- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.461
Ben de baktım 12 nevresimin (misafirler için olanlar da dahil tamam kabul ediyorum çok abartmışım ama tek kişilik de var için de iki taneevet bir de pike takımları var dimiiii
benim bir mor da orda var, Allahımmm sanırım nişanlılarımız bazı konularda çok haklı
Ben de baktım 12 nevresimin (misafirler için olanlar da dahil tamam kabul ediyorum çok abartmışım ama tek kişilik de var için de iki tane) 5i mor
Onu farketmemiştim bak evet o da aynıimzalarımız bile mor
maşallah bize
Ben de gelin yatağı için yatak örtüsü istemiyordum o gelinlik gibi olanlardan. Pike -Nevresim set aldım çok da içime sindi bakın bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 1294191
Canım bunun pudra pembesi de çok güzel ikisi arasında kararsız kaldım ama mor aşığı olunca mürdümünü aldık. Karaca-Home Tuğçe nevresim-pike set. Nevresim takımı saten. Pikesi de yatak örtüsü olarak kullanılacak cinsten. Saten takım hiç almamıştım o yüzden bu açıdan da iyi oldu. Fiyatı 350 tl.
Bakmam mı bu değil mi gül kurusu diyor kuzum rengi böyleyse zaten harika pudra pembesi ayrı mı oluyorKesin alır çıkarım zaten taksit yaparım farketmez ki ben çok kredi kartının kesimine bir kaç gün kala ürün almışımdır sanki alasım tutuyor
Eki Görüntüle 1294545
ayy bu da mı karacahome. e ben bayıldım buna daaaaaa :)
Aynı modelin pembesi kuzucum. Ben bir mor aşığı olaraktan moru tercih ettim. Karaca Home Tuğçe Nevresim-Pike Set ve saten. Pamuk saten değil bildiğin kayanlardan. Her zaman kullanılmayacağı için sorun olmaz :)ayy bu da mı karacahome. e ben bayıldım buna daaaaaa :)
Aynı modelin pembesi kuzucum. Ben bir mor aşığı olaraktan moru tercih ettim. Karaca Home Tuğçe Nevresim-Pike Set ve saten. Pamuk saten değil bildiğin kayanlardan. Her zaman kullanılmayacağı için sorun olmaz :)
Evet aynısının pembesi canım sende al katıl aramıza gerçi ben henüz almadım adayım ama
Canım günlük kullanacağın nevresimlerim tabiki pamuk saten olsun. Benim zaten fazlaca var. Ben biliyorsun gelin yatağına sermek için güzel bir yatak örtüsü arıyordum. Yatak örtüleri hep gelinlik gibi olunca pike takımı bakmaya başladım. Sonra bu seti görünce aldım. Benim bunu almamın sebebi; misafir geldiğinde yatağıma sermek, mevlüt vs olursa sermek, gelin yatağı olacak ya çeyiz gelince o zaman sermek. Normalde kullanmayacağım yani. Sen bilirsin nasıl istersen :)ben pamuk saten olsun istiyordum kızlarkararsız kaldım şimdi :/
ben pamuk saten olsun istiyordum kızlarkararsız kaldım şimdi :/
Canım günlük kullanacağın nevresimlerim tabiki pamuk saten olsun. Benim zaten fazlaca var. Ben biliyorsun gelin yatağına sermek için güzel bir yatak örtüsü arıyordum. Yatak örtüleri hep gelinlik gibi olunca pike takımı bakmaya başladım. Sonra bu seti görünce aldım. Benim bunu almamın sebebi; misafir geldiğinde yatağıma sermek, mevlüt vs olursa sermek, gelin yatağı olacak ya çeyiz gelince o zaman sermek. Normalde kullanmayacağım yani. Sen bilirsin nasıl istersen :)
Doğum da aklıma gelmişti de yazmayı unutmuşum üsütne bastın ayağını kaldırhatta doğum yapınca da kullanabilir nasıl olsa yıpranmayacak
ay kızlar çok seviyorum bu toppiği ve sizleriii
hatta doğum yapınca da kullanabilir nasıl olsa yıpranmayacak
ay kızlar çok seviyorum bu toppiği ve sizleriii
Canım günlük kullanacağın nevresimlerim tabiki pamuk saten olsun. Benim zaten fazlaca var. Ben biliyorsun gelin yatağına sermek için güzel bir yatak örtüsü arıyordum. Yatak örtüleri hep gelinlik gibi olunca pike takımı bakmaya başladım. Sonra bu seti görünce aldım. Benim bunu almamın sebebi; misafir geldiğinde yatağıma sermek, mevlüt vs olursa sermek, gelin yatağı olacak ya çeyiz gelince o zaman sermek. Normalde kullanmayacağım yani. Sen bilirsin nasıl istersen :)
Vallahi canım zaten normal kullanılmalık var pamuk satenler ya da sırf pamuk bunun özelliği dışındaki pikeyi de normal yatak örtüsü gibi kullanabilirsin alt çarşafını farklı bir renk pamuk saten ya da sırf pamuk alırsın normalde nevresimini kullanırken ne olacak biz kullanıyoruz sonuçta onuda 2 tane de normal yastık kılıfı terletmez
valla bend e seviyorum burayı :) sağolsunlar çok yardfımcı oldular özellikle okeanoss ve nehirnil. canlarım benim yaaabu saten baya kayıyor dimi?
Evet evet bebek mevlütü yapılıyor herkes yine gelip görüyor gelin mevlütü de yapılıyor eğer yaparsak yine görülecek en önemlisi ilk gecemiz sanırım bu pikelerde nasip olacakDoğum da aklıma gelmişti de yazmayı unutmuşum üsütne bastın ayağını kaldırCanım benim biz de seni seviyoruz topiğimiz daima canlı kalsın inşallah
Evet evet bebek mevlütü yapılıyor herkes yine gelip görüyor gelin mevlütü de yapılıyor eğer yaparsak yine görülecek en önemlisi ilk gecemiz sanırım bu pikelerde nasip olacak
Evet sörf yapabilirizne istiyorsun kız çok seksi bence sırf satenler sürekli kullanmayacağız azıcık kayacağuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?