• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Burdan yazmak reklam olacak ama özel mesajdan atabilirim, 2 kuzenimin gelinliğinin de dikildiği yeri. Ve birebir istedikleri modeli diktiler. Ben de orada diktireceğim.
tesekkür ederim mesajını aldım muahhkak gidip görüşeceğim :) dediğin aralıkta ise fiyatlar özel dikim gelinlik için makulmiş ;)

benim düğün la kına arasında tam bir hafta var bakalım nasıl olacak :) 11 nisan kına 18 nisan düğün :)
erkek tarafı ankarada onlara kolaylık olsun die yaptık böle ama bakalım hayırlısı :)

Uzakta olduğu için kınan biraz dugun kıvamında gecicek bnce ablamdada oyle oldu izmire gelin gitti önce gelinlik giydi sonra bindallı baya karıştı bnde perşembe yapmayı düşünüyorum evde kızlar arasında konsept olsunmu olmasın mı onun iklemindeyim sizce nasl olur

Of kızlar ya düğün günü rüyama girip duruyo, hep bir telaş halinde görüyorum kendimi. Saçım olmamış, duvağım kayıp, çiçeğim yok.. :cry: Dans dersi almamışız prova yapmamışız eyvah diyorum bunu nasıl atladık rezil oldu günümüz vs.. Çok düşünmekten böyle rüyalar görüyorum sanırım hayırlar olsun :KK75:

Ben de düğüne yetişemediğimi görüyorum hep:KK70:

sınav zamanı hep sınavı kaçırdığımı görürdüm annem de derdi ki doğum yapacak kadınlar gibisin onlar da hep doğurduklarını görürler rüyalarında derdi :KK70::KK70::KK70:

şimdi sizi okuyunca o geldi aklıma :KK70::KK70:
daha ben rüya görmedim ama yakındır :KK69:

VET
Uzakta olduğu için kınan biraz dugun kıvamında gecicek bnce ablamdada oyle oldu izmire gelin gitti önce gelinlik giydi sonra bindallı baya karıştı bnde perşembe yapmayı düşünüyorum evde kızlar arasında konsept olsunmu olmasın mı onun iklemindeyim sizce nasl olur[/QUOTEevet malesf :( lakin ben kına da giymeyeceğim gelinliğimi nişanlımın iş durumundan dolayı bıraz karsık tayin için nikahı erekn yapabilirz eğer erken yaparsak nikahta beyaz elbise giyeceğim sayett erken yapmak gerekmez ise 11 nisan kına 12 nisan istanbulda nikah olur gelinliği nikahta giymiş olurum ama sonuç ne olursa olsun hiç kına da giymem gelinliği bizimkiler giy vs diyor ama bananeee ben giymek istemiyorum bakalım ne olacak :) ama tabikiiii benim istedğim gibi olacak :)) :) :)

lakin ben kına da giymeyeceğim gelinliğimi nişanlımın iş durumundan dolayı bıraz karsık tayin için nikahı erekn yapabilirz eğer erken yaparsak nikahta beyaz elbise giyeceğim sayett erken yapmak gerekmez ise 11 nisan kına 12 nisan istanbulda nikah olur gelinliği nikahta giymiş olurum ama sonuç ne olursa olsun hiç kına da giymem gelinliği bizimkiler giy vs diyor ama bananeee ben giymek istemiyorum bakalım ne olacak :) ama tabikiiii benim istedğim gibi olacak :)) :) :)

Merhaba bayanlar ben baya sonradan katıldım çok sevindim böyle bir platform bulduguma hemen yazmak istedım bnmde dugunum 23 mayıs 2015 te olacak kısmetse...
ooo 23 mayıs ne bereketli bi tarih oldu yaw hoşgeldin canım aramıza ;)

dancegirl2.gif
dancing1.gif

kızlaaarrr :D ayyy kendime gülüyorum yeminle özellikle bu konuda. neyseki misafirler için nevresim takımlarımı aldım :KK71::KK71::-):-):rolleyes: okeanosss kutla beniiii :KK70: darısı kendim için olanlaraaa :KK55::KK17::KK53::KK69::KK75::KK36::KK36::KK36:

Back