• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

öğle arasında iş arkadaşımla karacaya koşuyoruz mutlaka dokunmam lazım :KK55:

ayy geçmez şimdi birbuçuk saat :KK48:

kızlar bu arada pamuk saten mi bunlar acaba?o_O

Sen akşamı da bekleyemedin yani :KK55::rolleyes:

Misafir geldiğinde serilecek mevlütlerde ev görmelerde çeyiz sererken daha çok kullanılır hem seksi:KK8:Sırf saten sanırım ne güzel kayacağuk :KK70:

öğle arasında iş arkadaşımla karacaya koşuyoruz mutlaka dokunmam lazım :KK55:

ayy geçmez şimdi birbuçuk saat :KK48:

kızlar bu arada pamuk saten mi bunlar acaba?o_O
Pamuk saten değil tatlım. Saten bildiğin kayanlardan. Yumuşacık. Yani hergün kullanım için uygun değil. Ben kendi adıma evime misafir geldiğinde yatağımın üzerine sermek için aldım o gelinlik gibi örtüleri sevmediğimden. Sateni kullanan sevenler de var ama kayar bence çarşafı.

Benden öne geçtin şuan :63::KK70:

Eğlence de şart evlilik hareketlenir :KK53:

Dimi ama aynen dediğin gibi kuzum önemli günlerde bende süslü gelin takımlarını sevmiyorum o tüllü taşlı tuşlular tarzım değil ama bu tam bizlik zaten zevklerimiz aynı bizim Özgeye de aldırmalı :KK71:
Evet canım annem de mevlütte serersin, doğumunda serersin, çeyiz gittikten sonra gelin yatağına serersin, misafir gelince serersin diyor. Gelinlik gibi onlar ya ben gerçekten hoşlanmıyorum onlardan. Bornozlara da bakıyorduk annemle kız nerde taşlı tuşlu şeyler var bana onu gösteriyor. Yok filan diyorum. Sen bu tarz şeyleri sevmiyorsun sanırım sadecisin dedi içimden ben de BİNGO dedim :rolleyes::KK70: @Ozgee_34 de aldırıcaz sen merak etme pike kardeşliğiiiii missERE missERE da alacak hepinizi Karaca Home Tuğçe'li yapacağım:KK70::KK59:

Pamuk saten değil tatlım. Saten bildiğin kayanlardan. Yumuşacık. Yani hergün kullanım için uygun değil. Ben kendi adıma evime misafir geldiğinde yatağımın üzerine sermek için aldım o gelinlik gibi örtüleri sevmediğimden. Sateni kullanan sevenler de var ama kayar bence çarşafı.

ben de sevmiyorum milyon tane fırfır var, yatak örtüsünden başka herşeye benziyor :KK48:

ama bunlar çok şıkmışşş üretenlerin ellerine fikirlerine sağlıkkk :KK9::KK9:
Benden öne geçtin şuan :63::KK70:

Eğlence de şart evlilik hareketlenir :KK53:

:KK71:

nerde hareket orda bereket :KK71::KK71:

:KK22::KK22:

Evet canım annem de mevlütte serersin, doğumunda serersin, çeyiz gittikten sonra gelin yatağına serersin, misafir gelince serersin diyor. Gelinlik gibi onlar ya ben gerçekten hoşlanmıyorum onlardan. Bornozlara da bakıyorduk annemle kız nerde taşlı tuşlu şeyler var bana onu gösteriyor. Yok filan diyorum. Sen bu tarz şeyleri sevmiyorsun sanırım sadecisin dedi içimden ben de BİNGO dedim :rolleyes::KK70: @Ozgee_34 de aldırıcaz sen merak etme pike kardeşliğiiiii missERE missERE da alacak hepinizi Karaca Home Tuğçe'li yapacağım:KK70::KK59:
Anneler öyle ya :-)annemde genelde kendi tarzını gösterir hep bakıyım anneme maille gönderdim onunda yorumunu alayım:oops:Çok şık bir kardeşlik oldu bu :KK37:
nerde hareket orda bereket :KK71::KK71:

:KK22::KK22:

Bereketli olsun evliliğimiz:nazar::KK53:

Yazmadan geçmiyim benimde 2 Mayıs 2015 :KK54:

2 mayıs gelinleri de artıyor okeanoss00 okeanoss00 'a söyleyin, ilk mesaja eklesin sizi de :KK5:

kızlar bu arada öğle arasında nevresimlere bakmaya gittim,

saten olanların kumaşları kullanışlı olmamakla birlikte pamuklu saten olanlardan daha göz alıcı durdukları kesin :KK59:
ama pamuk satenlerin kumaşları ele daha güzel geliyor o_O

günlük kullanacak olsam pamuklu saten olanlarından alırdım :KK69:

ama ben istiyorum ki göz kamaştırsın,:KK48:

nasıl olsa günlük çok fazla nevresim takımım var zaten :KK51:

bilgilerinize :KK52:

