- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
- #9.721
günaydın kızlar bayram önü çalışmak ne kötü memurlara tatil bize yazık valla tam bi pazartesi sendromundayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar bayram önü çalışmak ne kötü memurlara tatil bize yazık valla tam bi pazartesi sendromundayım
vay canınaa hamilemisin benden bigün sonra evlenmişşin :) kınaydı düğündü derken aramızda hamileler bile var tebrik ederim canım isteyerekmi oldu bebek ?
Bilemiyorum ki canım hamilelikten heralde usumen dikkat et kendine iyi tatiller :)
Günaydın cankuslar hepinizi cooook ozledim malesef is ev kosturmaca derken çok ihmal ettim buraları (( sanırım yeni adapte oldum yeni hayatıma neler konuşulmuş neler okuyabildigim kadar okuyorum bugün hepinizi kocaman öpüyorum
Caniiiiiim tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah oh musmutlu cekirdek aile olungünaydın canım,
okeanoss00 toz-pembe nehirnil111 buzmavileylak elmol @missavukat @monarkkk @blue_fairy @_Arzu_ @PembeLokum @Aubina kızlar size bi haberim var. HAMİLEYİM.....
yani bu topikten şimdiye kadar ilk açıklayan ben oldum sanırım. İlk olmayı hiç istemezdim ama oldu işte
Tatlım büyük geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen bol bol.Herkese iyi bayramlar diliyorum. Zaturre olmusum ben butun hafta yattim sanirim 2 hafta daha yatacagim kendinize dikkat edin kizlarrrr
Bu kadar ihmal yeter bence sık sık bekliyorz artık :)Günaydın cankuslar hepinizi cooook ozledim malesef is ev kosturmaca derken çok ihmal ettim buraları (( sanırım yeni adapte oldum yeni hayatıma neler konuşulmuş neler okuyabildigim kadar okuyorum bugün hepinizi kocaman öpüyorum
Senin de canim güzel bir hafta olarak geçsin inşallah :)Günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun hayırlı haftalar
Pazartesi sendromu :)) Ama bana yok ben 1 hafta daha izindeyim Bodrum'dan selamlar :)9 gun tatılın ardından iş mi şimdi bu iş
Geçmiş olsun canım dikkatli ol lütfen çok tehlikeli zaturre Benimde boğazım çok kötü bayramı hasta ilaçlarla ayakta geçirdimHerkese iyi bayramlar diliyorum. Zaturre olmusum ben butun hafta yattim sanirim 2 hafta daha yatacagim kendinize dikkat edin kizlarrrr
Gel canım bizde özledik adapte olmuşsun artık yeter bırakma buralarıGünaydın cankuslar hepinizi cooook ozledim malesef is ev kosturmaca derken çok ihmal ettim buraları (( sanırım yeni adapte oldum yeni hayatıma neler konuşulmuş neler okuyabildigim kadar okuyorum bugün hepinizi kocaman öpüyorum
Hiç iş değil vallahi9 gun tatılın ardından iş mi şimdi bu iş
Senin de canim güzel bir hafta olarak geçsin inşallah :)
Herkesin geçirme devreleri farklı canım olsun alıştın artıkGeldim kızlar geldim artık bi hamis bile olmuş aramızda neler kacirmisim neler canlar napim yeni is evlilik bana bi ağır geldi başlarda
Günaydın canımgunaydın kızlarrrr
naslsn cnmHerkesin geçirme devreleri farklı canım olsun alıştın artık
Günaydın canım
İyiyim çok şükür canım sen nasılsınnaslsn cnm
ıyı dıyelm ıyı olsnn:))İyiyim çok şükür canım sen nasılsın
cumartesı kız arkdslarm mısafır olcak caya neler yapsam helpme:)İyiyim çok şükür canım sen nasılsın
ıyı dıyelm ıyı olsnn:))
cumartesı kız arkdslarm mısafır olcak caya neler yapsam helpme:)
bende şunları dusunuyorum ama nasıl olr senceAllah daha iyi etsin canımCanım ben çaya kuzenlerimi falan almıştım o zaman makarna salatası,mercimek köftesi,arap kurabiye,peynirli poğaça,krep kanepe,ağlayan pasta yapmıştım Ekstradan bu menüyü beğenmediysen Patatesli börek,Kısır,Patates salatası,Kedidilli tiramisu,Tuzlu kurabiye gibi şeylerde önerebilirim