• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

valla bend e seviyorum burayı :) sağolsunlar çok yardfımcı oldular özellikle okeanoss ve nehirnil. canlarım benim yaaa :KK68: bu saten baya kayıyor dimi?
Hepiciginizi seviyorum ben :) yardimlasalim diye kurdum topigi zaten tatlim benim. Yani saten adi ustunde kayar :)

Evet evet bebek mevlütü yapılıyor herkes yine gelip görüyor gelin mevlütü de yapılıyor eğer yaparsak yine görülecek en önemlisi ilk gecemiz sanırım bu pikelerde nasip olacak :rolleyes:
:oops: ilk gece deme yaa utandim valla. Ama benim ilk gecem bunda olmayacak otelde olacak :(

Evet sörf yapabiliriz:KK71: ne istiyorsun kız çok seksi bence sırf satenler sürekli kullanmayacağız azıcık kayacağuk :KK8::KK70:

Evet evet bebek mevlütü yapılıyor herkes yine gelip görüyor gelin mevlütü de yapılıyor eğer yaparsak yine görülecek en önemlisi ilk gecemiz sanırım bu pikelerde nasip olacak :rolleyes:

Allahım şu mesai bitsin yoksa bir sakatlık çıkacak hakkatten :rolleyes::KK70::KK70:

ilk geceden adam kayıp gitmesin ellerimizden ahaha işin yoksa bir yatak altında adamı ara dur :KK48::KK48:

Allahım şu mesai bitsin yoksa bir sakatlık çıkacak hakkatten :rolleyes::KK70::KK70:

ilk geceden adam kayıp gitmesin ellerimizden ahaha işin yoksa bir yatak altında adamı ara dur :KK48::KK48:

Bitsin artık çok uzadı bu gün ya :63:

Bence bizim kayma ihtimalimiz daha yüksek ya da çift olarak yerde buluruz kendimizi:KK70:

:oops: ilk gece deme yaa utandim valla. Ama benim ilk gecem bunda olmayacak otelde olacak :KK43:

:oops: ilk gece deme yaa utandim valla. Ama benim ilk gecem bunda olmayacak otelde olacak :KK43:

Yataktan kayip yerde devam ederiz hahhahahaha :KK70:Kib leyecekler bizi ::rolleyes:

okeanus kuzum yalnız değilsin benim de ilk gecem otelde olacak :D ayy kaymayalım yazık heriflere be :D :rolleyes:

Hadi ya o kötü oldu neyse evinizde ilk gece diyelim o vakit :KK53:
Kaderim boyleymis napak :(

ahahahhaha orda da arariz her yerde arariz 7 yildir bekliyoruz aradigimizi buluruz :)))))
Bir şey olmaz ayıp konuşmuyoruz ki alttan alttan nişanlı hatunlar gibi konuşuyoruz nolcekk aaa :rolleyes:Ne yaşanılacağını nişanlanıp da bilmeyen yoktur herhalde:KK70:
tabi canim o konuda hemfikriiz:)

Bir şey olmaz ayıp konuşmuyoruz ki alttan alttan nişanlı hatunlar gibi konuşuyoruz nolcekk aaa :rolleyes:Ne yaşanılacağını nişanlanıp da bilmeyen yoktur herhalde:KK70:

bilmiyoss aplaa :oops::oops:

Bitsin artık çok uzadı bu gün ya :63:

Bence bizim kayma ihtimalimiz daha yüksek ya da çift olarak yerde buluruz kendimizi:KK70:

ben hemen uykuya dalarım heralde, düğün kına peşpeşe olunca, o garibimde satenlere sarılsın dursun ne yapayım :KK48::KK48:

okeanus kuzum yalnız değilsin benim de ilk gecem otelde olacak :D ayy kaymayalım yazık heriflere be :D :rolleyes:

dolayısıyla bir ilk gece oteli de bende :KK17:

Daha seksi işte ulaşması zor olur :cool::KK53:
Kaderim boyleymis napak :KK43:
O da güzel niye kuzum sonuçta yıllarca evinizde olacaksınız otelde olmak da güzel bence:KK60:
bilmiyoss aplaa :oops::oops:

ben hemen uykuya dalarım heralde, düğün kına peşpeşe olunca, o garibimde satenlere sarılsın dursun ne yapayım :KK48::KK48:
Ben öğretirim yavyum ama müsait değil ortam:KK70:Sanmam yorgunluktan kalmazsan ama insanın mutluluktan gözüne uykuda girmez ki :rolleyes:
Olmadi ben bu pikeyi otele goturup sereyim orda kayariz ahahahhaha:KK70:@nehirnil111
kader arkadasim monarkkk monarkkk im:KK24:

Vazgeçmem diyorsun pikemden:KK8:Otelde de size özel güllü yatak hazırlamışlardır zati :oops::rolleyes:

Back