• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

evet bir de pike takımları var dimiiii :KK57:

benim bir mor da orda var, Allahımmm sanırım nişanlılarımız bazı konularda çok haklı :KK48::KK48:
Ben de baktım 12 nevresimin (misafirler için olanlar da dahil tamam kabul ediyorum çok abartmışım ama tek kişilik de var için de iki tane:rolleyes:) 5i mor :KK22::-)

benim de benim de çoğunluk pembe mor :KK48: ama bu setimi krem aldım renk seçeneği yoktu olsa kesin renkli alırdım :KK45:

Canım bunun pudra pembesi de çok güzel ikisi arasında kararsız kaldım ama mor aşığı olunca mürdümünü aldık. Karaca-Home Tuğçe nevresim-pike set. Nevresim takımı saten. Pikesi de yatak örtüsü olarak kullanılacak cinsten. Saten takım hiç almamıştım o yüzden bu açıdan da iyi oldu. Fiyatı 350 tl.

bebiş bu sırf saten mi? pamuk saten değil yani? ayy pazar günü ben de home stil home alayım diyordum 300 e inerse diye. çok güzel fiyata almışsın. bakayım bizim burdaki kaaracahome a

Bakmam mı bu değil mi gül kurusu diyor kuzum rengi böyleyse zaten harika pudra pembesi ayrı mı oluyor :oops:Kesin alır çıkarım zaten taksit yaparım farketmez ki ben çok kredi kartının kesimine bir kaç gün kala ürün almışımdır sanki alasım tutuyor :rolleyes:

Eki Görüntüle 1294545

ayy bu da mı karacahome. e ben bayıldım buna daaaaaa :)

ayy bu da mı karacahome. e ben bayıldım buna daaaaaa :)
Aynı modelin pembesi kuzucum. Ben bir mor aşığı olaraktan moru tercih ettim. Karaca Home Tuğçe Nevresim-Pike Set ve saten. Pamuk saten değil bildiğin kayanlardan. Her zaman kullanılmayacağı için sorun olmaz :)

Aynı modelin pembesi kuzucum. Ben bir mor aşığı olaraktan moru tercih ettim. Karaca Home Tuğçe Nevresim-Pike Set ve saten. Pamuk saten değil bildiğin kayanlardan. Her zaman kullanılmayacağı için sorun olmaz :)
Evet aynısının pembesi canım sende al katıl aramıza gerçi ben henüz almadım adayım ama :KK53:

ben pamuk saten olsun istiyordum kızlar :KK51: kararsız kaldım şimdi :/

Canım günlük kullanacağın nevresimlerim tabiki pamuk saten olsun. Benim zaten fazlaca var. Ben biliyorsun gelin yatağına sermek için güzel bir yatak örtüsü arıyordum. Yatak örtüleri hep gelinlik gibi olunca pike takımı bakmaya başladım. Sonra bu seti görünce aldım. Benim bunu almamın sebebi; misafir geldiğinde yatağıma sermek, mevlüt vs olursa sermek, gelin yatağı olacak ya çeyiz gelince o zaman sermek. Normalde kullanmayacağım yani. Sen bilirsin nasıl istersen :)

Vallahi canım zaten normal kullanılmalık var pamuk satenler ya da sırf pamuk bunun özelliği dışındaki pikeyi de normal yatak örtüsü gibi kullanabilirsin alt çarşafını farklı bir renk pamuk saten ya da sırf pamuk alırsın normalde nevresimini kullanırken ne olacak biz kullanıyoruz sonuçta onuda 2 tane de normal yastık kılıfı terletmez :cool:

Canım günlük kullanacağın nevresimlerim tabiki pamuk saten olsun. Benim zaten fazlaca var. Ben biliyorsun gelin yatağına sermek için güzel bir yatak örtüsü arıyordum. Yatak örtüleri hep gelinlik gibi olunca pike takımı bakmaya başladım. Sonra bu seti görünce aldım. Benim bunu almamın sebebi; misafir geldiğinde yatağıma sermek, mevlüt vs olursa sermek, gelin yatağı olacak ya çeyiz gelince o zaman sermek. Normalde kullanmayacağım yani. Sen bilirsin nasıl istersen :)

hatta doğum yapınca da kullanabilir nasıl olsa yıpranmayacak :KK46:

ay kızlar çok seviyorum bu toppiği ve sizleriii:KK73::KK73:

Doğum da aklıma gelmişti de yazmayı unutmuşum üsütne bastın ayağını kaldır :rolleyes:Canım benim biz de seni seviyoruz topiğimiz daima canlı kalsın inşallah:KK36::KK37:

Vallahi canım zaten normal kullanılmalık var pamuk satenler ya da sırf pamuk bunun özelliği dışındaki pikeyi de normal yatak örtüsü gibi kullanabilirsin alt çarşafını farklı bir renk pamuk saten ya da sırf pamuk alırsın normalde nevresimini kullanırken ne olacak biz kullanıyoruz sonuçta onuda 2 tane de normal yastık kılıfı terletmez :cool:

valla bend e seviyorum burayı :) sağolsunlar çok yardfımcı oldular özellikle okeanoss ve nehirnil. canlarım benim yaaa :KK68: bu saten baya kayıyor dimi?

Doğum da aklıma gelmişti de yazmayı unutmuşum üsütne bastın ayağını kaldır :rolleyes:Canım benim biz de seni seviyoruz topiğimiz daima canlı kalsın inşallah:KK36::KK37:
Evet evet bebek mevlütü yapılıyor herkes yine gelip görüyor gelin mevlütü de yapılıyor eğer yaparsak yine görülecek en önemlisi ilk gecemiz sanırım bu pikelerde nasip olacak :rolleyes:

Back