• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kendime alıştırma turları yapıyorum, böyle böyle alışmam lazım. :KK48: Rabbim sağlık sıhhat versin önce artık kime çekerse. Ama şunu söyleyim her sabah eşim tarafından öpücük yağmuruna tutularak güne gülerek uyanmak çok güzelmiş. :KK200::anneadayı:
Alışacaksın canım artık senin içinde sizden bir parça :nazar::KK46:Annemde dün bana sordu anannem falan istiyor çok işte ailemiz genişlesin falan diyor annem bir korktum gerildim farkettim de sevsem de çok henüz hazır değilim ben :KK70:Çok mutludur ya insan mutlu olmaz mı göbüşünü öpecek daha dur sevecek :21:

Kendime alıştırma turları yapıyorum, böyle böyle alışmam lazım. :KK48: Rabbim sağlık sıhhat versin önce artık kime çekerse. Ama şunu söyleyim her sabah eşim tarafından öpücük yağmuruna tutularak güne gülerek uyanmak çok güzelmiş. :KK200::anneadayı:
ayyyy kıyamam yaaa

Alışacaksın canım artık senin içinde sizden bir parça :nazar::KK46:Annemde dün bana sordu anannem falan istiyor çok işte ailemiz genişlesin falan diyor annem bir korktum gerildim farkettim de sevsem de çok henüz hazır değilim ben :KK70:Çok mutludur ya insan mutlu olmaz mı göbüşünü öpecek daha dur sevecek :21:

senin annen en azından istiyormuş. Yapıp yapmamak size kalmış. Rabbim verirse "niye çocuk yaptınız" demez en azından :D Benim annem çok değişik bu konularda sanki ona yük olacam diye en az 1 yıl çocuk yapmayın diye temmihliyo.
Rabbim hazır olduğunuzda aratmasın kızlar,

Geçen daha mercimek tanesi kadar minnakla konuşuyo, "şimdi işe gidiyim sana mama-bez parası kazanayım tamam mı" diye :D Adam hazır Baba olmuş da benim haberim yok :D

senin annen en azından istiyormuş. Yapıp yapmamak size kalmış. Rabbim verirse "niye çocuk yaptınız" demez en azından :KK70: Benim annem çok değişik bu konularda sanki ona yük olacam diye en az 1 yıl çocuk yapmayın diye temmihliyo.

Geçen daha mercimek tanesi kadar minnakla konuşuyo, "şimdi işe gidiyim sana mama-bez parası kazanayım tamam mı" diye :KK70: Adam hazır Baba olmuş da benim haberim yok :KK70:
Ay çok tatlı ya baksana demek ki çok fazla istiyormuş baba olmayı :)

senin annen en azından istiyormuş. Yapıp yapmamak size kalmış. Rabbim verirse "niye çocuk yaptınız" demez en azından :KK70: Benim annem çok değişik bu konularda sanki ona yük olacam diye en az 1 yıl çocuk yapmayın diye temmihliyo.

Geçen daha mercimek tanesi kadar minnakla konuşuyo, "şimdi işe gidiyim sana mama-bez parası kazanayım tamam mı" diye :KK70: Adam hazır Baba olmuş da benim haberim yok :KK70:

Rabbim aratmasın aynen canım annende seni düşünüyordur bir anda ağır gelir evlilikle hemen alışman diye bence yoksa herkes ister torun:KK68:

Kıyamam kuzum ya keşke size de olsaydı. Ben de çarşamba akşamı gidiyorum Bodrum'a biletimi erkenden aldiğim için. İstanbul'da gezme planları yapıyorum şimdi :KK70:
Haftasonundan gezersin annenle bir güzel ya da bir boğaz turu kız kulesi falan olur neden olmasın :KK8::rolleyes:Genel hiç bir yer çalışmayacka bizde saf saf gelicez işte :KK51:
ıyıyım cnmm ısteyım yorgnlk bıtsede gıtsek moduna gırdım persembeden :) sen naslsn

Bende sıkıldım bu haftadan bitsin bence de :KK16:

Haftasonundan gezersin annenle bir güzel ya da bir boğaz turu kız kulesi falan olur neden olmasın :KK8::rolleyes:Genel hiç bir yer çalışmayacka bizde saf saf gelicez işte :KK51:

Bende sıkıldım bu haftadan bitsin bence de :KK16:
evdede bırsuru ıs var hafta bıtıyor ev baslıyor :)

Öyle oluyor vallahi gerçi benim çamaşırlarım pek kalmadı ütüm var onuda yarın akşam yapacağım hafta sonuna iş bırakmak istemiyorum pek evde olamayacağız gibi düğün var bizim dışarıda işlerimiz var :KK53:
valla benım camasırlar var yıkancak 3 makıne neredeyse utuler var druyor 3 makıneyıde yıkaym hepsını bır utulcm ne zaman bılmıyorum :D evın temızlenmesı lazm 1 haftadr dokunmuyorum cok fena bugun yemek yoook markete gıdlmesı gerekcek bıde marketı yerlestır :D perdelerımı yıkamam alzm ama gözum yemıyo bılmıyorm ne olcak :D

valla benım camasırlar var yıkancak 3 makıne neredeyse utuler var druyor 3 makıneyıde yıkaym hepsını bır utulcm ne zaman bılmıyorum :KK70: evın temızlenmesı lazm 1 haftadr dokunmuyorum cok fena bugun yemek yoook markete gıdlmesı gerekcek bıde marketı yerlestır :KK70: perdelerımı yıkamam alzm ama gözum yemıyo bılmıyorm ne olcak :KK70:

Ben genelde biriktirmeden haftalık yıkamaya çalışıyorum kıyafet kalmıyor zaten bekletsem sonra parça parça kurudukça ütülüyorum böylelikle gözümde büyümüyor böyle dene derim o gün 10 parça ütüledim çabuk bitti sıkılmadım da bugünde o kadar ütülesem misafirim gittikten sonra bitti işte :KK70:Evi temzlersin canım ya çekip silmede bir şey yok :KK19:Biz dün dışarıdaydık evelsigünden yemeklerim var onları ısıtıp yeriz herhalde bir de maç izlemeye arkadaş gelecek onun için börek yapacağım onlarda gelirken tatlı getireceklermiş öyle çıkartırım bu akşamı da :KK53:

Ben genelde biriktirmeden haftalık yıkamaya çalışıyorum kıyafet kalmıyor zaten bekletsem sonra parça parça kurudukça ütülüyorum böylelikle gözümde büyümüyor böyle dene derim o gün 10 parça ütüledim çabuk bitti sıkılmadım da bugünde o kadar ütülesem misafirim gittikten sonra bitti işte :KK70:Evi temzlersin canım ya çekip silmede bir şey yok :KK19:Biz dün dışarıdaydık evelsigünden yemeklerim var onları ısıtıp yeriz herhalde bir de maç izlemeye arkadaş gelecek onun için börek yapacağım onlarda gelirken tatlı getireceklermiş öyle çıkartırım bu akşamı da :KK53:
canım ya bu camasır 1 haftalık :D bende haftalık yıkamaya calısıyorum ama yınede cok bırıkıyor havluları fılan cok yıkıyorum ben ondan snrm:D

canım ya bu camasır 1 haftalık :KK70: bende haftalık yıkamaya calısıyorum ama yınede cok bırıkıyor havluları fılan cok yıkıyorum ben ondan snrm:KK70:
Anladım canım tabi herkesin kıyafet değişimi farklı oluyor gerçi bende 2 makine yıkıyorum bir açık renkler beyazlar falan biri de koyu renkler:KK53:

Back