• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Sanmam Rabbim tabi hayırlısını versin ama sanki öncelik sizde kuzu:KK16:Çok sevilecek görülmek isteyecek o zaman ilk torun başka oluyor eltimi gördükçe anlıyorum sen korkma ama :KK70:
Bunların hepsinin farkındayım kuzucum :D İyice kafayı yerim ben heralde o zaman :D

Haftasonundan gezersin annenle bir güzel ya da bir boğaz turu kız kulesi falan olur neden olmasın :KK8::rolleyes:Genel hiç bir yer çalışmayacka bizde saf saf gelicez işte :KK51:

Bende sıkıldım bu haftadan bitsin bence de :KK16:

Canım ya bende haftaya çalışıyorum. İzne bayramın 2. gününden itibaren çıkıcam. 3 gün ordan bide bayramın hemen arkasından 2 gün daha toplam 5 gün tatil. Bu kadar uzun süreyi değerlendirmek lazım diyorum eşime. Hem ağrılarım arttıktan sonra bide çocuk olduktan sonra kolay kolay tatile çıkamayız dedim, bayramda tatile karşı olan adam birden yumuşadı. Tamam dedi, ilk 2 gün akraba ziyaretinden sonra tatile çıkacağız inşallah kızlar. YİHUUUU :rolleyes: tililililiilililili....
Yalnız sizden öneri isteyeceğim. İstanbula yakın nerede tatile gidebiliriz

Canım ya bende haftaya çalışıyorum. İzne bayramın 2. gününden itibaren çıkıcam. 3 gün ordan bide bayramın hemen arkasından 2 gün daha toplam 5 gün tatil. Bu kadar uzun süreyi değerlendirmek lazım diyorum eşime. Hem ağrılarım arttıktan sonra bide çocuk olduktan sonra kolay kolay tatile çıkamayız dedim, bayramda tatile karşı olan adam birden yumuşadı. Tamam dedi, ilk 2 gün akraba ziyaretinden sonra tatile çıkacağız inşallah kızlar. YİHUUUU :rolleyes: tililililiilililili....
Ağva'ya gidin çok güzeldir. Tam dinlenmelik huzur bulmalık :)

bebeğim uzun zamandır bakamadım topiğe ne cok sey kacırmısım cok tebrik ediyorum guzel anne senı :) yerim seni ben :) babacıkta baya hazırmıs cıdden :)

teşekkür ederim canım benim, neler kaçırdın neler :) anne oluyoruz Allahın izniyle Rabbim isteyenlere de nasip etsin inşallah. baba olma adayı birincisiymiş benim kocamda haberim yokmuş meğer :D Bu arada nick değiştirmişsin neden öncekini de unuttum bak şimdi

Tabi canım sonuçta hamilelik ilerlediğinde sıkıntı olur deniz havuz bebek olduktan sonra da belli bir yaşa kadar alıp götürmen sıkıntı iyi düşünmüşsünüz:21:İstanbula yakın aklıma direk Bozcaada, Avşa, Ağva, Şile tarafları falan geldi daha da ileriye gidecekseniz bir Kapadokya gezisi mükemmel olur ya da Ayvalık tarafları falan:21:Ben bu aralar turlara takıldım 2-3 günlük böyle adaları assosu falan gezidirp geri getiriyorlar konaklamalı ya da günü birlik hem görmüş gezmiş oluyorsun hem de turla daha ucuza geliyor grupanyaya bakmanı öneririm önceden groupon vardı ama kapandı:110:

Keşke yazsaydin olsun bundan sonra yazarsın :) Her şeyin yolunda olmasına sevindim iyi di mi herşey? Halletiniz problemleri?

Iyiyiz sağlıklıyız çok şükür. Biraz özenli davranıyorum daha iyi olması için:KK55:. İnşallah evimizi düzenimizi de tam kurarız da rahata kavusuruz

Kendi evinize çıkmadınız mı canım ? İyi olmana sevindim :)

İş durumundan dolayı biz esyali ev tuttuk canım. Çalıştığı yerde kalmak istemiyo eşim. Muhtemelen bi sehir değişikliği olacağı için yolda cizilir zarar görürse çıldırırım diye ev kurmak istemedim. Maksimum 7 ay kalırız dedi eşim. Bakalım işte netlesince inşallah bizde düzen kurcaz.

İstanbul sınırları içinde Şile tarafında aynen Karadeniz kıyısı :) Soğuk olacağını sanmam yani burası nasılsa orası da öyledir.

Valla ben bu havada bile çok üşüyorum. vucut direncim zayıfladı sanırım. zaten yeme-içmeden iyice kesildim. Dün gece üzerime hırka giyip öyle uyudum da ısındım. tüm bunları düşünürsek yinede şile soğuk gelir mi ki bana??

Valla ben bu havada bile çok üşüyorum. vucut direncim zayıfladı sanırım. zaten yeme-içmeden iyice kesildim. Dün gece üzerime hırka giyip öyle uyudum da ısındım. tüm bunları düşünürsek yinede şile soğuk gelir mi ki bana??
vay canınaa hamilemisin benden bigün sonra evlenmişşin :) kınaydı düğündü derken aramızda hamileler bile var tebrik ederim canım isteyerekmi oldu bebek ?

vay canınaa hamilemisin benden bigün sonra evlenmişşin :) kınaydı düğündü derken aramızda hamileler bile var tebrik ederim canım isteyerekmi oldu bebek ?
Hoşgeldin r ujj nerelerdesin? Nasıl gidiyor hayat gorusmeyeli?

Bilemiyorum ki canım hamilelikten heralde usumen dikkat et kendine iyi tatiller :)

Back