Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

vay canınaa hamilemisin benden bigün sonra evlenmişşin :) kınaydı düğündü derken aramızda hamileler bile var tebrik ederim canım isteyerekmi oldu bebek ?

Hoşgeldin canım nerelerdesin sen :) Teşekkür ederim canım darısı isteyenlerin başına inşallah. Valla istemeden oldu ama hayatımızda yer edindi bile.

Herkese iyi bayramlar diliyorum. Zaturre olmusum ben butun hafta yattim sanirim 2 hafta daha yatacagim kendinize dikkat edin kizlarrrr

Herkese iyi bayramlar diliyorum. Zaturre olmusum ben butun hafta yattim sanirim 2 hafta daha yatacagim kendinize dikkat edin kizlarrrr
Tatlım büyük geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen bol bol.
Bu kadar ihmal yeter bence sık sık bekliyorz artık :)
Günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun hayırlı haftalar
Senin de canim güzel bir hafta olarak geçsin inşallah :)
9 gun tatılın ardından iş mi şimdi bu iş
Pazartesi sendromu :)) Ama bana yok ben 1 hafta daha izindeyim Bodrum'dan selamlar :)

Geçmiş olsun canım dikkatli ol lütfen çok tehlikeli zaturre Benimde boğazım çok kötü bayramı hasta ilaçlarla ayakta geçirdim
Gel canım bizde özledik adapte olmuşsun artık yeter bırakma buraları
9 gun tatılın ardından iş mi şimdi bu iş
Hiç iş değil vallahi
Senin de canim güzel bir hafta olarak geçsin inşallah :)

İnşallah kuzucum sana iyi eglenceler dinlenmeler

Geldim kızlar geldim artık bi hamis bile olmuş aramızda neler kacirmisim neler canlar napim yeni is evlilik bana bi ağır geldi başlarda

ıyı dıyelm ıyı olsnn:))

cumartesı kız arkdslarm mısafır olcak caya neler yapsam helpme:)

Allah daha iyi etsin canımCanım ben çaya kuzenlerimi falan almıştım o zaman makarna salatası,mercimek köftesi,arap kurabiye,peynirli poğaça,krep kanepe,ağlayan pasta yapmıştım Ekstradan bu menüyü beğenmediysen Patatesli börek,Kısır,Patates salatası,Kedidilli tiramisu,Tuzlu kurabiye gibi şeylerde önerebilirim

bende şunları dusunuyorum ama nasıl olr sence
sosisli kaşarlı börek , yogurtlu tavuk salatası , kısır, tiramisu , tarcınlı cevızlı kurabıye ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…