• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

günaydın canım,

okeanoss00 okeanoss00 toz-pembe toz-pembe nehirnil111 nehirnil111 buzmavileylak buzmavileylak @elmol @missavukat @monarkkk blue_fairy blue_fairy _Arzu_ _Arzu_ @PembeLokum @Aubina kızlar size bi haberim var. HAMİLEYİM..... :KK57::KK46:
yani bu topikten şimdiye kadar ilk açıklayan ben oldum sanırım. İlk olmayı hiç istemezdim ama oldu işte :KK14:
Aaaaaaaaaaaa uzun bi aradan sonra ancak girebildim kuzumm sok sok sok. Yaa cok mutlu oldumm cokda sasirdimm ne mutlu sizee rabbim hayirlisiyla bebisinizi kucaginiza almayi nasip etsin darisi vakti geldiginde bizlerin basina. Nasilsin nasil gidiyo?

Ben de bayramdan sonraki hafta izinde ve eşimin yanındaydım 15 gün sonra işe dönmek fena koydu bana da :) Alışmaya çalışıyorum.

Ayy zor olmuştur :( Bir an önce kavuşursunuz inşallah canım. Benim eşim de 1 hafta eğitime gitti çok özledim şimdiden :-/ Senin durumun daha zor, su gibi akıp geçsin zaman senin için ;)

Bu cuma 5 ay olacak :KK200: Alıştım ya sanki, düzen vs oturdu gibi. Yine de 1 yılda daha da oturur her şey diyorum. Senin nasıl??
Maşallah canım sen erken evlendin tabi zaman ne çabuk geçiyor değil mi daha dün gibi :KK68:Alıştım bende benim hızlı misafir ağırlamalarım çabuk adapte olmamı sağladı tabi:KK70:

Maşallah canım sen erken evlendin tabi zaman ne çabuk geçiyor değil mi daha dün gibi :KK68:Alıştım bende benim hızlı misafir ağırlamalarım çabuk adapte olmamı sağladı tabi:KK70:

Aynen ya zaman çok çabuk geçiyor baksana hamileler bile var aramızda :) Bana allahtan o kadar çok misafir gelmedi; yani ramazanda bi iki iftar, eşimin ve benim evli arkadaşlarımız bi kaç akraba vs, çok abartılı değildi. Sürekli yemek tatlı hazırlık yapmadım yani. Bi de eşimin ailesi burada değil, o yüzden akraba sayısı yarı yarıya :)

Aynen ya zaman çok çabuk geçiyor baksana hamileler bile var aramızda :) Bana allahtan o kadar çok misafir gelmedi; yani ramazanda bi iki iftar, eşimin ve benim evli arkadaşlarımız bi kaç akraba vs, çok abartılı değildi. Sürekli yemek tatlı hazırlık yapmadım yani. Bi de eşimin ailesi burada değil, o yüzden akraba sayısı yarı yarıya :)
Ondan azalmıştır tabi canım olsun sen parça parça ağırlarsın daha güzel :KK53:

Ayy zor olmuştur :KK43: Bir an önce kavuşursunuz inşallah canım. Benim eşim de 1 hafta eğitime gitti çok özledim şimdiden :-/ Senin durumun daha zor, su gibi akıp geçsin zaman senin için :KK66:
Zor olmaz mı hem de çok zor. Sağlıkla ilgili problemlerim de çıktı onlarla uğraşıyorum bir yandan depresyona girdim galiba :(

colcicegigulbeseker colcicegigulbeseker Allah gönlüne göre versın günü gelince kucağına almayı nasip etsin

Aminn canım Rabbim, herkesin gönlüne göre versin.

Aaaaaaaaaaaa uzun bi aradan sonra ancak girebildim kuzumm sok sok sok. Yaa cok mutlu oldumm cokda sasirdimm ne mutlu sizee rabbim hayirlisiyla bebisinizi kucaginiza almayi nasip etsin darisi vakti geldiginde bizlerin basina. Nasilsin nasil gidiyo?

nerdesin sen arzucum bak girmezsem böyle şoka uğratırım işte :D valla bende çok şaşkınım ve mutluyum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Nasıl olsun işte koşturmacalı geçiyo. Hem çalışıp hemde hamilelik şu ara zorlamıyor ama sonrası ne olur bilemem. Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın. Bu ara buna çok ihtiyacım var. sen nasılsın canım evlilik nasıl?? iş ev hayatı nasıl?

Back