- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.661
Alışacaksın canım artık senin içinde sizden bir parçaKendime alıştırma turları yapıyorum, böyle böyle alışmam lazım.Rabbim sağlık sıhhat versin önce artık kime çekerse. Ama şunu söyleyim her sabah eşim tarafından öpücük yağmuruna tutularak güne gülerek uyanmak çok güzelmiş.
ayyyy kıyamam yaaaKendime alıştırma turları yapıyorum, böyle böyle alışmam lazım.Rabbim sağlık sıhhat versin önce artık kime çekerse. Ama şunu söyleyim her sabah eşim tarafından öpücük yağmuruna tutularak güne gülerek uyanmak çok güzelmiş.
Alışacaksın canım artık senin içinde sizden bir parçaAnnemde dün bana sordu anannem falan istiyor çok işte ailemiz genişlesin falan diyor annem bir korktum gerildim farkettim de sevsem de çok henüz hazır değilim ben Çok mutludur ya insan mutlu olmaz mı göbüşünü öpecek daha dur sevecek
Ay çok tatlı ya baksana demek ki çok fazla istiyormuş baba olmayı :)senin annen en azından istiyormuş. Yapıp yapmamak size kalmış. Rabbim verirse "niye çocuk yaptınız" demez en azındanBenim annem çok değişik bu konularda sanki ona yük olacam diye en az 1 yıl çocuk yapmayın diye temmihliyo.
Rabbim hazır olduğunuzda aratmasın kızlar,
Geçen daha mercimek tanesi kadar minnakla konuşuyo, "şimdi işe gidiyim sana mama-bez parası kazanayım tamam mı" diyeAdam hazır Baba olmuş da benim haberim yok
Ay çok tatlı ya baksana demek ki çok fazla istiyormuş baba olmayı :)
senin annen en azından istiyormuş. Yapıp yapmamak size kalmış. Rabbim verirse "niye çocuk yaptınız" demez en azındanBenim annem çok değişik bu konularda sanki ona yük olacam diye en az 1 yıl çocuk yapmayın diye temmihliyo.
Rabbim hazır olduğunuzda aratmasın kızlar,
Geçen daha mercimek tanesi kadar minnakla konuşuyo, "şimdi işe gidiyim sana mama-bez parası kazanayım tamam mı" diyeAdam hazır Baba olmuş da benim haberim yok
Biz geliyoruz ama Çarşama günü yok bir tekGünaydın kızlar tatile son 2 :)
Nasılsın canımgunaydınlarrrr
Kıyamam kuzum ya keşke size de olsaydı. Ben de çarşamba akşamı gidiyorum Bodrum'a biletimi erkenden aldiğim için. İstanbul'da gezme planları yapıyorum şimdiBiz geliyoruz ama Çarşama günü yok bir tek
ıyıyım cnmm ısteyım yorgnlk bıtsede gıtsek moduna gırdım persembeden :) sen naslsnBiz geliyoruz ama Çarşama günü yok bir tek
Nasılsın canım
Haftasonundan gezersin annenle bir güzel ya da bir boğaz turu kız kulesi falan olur neden olmasınKıyamam kuzum ya keşke size de olsaydı. Ben de çarşamba akşamı gidiyorum Bodrum'a biletimi erkenden aldiğim için. İstanbul'da gezme planları yapıyorum şimdi
ıyıyım cnmm ısteyım yorgnlk bıtsede gıtsek moduna gırdım persembeden :) sen naslsn
evdede bırsuru ıs var hafta bıtıyor ev baslıyor :)Haftasonundan gezersin annenle bir güzel ya da bir boğaz turu kız kulesi falan olur neden olmasınGenel hiç bir yer çalışmayacka bizde saf saf gelicez işte
Bende sıkıldım bu haftadan bitsin bence de
Öyle oluyor vallahi gerçi benim çamaşırlarım pek kalmadı ütüm var onuda yarın akşam yapacağım hafta sonuna iş bırakmak istemiyorum pek evde olamayacağız gibi düğün var bizim dışarıda işlerimiz varevdede bırsuru ıs var hafta bıtıyor ev baslıyor :)
valla benım camasırlar var yıkancak 3 makıne neredeyse utuler var druyor 3 makıneyıde yıkaym hepsını bır utulcm ne zaman bılmıyorumÖyle oluyor vallahi gerçi benim çamaşırlarım pek kalmadı ütüm var onuda yarın akşam yapacağım hafta sonuna iş bırakmak istemiyorum pek evde olamayacağız gibi düğün var bizim dışarıda işlerimiz var
valla benım camasırlar var yıkancak 3 makıne neredeyse utuler var druyor 3 makıneyıde yıkaym hepsını bır utulcm ne zaman bılmıyorumevın temızlenmesı lazm 1 haftadr dokunmuyorum cok fena bugun yemek yoook markete gıdlmesı gerekcek bıde marketı yerlestır perdelerımı yıkamam alzm ama gözum yemıyo bılmıyorm ne olcak
canım ya bu camasır 1 haftalıkBen genelde biriktirmeden haftalık yıkamaya çalışıyorum kıyafet kalmıyor zaten bekletsem sonra parça parça kurudukça ütülüyorum böylelikle gözümde büyümüyor böyle dene derim o gün 10 parça ütüledim çabuk bitti sıkılmadım da bugünde o kadar ütülesem misafirim gittikten sonra bitti işteEvi temzlersin canım ya çekip silmede bir şey yok Biz dün dışarıdaydık evelsigünden yemeklerim var onları ısıtıp yeriz herhalde bir de maç izlemeye arkadaş gelecek onun için börek yapacağım onlarda gelirken tatlı getireceklermiş öyle çıkartırım bu akşamı da
Anladım canım tabi herkesin kıyafet değişimi farklı oluyor gerçi bende 2 makine yıkıyorum bir açık renkler beyazlar falan biri de koyu renklercanım ya bu camasır 1 haftalıkbende haftalık yıkamaya calısıyorum ama yınede cok bırıkıyor havluları fılan cok yıkıyorum ben ondan snrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?