- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.881
Bilmez miyim bitanem ah ahDeğer görmeyiz ama kuzu bu devirde iyi olan pek yaranmaz biliyorsun
Hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim inşallah canımValla planlara göre ben de önümüzdeki yazdan sonra diyorum ama içimde de bi telaş var biseyleri ertrliyomusum geç kalacakmisim gibi biran önce tatmak istiyorum o duyguyu da yaşta 28 e gidiyo genç anneleri de çok severim ☺
gunaydn kızlarrr
Günaydın kızlar hayırlı cuma lar
bıtsede gıtsek bugun :) uyukluyorm vllaNasılsınız güzel gelinler
Benimde hiç çalışasım yok haftanın son günü tabibıtsede gıtsek bugun :) uyukluyorm vlla
Benimde hiç çalışasım yok haftanın son günü tabigerçi yarın 1e kadar buradayım
valla benı dolu bı hafta sonu beklıyo bu arada evı nasl derleyp tplcm dye dnsmuyo dglmBenimde hiç çalışasım yok haftanın son günü tabigerçi yarın 1e kadar buradayım
valla benı dolu bı hafta sonu beklıyo bu arada evı nasl derleyp tplcm dye dnsmuyo dglm
her cumartesı yapmaya calısıyorum cnm ama bazen olmuyo ıste haftaıcı calısıgımz ıcın hersey haftasonuna kalıyo mecburen temızlemem lazm ama hıc vaktım olcagını da sanmıyorum ve bı dolu utu varBenimde her hafta sonum genelde dolu yoğunTemizlik mi var hafta sonu canım
Ben bu akşam nasipse yapacağım ütülerimi canım çünkü hafta sonu dışarıdayım o yüzden ev çekme olayını belki akşam gittiğimde yaparım ama sanırım pazar döndüğümde hallederim onu daher cumartesı yapmaya calısıyorum cnm ama bazen olmuyo ıste haftaıcı calısıgımz ıcın hersey haftasonuna kalıyo mecburen temızlemem lazm ama hıc vaktım olcagını da sanmıyorum ve bı dolu utu var
Günaydın canım nasılsınBu sabah herkese benden günaydın
Kuzucum geçmedi mi halaGünaydın herkese grip burnumla ben de buradayım
Günaydın canım yok geçmedi fırk fırk çekiyorum burnumuGünaydın canım nasılsın
Kuzucum geçmedi mi halaGeçmiş olsun çok hastalıklar peşini bırakmıyor ya
Kıyamam sana canımGünaydın canım yok geçmedi fırk fırk çekiyorum burnumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?