta ne yaparsan düzenın ona göre kuruluyo haberın olsun sakın salma kendını
nasılsa yenı evlıyız ılk zamanlar masada sonra mutfakta yıyelım dıye dusunme nasıl alısırsan öyle gıder

bakın ben size bişey anlatım:roflol:
sefgilimlen birgün arabadayız çeyisden konu açıldı valla dedim oyle salona geçip odayı kırletmek yok
yeni aldığım takımları kullanmak yok
çatal bıçak ayrı olacak
misafir odasınnıda kapısı kitlenecek:roflol:biz küçkken annem boyle yapardı dedim
salon dakı tv açılmayacak
bir misafirimiz gelırse açar kullanırız dedim:roflol:
oda hiç umrumda olmaz (çok ciddi bir ses tonuyla):roflol:
hepimiz bu dünyada misafiriz dedi kopmustuk:roflol:

yatak örtüsü konusunda kendimi çok zor tutuyorum şatafatlı birşey almamak için. günlük kullanabileceğim sermesi kolay bir şey aldım ama gözüm hala pullu dantellilerde. evli hanımların çoğu gereksiz buluyor.

ben kahvaltı takımı da almayacağım. kahvaltı yapabileceğim bile meçhul çünkü :)

bende kesinlikle gümüşlüktü vitrindi almayı düşünmüyorum... tv ünitesi konsol masa yeterde artar bile

yatak örtüsüde almıcam.. pike takımı yeter.. hem ben üşengeçim hergün hergün onu sermekle uğraşamam kaydirigubbakcemile3

Mawro arkadaşım çok faydalı bir konu açmışsınkaydirigubbakcemile5Evet hanımlar yardımlarınızı esirgemeyin lütfen :1rolleyes:mesela mikrodalga fırın almayı düşünüyorum pratik olur diye fakat normal fırınım da var işe yarar mı yoksa fuzuli masraf mı olurfisfisfis

Mawro arkadaşım çok faydalı bir konu açmışsınkaydirigubbakcemile5Evet hanımlar yardımlarınızı esirgemeyin lütfen :1rolleyes:mesela mikrodalga fırın almayı düşünüyorum pratik olur diye fakat normal fırınım da var işe yarar mı yoksa fuzuli masraf mı olurfisfisfis

Ben evli değilim ama fikrimi söylemek istedim bence gereksiz hem dediğiniz gibi masraf hemde yer kaplıyor onla yapılan işlemler normal fırındada kolaylıkla yapılıyor hem kanser riski var yinede siz bilirsiniz. :)

kızlar mutfak gereclerı olarak pekı fıkrınız nedır?

Hayatım ne yaparsan yap ama o ayrıntılı kocaman mutfak robotlarından alma:1no2:.Tek bir makineyle kullanılan basit bir rondo el blendırı ve mikser işini görür.Katı meyve presi ise çocuk olduktan sonra hayat kurtarıyora.s

bende kesinlikle gümüşlüktü vitrindi almayı düşünmüyorum... tv ünitesi konsol masa yeterde artar bile

Kesinlikle katılıyorum gereksiz yer kaplaması ve masrafı bir yana toz alma alanını da arttırıyor:delphin: Paşa dedenizden kalan gümüşleriniz yoksa sergileyecek almayınızsırnaşık şey

yatak örtüsüde almıcam.. pike takımı yeter.. hem ben üşengeçim hergün hergün onu sermekle uğraşamam kaydirigubbakcemile3

Pike de çok basit kaçar patchwork örtüleri tavsiye ederim genç,pratik ve sadeyerimseniben

İşe yarıyor ama elzem bir ihtiyaç mıdır dersen cevabım kesinlikle hayır:1no2: Buz çözdürme ve daha önce hazırlanan yemekleri kolayca ısıtma işinde çalışan biri olarak çok kullandım benimki hediyeydi ve makbule geçtiyerimseniben ancak yeni ev kurarken ilk alınacaklar listesine almazdım:kahve:

işte benim gibi biri :içelim:

mikrodalga fırın çok sağlıklı değil. kullanmanızı önermem ben. normal fırın kullanın

Back
X