• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

biz de daha almadık nikah tarihimizi :KK17:

ikimizin de doğumgünü düğünden sonra :KK43:

sevgili olma tarihimiz ise mart :KK43:

benimki nikah kıyıp da iki ay hayatta beklemez :KK48::KK48:

gülüp eğlenelim ki stres olmayalım zaman çabuk geçsin :KK76::KK76:

benimki nikah kıyıp da iki ay hayatta beklemez :KK48::KK48:işte bu sıkıntı hmde çok:):)zaten nikahı dort gozle bekler oldular senelerce:)))

biz de daha almadık nikah tarihimizi :KK17:

ikimizin de doğumgünü düğünden sonra :KK43:

sevgili olma tarihimiz ise mart :KK43:

benimki nikah kıyıp da iki ay hayatta beklemez :KK48::KK48:

gülüp eğlenelim ki stres olmayalım zaman çabuk geçsin :KK76::KK76:
bizim nikahla dugun arasinda cok zamam yok birde dugun asiri kalabalik olacak iki taraf arasinda da ciddi kultur farklari var risk almayalim nikahi once yapalim kargasaya gelmesin istedik :) sagolsun nisanlimda beni dusundi dogum gunim olsun ki 2 gunu tek hediyeyle kurtar dedi :)

o halde yıldız tilbeden "haberi olsun" benden sizlere gelsin kızlarr :KK19:

mesaiyi kapatıyorummm:KK54:

ben o yaree canımııı ömrümü hayatımııı seve seve herşeyimiii yatağımı döşeğimi saten pikemi sererim haberiii olsunnn :rolleyes::KK71::KK71:
Kapanışa bayıldım :KK73:
evet kızlar son dakika fikir değişikliği ile ben de saten pike takımı alıcam. normal nevresimlerimi de pamuk saten alıcam taç ya da sarev. diğerini günlük kullanamayacağım için serdiğim zaman nevresimini değiştririm sadece. siz de bu mantıktasınız sanırım. o zaman çıkışta ben de bi karacahome tekrar gidiyorum :D

Ben gidemedim gidemedim :KK61:aldın mı kuzum kalmayacak diye çok korkuyorum:KK17::110::KK70:

bizim nikahla dugun arasinda cok zamam yok birde dugun asiri kalabalik olacak iki taraf arasinda da ciddi kultur farklari var risk almayalim nikahi once yapalim kargasaya gelmesin istedik :) sagolsun nisanlimda beni dusundi dogum gunim olsun ki 2 gunu tek hediyeyle kurtar dedi :)

bizim düğünümüz de baya kalabalık olacak bir de nikah curcunası yaşamayalım dedik :KK66:
Kapanışa bayıldım :KK73:

Ben gidemedim gidemedim :KK61:aldın mı kuzum kalmayacak diye çok korkuyorum:KK17::110::KK70:

asıl kapanış şafak 1 olduğunda :KK71::KK71:

bir internet sitesinde 290 TL diye gördüm sanırım aksam, piyasada bulamazsan nette mutlaka bulursun merak etme :KK66:

Günaydınlarrrr herkese :KK24:

asıl kapanış şafak 1 olduğunda :KK71::KK71:

bir internet sitesinde 290 TL diye gördüm sanırım aksam, piyasada bulamazsan nette mutlaka bulursun merak etme :KK66:

Günaydınlarrrr herkese :KK24:
Az kaldı canım sabrın sonu selamet inşallah:nazar::KK73:Hangi sitede gördün bakıcaz artık üç beş kuruşta kardır tabi ama içeriği yanlış gelir eksik olur diye korkuyorum sadece:cool:Günaydınlar:KK68:

Az kaldı canım sabrın sonu selamet inşallah:nazar::KK73:Hangi sitede gördün bakıcaz artık üç beş kuruşta kardır tabi ama içeriği yanlış gelir eksik olur diye korkuyorum sadece:cool:Günaydınlar:KK68:

valla şimdi sitenin adını tam hatırlayamadım eve gidince ordaki geçmişten bakıp haber veririm, hem de ücretsiz kargo diyordu sanırsam :KK64:

burda bir mağazada nakit alınca 310TL fiyat verdiler :KK69:

şu anda iki kuruş iki kuruştur aynen dediğin gibi :KK66:

valla şimdi sitenin adını tam hatırlayamadım eve gidince ordaki geçmişten bakıp haber veririm, hem de ücretsiz kargo diyordu sanırsam :KK64:

burda bir mağazada nakit alınca 310TL fiyat verdiler :KK69:

şu anda iki kuruş iki kuruştur aynen dediğin gibi :KK66:
Nakit alamam ama işte canım :KK14:

arkadaslarrr nikah gunumuzu alacaktik fakat 2015 nikah basvurulari aralikta basliyormus :KK43:

bnde düğünde istiyorum nikahımı dayanamadım aradım belediyeyi banada ocakta başlıyo ddler...öyleymiş maalesef

Ben de 6 ay kala almaya başlanabiliyor diye biliyorum, sağlık raporlarının geçerliliği 6 ay olduğu için. Nikah 9 Mayıs'ta olacağı için ben de önümüzdeki hafta başvuralım istiyordum ama gitmeden bir aramak lazım demek ki... Poff bi de yılbaşını mı beklicez :KK12:

kızlarr bişi sorucam. Biev'in 3 parça kek kalıbı var ya seramik olanlar. nasıl sizce? şuan bievin kendi sitesinde indirimde

kızlar bi soru atayım ortaya gelinlikle yakışan saç renkleri ben koyudan yanayım bu yüzden balyajlı saçımı dün itibariyle bakır dore tonlarına döndürmeye başladım :KK76:

Back