Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ya ben 2 gunde 1 degıstırıyorum bu huyumdan nasıl vazgecıcem
Canım çok fazla bence pislenmiyordur ki o kadar daha mis gibi deterjan yumuşatıcı kokusu üzerindedir onun 2 günde Kız yıpranır nevresimlerin pikelerin belki böyle vazgeçersin ee sürekli yıka yıka çabuk eskir yenilerini almakta maliyet bence sen 1 hafta yap onu sürekli yıka as çok yorar insanı temizler bir de geceden geceye uyunuyor üstünde en fazla

öyle de ne bıleym ya zorlcam kendımı dun gec yıne degıstırdm bakalm bu normalde dun bugun gıder yarn degıstırrrm ama pazara kadar kullanmaya calısaym baklm .

miiiiis:)

adam meğer çok istiyomuşta benden korkusundan söylemiyomuş. olunca artık açıldı :)
bebeğim uzun zamandır bakamadım topiğe ne cok sey kacırmısım cok tebrik ediyorum guzel anne senı :) yerim seni ben :) babacıkta baya hazırmıs cıdden :)

hadı sna menu yapalm:F
Oluşturdum gibi bu akşam misafirime zaten patatesli börek yapacaktım buzdolabına kaldıracağım kalanları yarın çıkartıp ısıtacağım sadece bir de bu akşamdan en basitime kaçan ağlayan pastayla makarna salatası onları da yapıp dolaba kaldıracağım hem makarna salatasından bu akşamda misafire ikram edebilirim bu şekilde bir taşla 2 kuş vuracak gibiyim

Şanslı torunlar olacaklar yani Eşimin tarafının ilk değil kardeşinin bir kızı var o yüzden onlar sevgilerini verdiler bol bol o yönden az rahatladık
Çekirdek ailelerimizden ilk evlenen eşim ve ben olduk. Ablası bekar kız kardeşi bekar. E ben de ablayım kardeşim bekar. Olursa ilk olacak. Tabiki görümceciğim evlenip bizden önce çocuk yapmazsa

Çekirdek ailelerimizden ilk evlenen eşim ve ben olduk. Ablası bekar kız kardeşi bekar. E ben de ablayım kardeşim bekar. Olursa ilk olacak. Tabiki görümceciğim evlenip bizden önce çocuk yapmazsa
Sanmam Rabbim tabi hayırlısını versin ama sanki öncelik sizde kuzuÇok sevilecek görülmek isteyecek o zaman ilk torun başka oluyor eltimi gördükçe anlıyorum sen korkma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…