Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Evet onlar gullu yatak hazirlasinlar bana ben evde sererim pikemi :)

O gece bekle uyuturlar adami adam kac yil beklemis bir bes dakika daha beklemez haberin olsun

o halde yıldız tilbeden "haberi olsun" benden sizlere gelsin kızlarr

mesaiyi kapatıyorummm

ben o yaree canımııı ömrümü hayatımııı seve seve herşeyimiii yatağımı döşeğimi saten pikemi sererim haberiii olsunnn

evet kızlar son dakika fikir değişikliği ile ben de saten pike takımı alıcam. normal nevresimlerimi de pamuk saten alıcam taç ya da sarev. diğerini günlük kullanamayacağım için serdiğim zaman nevresimini değiştririm sadece. siz de bu mantıktasınız sanırım. o zaman çıkışta ben de bi karacahome tekrar gidiyorum

Hahaha cok tatlisin şarkı hepimize hitap ediyor cidden. Ben servisteyim telefondan yaziyorum o yizden gec cevap veriyorum size :) Ayiptir soylemesi isten 4 u çeyrek geçe cikiyorum da

Tatlim dogru yoldasin. Bak ben sarevden pamuk satenleri aldim. Tactan ve english home dan da pamuk aldim. Dedigin gibi mantik ayni Hadi hayirli olsun o zaman haber edin bana aldik diye :)

ay çok yaşayın emi öksüre öksüre okudum gülesim geldi tıkanıyodum yani alemsiniz yaa bayıldım bu performans devam diyorum kızlar şafakta olmuş 197 ohhhhh

ay çok yaşayın emi öksüre öksüre okudum gülesim geldi tıkanıyodum yani alemsiniz yaa bayıldım bu performans devam diyorum kızlar şafakta olmuş 197 ohhhhh
Cok eglendik elmosum siz gelin yazin bak daha neler olcak cok bos birakiyosunuz buralari :) Ben de serviste guldukce millet bana bakti hep

biz de daha almadık nikah tarihimizi

ikimizin de doğumgünü düğünden sonra

sevgili olma tarihimiz ise mart

benimki nikah kıyıp da iki ay hayatta beklemez

gülüp eğlenelim ki stres olmayalım zaman çabuk geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…