Tariften yapıyorum da toplasan 10 kere yapmışımdır
Anneme dedim evlenmeden beni biraz mutfağa sok ben yapayım diye de hem kıyamadı artık misafirsin dedi hem de zaman olmadı işte. Aslında yapamayacağım şeyler değil de hem çalışıp hem zor olur mu diye düşünüyorum bir şekilde üstesinden geliriz heralde ya. Sen ne güzel düzenini kurmuşsun ben daha evime geçemedim neyle karşılaşacağımı bilmiyorum o yüzden bi endişelendim
2 3haftam var o zamana kadar rahat devam sonra herşey bende
gerçi eşim de ben oturayım herşeyi sen yap diyen biri değil o da bana bu süreçte yardımcı olur herkes sen yaparsın abartma diyor da işte babamın evinde elimi bişeye sürmediğim için böyle cezasını çekiyorm
hem çalışıp hem ev işleriyle uğraşmak muhakkak daha zordur üstesinden gelicez artık bende yemeği 2 günde bir yaparım her gün yetiştiremem sanmıyorum
haftada 1 de evi temizletsem haftasonuda ben dip köşe girsem haftaiçide üstten alsam arada yeter herhalde. Banyo mutfak her gün temizlenir tabi. Benim evim dublex o yüzden gözüm korktu galiba
bir de inşaatı yeni bitiyor inşaattan sonra evin tozu kolay kolay gitmez diyorlar bakalım yaşayıp göreceğiz
çok teşekkür ederim canım