- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.681
cnm ya benm derıdm su carsaf ve yastk kılıfları cok cbk degısyor yer kaplyorAnladım canım tabi herkesin kıyafet değişimi farklı oluyor gerçi bende 2 makine yıkıyorum bir açık renkler beyazlar falan biri de koyu renkler
Onları asması kurutması işkence evet bende haftada değiştiremesem de 2 haftada bir değiştiriyorum pislenmesine göre iştecnm ya benm derıdm su carsaf ve yastk kılıfları cok cbk degısyor yer kaplyor
ya ben 2 gunde 1 degıstırıyorum bu huyumdan nasıl vazgecıcemOnları asması kurutması işkence evet bende haftada değiştiremesem de 2 haftada bir değiştiriyorum pislenmesine göre işte
Canım çok fazla bence pislenmiyordur ki o kadar daha mis gibi deterjan yumuşatıcı kokusu üzerindedir onun 2 gündeya ben 2 gunde 1 degıstırıyorum bu huyumdan nasıl vazgecıcem
öyle de ne bıleym yaCanım çok fazla bence pislenmiyordur ki o kadar daha mis gibi deterjan yumuşatıcı kokusu üzerindedir onun 2 gündeKız yıpranır nevresimlerin pikelerin belki böyle vazgeçersin ee sürekli yıka yıka çabuk eskir yenilerini almakta maliyet bence sen 1 hafta yap onu sürekli yıka as çok yorar insanı temizler bir de geceden geceye uyunuyor üstünde en fazla
Canım dene zorla kendini yazık deterjanı suya elektriğe erkenden eskiyecek nevresimleröyle de ne bıleym yazorlcam kendımı dun gec yıne degıstırdm bakalm bu normalde dun bugun gıder yarn degıstırrrm ama pazara kadar kullanmaya calısaym baklm .
tmm cnm aksama ne yemek varCanım dene zorla kendini yazık deterjanı suya elektriğe erkenden eskiyecek nevresimler
Bu akşam bir misafirim var kardeşimde gelecek patlıcanla pilavı eşimle ben yeriz büyük ihtimal onlar gelirken tatlı getireceklermiş bende patatesli börek yapacağım belki çiğ köfte falan alırım öyle geçiştireceğiz canımtmm cnm aksama ne yemek var
miiiiis:)Bu akşam bir misafirim var kardeşimde gelecek patlıcanla pilavı eşimle ben yeriz büyük ihtimal onlar gelirken tatlı getireceklermiş bende patatesli börek yapacağım belki çiğ köfte falan alırım öyle geçiştireceğiz canım
Şimdi yeni haber yarın akşamda amcamla yengem gelmek istiyormuş bizde ne adetmiş düğüne gidilse de herkes ev görmeye geliyor yahu ne yapcam ben şimdimiiiiis:)
bebeğim uzun zamandır bakamadım topiğe ne cok sey kacırmısım cok tebrik ediyorum guzel anne senı :) yerim seni ben :) babacıkta baya hazırmıs cıdden :)adam meğer çok istiyomuşta benden korkusundan söylemiyomuş. olunca artık açıldı :)
hadı sna menu yapalm:FŞimdi yeni haber yarın akşamda amcamla yengem gelmek istiyormuş bizde ne adetmiş düğüne gidilse de herkes ev görmeye geliyor yahu ne yapcam ben şimdi
Oluşturdum gibi bu akşam misafirime zaten patatesli börek yapacaktım buzdolabına kaldıracağım kalanları yarın çıkartıp ısıtacağım sadece bir de bu akşamdan en basitime kaçan ağlayan pastayla makarna salatası onları da yapıp dolaba kaldıracağım hem makarna salatasından bu akşamda misafire ikram edebilirim bu şekilde bir taşla 2 kuş vuracak gibiyimhadı sna menu yapalm:F
Nerelerdesin canım sen nick değişmiş?bebeğim uzun zamandır bakamadım topiğe ne cok sey kacırmısım cok tebrik ediyorum guzel anne senı :) yerim seni ben :) babacıkta baya hazırmıs cıdden :)
Rabbim aratmasın aynen canım annende seni düşünüyordur bir anda ağır gelir evlilikle hemen alışman diye bence yoksa herkes ister torun
He bizde henüz yok olursa bizimki ilkTorun bol ne varkiİnş öyle düşünüyordur.
Bizim de ilk olacakHe bizde henüz yok olursa bizimki ilk
Şanslı torunlar olacaklar yaniBizim de ilk olacak
Çekirdek ailelerimizden ilk evlenen eşim ve ben olduk. Ablası bekar kız kardeşi bekar. E ben de ablayım kardeşim bekar. Olursa ilk olacak. Tabiki görümceciğim evlenip bizden önce çocuk yapmazsaŞanslı torunlar olacaklar yaniEşimin tarafının ilk değil kardeşinin bir kızı var o yüzden onlar sevgilerini verdiler bol bol o yönden az rahatladık
Sanmam Rabbim tabi hayırlısını versin ama sanki öncelik sizde kuzuÇekirdek ailelerimizden ilk evlenen eşim ve ben olduk. Ablası bekar kız kardeşi bekar. E ben de ablayım kardeşim bekar. Olursa ilk olacak. Tabiki görümceciğim evlenip bizden önce çocuk yapmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?