Yazmadan geçmiyim benimde 2 Mayıs 2015 :KK54:
Hoş geldiniz... Tanıyalım sizi? :)
Tünaydııınnn gelinleeerr güzelleeer 183 günümm kaldııı :)
Tünaydın canım, benim de 197 kalmış :) Nasılsın? Biz de sabahtan beri nevresim pike takımı filan konuşuyoruz:KK48:
2 mayıs gelinleri de artıyor okeanoss00 okeanoss00 'a söyleyin, ilk mesaja eklesin sizi de :KK5:

kızlar bu arada öğle arasında nevresimlere bakmaya gittim,

saten olanların kumaşları kullanışlı olmamakla birlikte pamuklu saten olanlardan daha göz alıcı durdukları kesin :KK59:
ama pamuk satenlerin kumaşları ele daha güzel geliyor o_O

günlük kullanacak olsam pamuklu saten olanlarından alırdım :KK69:

ama ben istiyorum ki göz kamaştırsın,:KK48:

nasıl olsa günlük çok fazla nevresim takımım var zaten :KK51:

bilgilerinize :KK52:
Benim 4 tane pamuk-saten nevresim takımım var zaten. Gelin yatağı için hem şık hem de gösterişli olması gerektiğinden 1 tanecik de saten nevresimim oldu :) Zaten başta da dedim tatlım günlük kullanım için satenler uygun değil. Baktın mı KAraca Home'a almadın sanırım?

Hoş geldiniz... Tanıyalım sizi? :)

Tünaydın canım, benim de 197 kalmış :) Nasılsın? Biz de sabahtan beri nevresim pike takımı filan konuşuyoruz:KK48:

Benim 4 tane pamuk-saten nevresim takımım var zaten. Gelin yatağı için hem şık hem de gösterişli olması gerektiğinden 1 tanecik de saten nevresimim oldu :) Zaten başta da dedim tatlım günlük kullanım için satenler uygun değil. Baktın mı KAraca Home'a almadın sanırım?

İyiyim kuzum okuldayım derse gircem şimdii :( okudum yazdıklarınızıı aldığın nevresimi aylar önce beğenmiştim ama almak kısmet olmadı korktum kayıyo diye çook sevindim sende görünce çünkü gerçekten çok ciciii :) hayırlı uğurlu olsunn iyi günlerde kullanın :)

bence de gelin yatağı şık olmalı, teşekkürler okeanoss00 okeanoss00 bu modeli paylaştığın içinnnn :KK68:

ben ellemeden karar veremezdim o yüzden koşa koşa gittim ama istediğim renkte yoktu, alamadım :KK43:

akşam anneme de göstereyim internetten :KK51:

İyiyim kuzum okuldayım derse gircem şimdii :KK43: okudum yazdıklarınızıı aldığın nevresimi aylar önce beğenmiştim ama almak kısmet olmadı korktum kayıyo diye çook sevindim sende görünce çünkü gerçekten çok ciciii :) hayırlı uğurlu olsunn iyi günlerde kullanın :)
Ben de işteyim öğle arası yeni bitti geldim hemen yanınıza :) Gelin yatak örtüsü yapmak için aldım canım ben onu her zaman kullanmayacağım yani o yüzden sıkıntı olmaz. Ben çok fazla nevresim aldım zaten ayıptır söylemesi:KK48: Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için:KK15:

sadece beyaz ve sütlü kahve vardı :KK43:
pudra rengi alabilirim büyük ihtimal çünkü birden fazla mor takımım var :KK51:

dokusu güzeldi, ben pamuklu satenden de çıkarttırdım yanyana koyup baktım ikisine de :KK14:

tercihim kesinlikle saten :KK19:
Nişanlımın halası bana pike takımı yaptıracakmış. Elim pudraya gitti geldi ama moru da çok beğenmiştim. Benim de nevresimlerimde mor bir kaç tane var. Sonra annem moru al onu çok beğendin halaya da pudra pembesi yaptıralım dersin dedi moru aldık böylece :)

Nişanlımın halası bana pike takımı yaptıracakmış. Elim pudraya gitti geldi ama moru da çok beğenmiştim. Benim de nevresimlerimde mor bir kaç tane var. Sonra annem moru al onu çok beğendin halaya da pudra pembesi yaptıralım dersin dedi moru aldık böylece :)

evet bir de pike takımları var dimiiii :KK57:

benim bir mor da orda var, Allahımmm sanırım nişanlılarımız bazı konularda çok haklı :KK48::KK48:

Back