• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

vay canınaa hamilemisin benden bigün sonra evlenmişşin :) kınaydı düğündü derken aramızda hamileler bile var tebrik ederim canım isteyerekmi oldu bebek ?

Hoşgeldin canım nerelerdesin sen :) Teşekkür ederim canım darısı isteyenlerin başına inşallah. Valla istemeden oldu ama hayatımızda yer edindi bile.

Herkese iyi bayramlar diliyorum. Zaturre olmusum ben butun hafta yattim sanirim 2 hafta daha yatacagim :( kendinize dikkat edin kizlarrrr

Herkese iyi bayramlar diliyorum. Zaturre olmusum ben butun hafta yattim sanirim 2 hafta daha yatacagim :KK43: kendinize dikkat edin kizlarrrr
Tatlım büyük geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen bol bol.
Günaydın cankuslar hepinizi cooook ozledim :KK200::KK200::KK200: malesef is ev kosturmaca derken çok ihmal ettim buraları :KK43:(( sanırım yeni adapte oldum yeni hayatıma neler konuşulmuş neler okuyabildigim kadar okuyorum bugün hepinizi kocaman öpüyorum
Bu kadar ihmal yeter bence sık sık bekliyorz artık :)
Günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun hayırlı haftalar:KK68:
Senin de canim güzel bir hafta olarak geçsin inşallah :)
9 gun tatılın ardından iş mi şimdi bu iş :KK43:
Pazartesi sendromu :)) Ama bana yok ben 1 hafta daha izindeyim Bodrum'dan selamlar :)

Herkese iyi bayramlar diliyorum. Zaturre olmusum ben butun hafta yattim sanirim 2 hafta daha yatacagim :KK43: kendinize dikkat edin kizlarrrr
Geçmiş olsun canım dikkatli ol lütfen çok tehlikeli zaturre :KK51:Benimde boğazım çok kötü bayramı hasta ilaçlarla ayakta geçirdim:KK1:
Günaydın cankuslar hepinizi cooook ozledim :KK200::KK200::KK200: malesef is ev kosturmaca derken çok ihmal ettim buraları :KK43:(( sanırım yeni adapte oldum yeni hayatıma neler konuşulmuş neler okuyabildigim kadar okuyorum bugün hepinizi kocaman öpüyorum
Gel canım bizde özledik adapte olmuşsun artık yeter bırakma buraları:KK19:
9 gun tatılın ardından iş mi şimdi bu iş :KK43:
Hiç iş değil vallahi:110:
Senin de canim güzel bir hafta olarak geçsin inşallah :)

İnşallah kuzucum sana iyi eglenceler dinlenmeler:KK19::KK15:

Geldim kızlar geldim artık :KK15: bi hamis bile olmuş aramızda neler kacirmisim neler En Büyük KK canlar napim yeni is evlilik bana bi ağır geldi başlarda :KK53::KK14:

ıyı dıyelm ıyı olsnn:))

cumartesı kız arkdslarm mısafır olcak caya neler yapsam helpme:)

Allah daha iyi etsin canım:KK23:Canım ben çaya kuzenlerimi falan almıştım o zaman makarna salatası,mercimek köftesi,arap kurabiye,peynirli poğaça,krep kanepe,ağlayan pasta yapmıştım :KK37:Ekstradan bu menüyü beğenmediysen Patatesli börek,Kısır,Patates salatası,Kedidilli tiramisu,Tuzlu kurabiye gibi şeylerde önerebilirim:KK59:

Allah daha iyi etsin canım:KK23:Canım ben çaya kuzenlerimi falan almıştım o zaman makarna salatası,mercimek köftesi,arap kurabiye,peynirli poğaça,krep kanepe,ağlayan pasta yapmıştım :KK37:Ekstradan bu menüyü beğenmediysen Patatesli börek,Kısır,Patates salatası,Kedidilli tiramisu,Tuzlu kurabiye gibi şeylerde önerebilirim:KK59:
bende şunları dusunuyorum ama nasıl olr sence
sosisli kaşarlı börek , yogurtlu tavuk salatası , kısır, tiramisu , tarcınlı cevızlı kurabıye ? :)

Back