- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.481
Hepiciginizi seviyorum ben :) yardimlasalim diye kurdum topigi zaten tatlim benim. Yani saten adi ustunde kayar :)valla bend e seviyorum burayı :) sağolsunlar çok yardfımcı oldular özellikle okeanoss ve nehirnil. canlarım benim yaaabu saten baya kayıyor dimi?
Bi sakatluk çıkacakhahhahha sanırsam öyle
Evet evet bebek mevlütü yapılıyor herkes yine gelip görüyor gelin mevlütü de yapılıyor eğer yaparsak yine görülecek en önemlisi ilk gecemiz sanırım bu pikelerde nasip olacak
ilk gece deme yaa utandim valla. Ama benim ilk gecem bunda olmayacak otelde olacak
Evet sörf yapabilirizne istiyorsun kız çok seksi bence sırf satenler sürekli kullanmayacağız azıcık kayacağuk
Evet evet bebek mevlütü yapılıyor herkes yine gelip görüyor gelin mevlütü de yapılıyor eğer yaparsak yine görülecek en önemlisi ilk gecemiz sanırım bu pikelerde nasip olacak
Bi sakatluk çıkacakokeanoss00
Yazmadan geçmiyim benimde 2 Mayıs 2015
Yataktan kayip yerde devam ederiz hahhahahahaKib leyecekler bizi :
Allahım şu mesai bitsin yoksa bir sakatlık çıkacak hakkatten
ilk geceden adam kayıp gitmesin ellerimizden ahaha işin yoksa bir yatak altında adamı ara dur
ilk gece deme yaa utandim valla. Ama benim ilk gecem bunda olmayacak otelde olacak
Bi sakatluk çıkacakokeanoss00
Yataktan kayip yerde devam ederiz hahhahahahaKib leyecekler bizi :
Kaderim boyleymis napakHadi ya o kötü oldu neyse evinizde ilk gece diyelim o vakit
ahahahhaha orda da arariz her yerde arariz 7 yildir bekliyoruz aradigimizi buluruz :)))))Allahım şu mesai bitsin yoksa bir sakatlık çıkacak hakkatten
ilk geceden adam kayıp gitmesin ellerimizden ahaha işin yoksa bir yatak altında adamı ara dur
tabi canim o konuda hemfikriiz:)Bir şey olmaz ayıp konuşmuyoruz ki alttan alttan nişanlı hatunlar gibi konuşuyoruz nolcekk aaaNe yaşanılacağını nişanlanıp da bilmeyen yoktur herhalde
Bir şey olmaz ayıp konuşmuyoruz ki alttan alttan nişanlı hatunlar gibi konuşuyoruz nolcekk aaaNe yaşanılacağını nişanlanıp da bilmeyen yoktur herhalde
Bitsin artık çok uzadı bu gün ya
Bence bizim kayma ihtimalimiz daha yüksek ya da çift olarak yerde buluruz kendimizi
okeanus kuzum yalnız değilsin benim de ilk gecem otelde olacakayy kaymayalım yazık heriflere be
Olmadi ben bu pikeyi otele goturup sereyim orda kayariz ahahahhahaokeanus kuzum yalnız değilsin benim de ilk gecem otelde olacakayy kaymayalım yazık heriflere be
ayyyy amaannnnn ben deuyuyabilirimbilmiyoss aplaa
ben hemen uykuya dalarım heralde, düğün kına peşpeşe olunca, o garibimde satenlere sarılsın dursun ne yapayım
dolayısıyla bir ilk gece oteli de bende
ahahahhaha orda da arariz her yerde arariz 7 yildir bekliyoruz aradigimizi buluruz :)))))
Olmadi ben bu pikeyi otele goturup sereyim orda kayariz ahahahhaha@nehirnil111
kader arkadasimmonarkkk im
Durmak yok yola devamyatak altında kociş aramaca
Daha seksi işte ulaşması zor olurokeanus kuzum yalnız değilsin benim de ilk gecem otelde olacakayy kaymayalım yazık heriflere be
O da güzel niye kuzum sonuçta yıllarca evinizde olacaksınız otelde olmak da güzel benceKaderim boyleymis napak
Ben öğretirim yavyum ama müsait değil ortambilmiyoss aplaa
ben hemen uykuya dalarım heralde, düğün kına peşpeşe olunca, o garibimde satenlere sarılsın dursun ne yapayım
Olmadi ben bu pikeyi otele goturup sereyim orda kayariz ahahahhaha@nehirnil111
kader arkadasimmonarkkk im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?