- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.501
Evet onlar gullu yatak hazirlasinlar bana ben evde sererim pikemi :)Daha seksi işte ulaşması zor olur
O da güzel niye kuzum sonuçta yıllarca evinizde olacaksınız otelde olmak da güzel bence
Ben öğretirim yavyum ama müsait değil ortamSanmam yorgunluktan kalmazsan ama insanın mutluluktan gözüne uykuda girmez ki
Vazgeçmem diyorsun pikemdenOtelde de size özel güllü yatak hazırlamışlardır zati
Ben öğretirim yavyum ama müsait değil ortamSanmam yorgunluktan kalmazsan ama insanın mutluluktan gözüne uykuda girmez ki
Kızlar heyecanlandım yaaaa beennnnn
O gece bekle uyuturlar adami adam kac yil beklemis bir bes dakika daha beklemez haberin olsunbilmiyoss aplaa
ben hemen uykuya dalarım heralde, düğün kına peşpeşe olunca, o garibimde satenlere sarılsın dursun ne yapayım
dolayısıyla bir ilk gece oteli de bende
Aynen öyle kuzumEvet onlar gullu yatak hazirlasinlar bana ben evde sererim pikemi :)
ay bilemiyorummmm
O gece bekle uyuturlar adami adam kac yil beklemis bir bes dakika daha beklemez haberin olsun
Hahaha cok tatlisin şarkı hepimize hitap ediyor cidden. Ben servisteyim telefondan yaziyorum o yizden gec cevap veriyorum size :) Ayiptir soylemesi isten 4 u çeyrek geçe cikiyorum dao halde yıldız tilbeden "haberi olsun" benden sizlere gelsin kızlarr
mesaiyi kapatıyorummm
ben o yaree canımııı ömrümü hayatımııı seve seve herşeyimiii yatağımı döşeğimi saten pikemi sererim haberiii olsunnn
Tatlim dogru yoldasin. Bak ben sarevden pamuk satenleri aldim. Tactan ve english home dan da pamuk aldim. Dedigin gibi mantik aynievet kızlar son dakika fikir değişikliği ile ben de saten pike takımı alıcam. normal nevresimlerimi de pamuk saten alıcam taç ya da sarev. diğerini günlük kullanamayacağım için serdiğim zaman nevresimini değiştririm sadece. siz de bu mantıktasınız sanırım. o zaman çıkışta ben de bi karacahome tekrar gidiyorum
Cok eglendik elmosum siz gelin yazin bak daha neler olcak cok bos birakiyosunuz buralari :) Ben de serviste guldukce millet bana bakti hepay çok yaşayın emiöksüre öksüre okudum gülesim geldi tıkanıyodum yani alemsiniz yaa bayıldım bu performans devam diyorum kızlar şafakta olmuş 197 ohhhhh
Hayırlısı olsun o zaman alırsınız siz de :)arkadaslarrr nikah gunumuzu alacaktik fakat 2015 nikah basvurulari aralikta basliyormus
insan bi.an.once olsun istiyor cnm:) hayirlisi olsun tabi :)Hayırlısı olsun o zaman alırsınız siz de :)
bnde düğünde istiyorum nikahımı dayanamadım aradım belediyeyi banada ocakta başlıyo ddler...öyleymiş maalesefarkadaslarrr nikah gunumuzu alacaktik fakat 2015 nikah basvurulari aralikta basliyormus
bizim dugunden once olacak nisanlimin dogum gununde istiyoruz 05.05.2015 :)bnde düğünde istiyorum nikahımı dayanamadım aradım belediyeyi banada ocakta başlıyo ddler...öyleymiş maalesef
istenilen bi gün olunca nikah başvurusunun başladığı gün gitmek lazım şansa bırakamam:):)bizim dugunden once olacak nisanlimin dogum gununde istiyoruz 05.05.2015 :)
aynen canim aralik 1 de aramaya basliycam belediyeyi :) hangi gun basliyorsa sabahina ordayiz :)istenilen bi gün olunca nikah başvurusunun başladığı gün gitmek lazım şansa bırakamam:):)
aynen canim aralik 1 de aramaya basliycam belediyeyi :) hangi gun basliyorsa sabahina ordayiz :)
:)supersın:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?