- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.701
Bunların hepsinin farkındayım kuzucumSanmam Rabbim tabi hayırlısını versin ama sanki öncelik sizde kuzuÇok sevilecek görülmek isteyecek o zaman ilk torun başka oluyor eltimi gördükçe anlıyorum sen korkma ama
Yok yok mesafe yeterli bence bir dozu vardır elbetBunların hepsinin farkındayım kuzucumİyice kafayı yerim ben heralde o zaman
Haftasonundan gezersin annenle bir güzel ya da bir boğaz turu kız kulesi falan olur neden olmasınGenel hiç bir yer çalışmayacka bizde saf saf gelicez işte
Bende sıkıldım bu haftadan bitsin bence de
Ağva'ya gidin çok güzeldir. Tam dinlenmelik huzur bulmalık :)Canım ya bende haftaya çalışıyorum. İzne bayramın 2. gününden itibaren çıkıcam. 3 gün ordan bide bayramın hemen arkasından 2 gün daha toplam 5 gün tatil. Bu kadar uzun süreyi değerlendirmek lazım diyorum eşime. Hem ağrılarım arttıktan sonra bide çocuk olduktan sonra kolay kolay tatile çıkamayız dedim, bayramda tatile karşı olan adam birden yumuşadı. Tamam dedi, ilk 2 gün akraba ziyaretinden sonra tatile çıkacağız inşallah kızlar. YİHUUUUtililililiilililili....
Yalnız sizden öneri isteyeceğim. İstanbula yakın nerede tatile gidebiliriz
bebeğim uzun zamandır bakamadım topiğe ne cok sey kacırmısım cok tebrik ediyorum guzel anne senı :) yerim seni ben :) babacıkta baya hazırmıs cıdden :)
He bizde henüz yok olursa bizimki ilk
Canım ya bende haftaya çalışıyorum. İzne bayramın 2. gününden itibaren çıkıcam. 3 gün ordan bide bayramın hemen arkasından 2 gün daha toplam 5 gün tatil. Bu kadar uzun süreyi değerlendirmek lazım diyorum eşime. Hem ağrılarım arttıktan sonra bide çocuk olduktan sonra kolay kolay tatile çıkamayız dedim, bayramda tatile karşı olan adam birden yumuşadı. Tamam dedi, ilk 2 gün akraba ziyaretinden sonra tatile çıkacağız inşallah kızlar. YİHUUUUtililililiilililili....
Yalnız sizden öneri isteyeceğim. İstanbula yakın nerede tatile gidebiliriz
Evet bütün ilgiler üzerinde falan gelmeler gitmeler sürekli görmek istemeler hayır bir yandan güzel bir yandan anne baba çok bunalıyor benceoooo işte en kıymetli torun olur bak
Ağva'ya gidin çok güzeldir. Tam dinlenmelik huzur bulmalık :)
İstanbul sınırları içinde Şile tarafında aynen Karadeniz kıyısı :) Soğuk olacağını sanmam yani burası nasılsa orası da öyledir.Şile Karadeniz kıyısındamı? uuuuooo soğukmudur ki orası acaba??
Keşke yazsaydin olsun bundan sonra yazarsın :) Her şeyin yolunda olmasına sevindim iyi di mi herşey? Halletiniz problemleri?
Kendi evinize çıkmadınız mı canım ? İyi olmana sevindim :)Iyiyiz sağlıklıyız çok şükür. Biraz özenli davranıyorum daha iyi olması için. İnşallah evimizi düzenimizi de tam kurarız da rahata kavusuruz
Kendi evinize çıkmadınız mı canım ? İyi olmana sevindim :)
Günaydın kızlar hayırlı cumalar :)
İstanbul sınırları içinde Şile tarafında aynen Karadeniz kıyısı :) Soğuk olacağını sanmam yani burası nasılsa orası da öyledir.
vay canınaa hamilemisin benden bigün sonra evlenmişşin :) kınaydı düğündü derken aramızda hamileler bile var tebrik ederim canım isteyerekmi oldu bebek ?Valla ben bu havada bile çok üşüyorum. vucut direncim zayıfladı sanırım. zaten yeme-içmeden iyice kesildim. Dün gece üzerime hırka giyip öyle uyudum da ısındım. tüm bunları düşünürsek yinede şile soğuk gelir mi ki bana??
Hoşgeldin r ujj nerelerdesin? Nasıl gidiyor hayat gorusmeyeli?vay canınaa hamilemisin benden bigün sonra evlenmişşin :) kınaydı düğündü derken aramızda hamileler bile var tebrik ederim canım isteyerekmi oldu bebek ?
Bilemiyorum ki canım hamilelikten heralde usumen dikkat et kendine iyi tatiller :)Valla ben bu havada bile çok üşüyorum. vucut direncim zayıfladı sanırım. zaten yeme-içmeden iyice kesildim. Dün gece üzerime hırka giyip öyle uyudum da ısındım. tüm bunları düşünürsek yinede şile soğuk gelir mi ki bana??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?