Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Alışacaksın canım artık senin içinde sizden bir parça Annemde dün bana sordu anannem falan istiyor çok işte ailemiz genişlesin falan diyor annem bir korktum gerildim farkettim de sevsem de çok henüz hazır değilim ben Çok mutludur ya insan mutlu olmaz mı göbüşünü öpecek daha dur sevecek

ayyyy kıyamam yaaa

senin annen en azından istiyormuş. Yapıp yapmamak size kalmış. Rabbim verirse "niye çocuk yaptınız" demez en azından Benim annem çok değişik bu konularda sanki ona yük olacam diye en az 1 yıl çocuk yapmayın diye temmihliyo.
Rabbim hazır olduğunuzda aratmasın kızlar,

Geçen daha mercimek tanesi kadar minnakla konuşuyo, "şimdi işe gidiyim sana mama-bez parası kazanayım tamam mı" diye Adam hazır Baba olmuş da benim haberim yok

Ay çok tatlı ya baksana demek ki çok fazla istiyormuş baba olmayı :)

Rabbim aratmasın aynen canım annende seni düşünüyordur bir anda ağır gelir evlilikle hemen alışman diye bence yoksa herkes ister torun

Kıyamam kuzum ya keşke size de olsaydı. Ben de çarşamba akşamı gidiyorum Bodrum'a biletimi erkenden aldiğim için. İstanbul'da gezme planları yapıyorum şimdi
Haftasonundan gezersin annenle bir güzel ya da bir boğaz turu kız kulesi falan olur neden olmasın Genel hiç bir yer çalışmayacka bizde saf saf gelicez işte
ıyıyım cnmm ısteyım yorgnlk bıtsede gıtsek moduna gırdım persembeden :) sen naslsn

Bende sıkıldım bu haftadan bitsin bence de

Haftasonundan gezersin annenle bir güzel ya da bir boğaz turu kız kulesi falan olur neden olmasın Genel hiç bir yer çalışmayacka bizde saf saf gelicez işte

Bende sıkıldım bu haftadan bitsin bence de
evdede bırsuru ıs var hafta bıtıyor ev baslıyor :)

valla benım camasırlar var yıkancak 3 makıne neredeyse utuler var druyor 3 makıneyıde yıkaym hepsını bır utulcm ne zaman bılmıyorum evın temızlenmesı lazm 1 haftadr dokunmuyorum cok fena bugun yemek yoook markete gıdlmesı gerekcek bıde marketı yerlestır perdelerımı yıkamam alzm ama gözum yemıyo bılmıyorm ne olcak

Ben genelde biriktirmeden haftalık yıkamaya çalışıyorum kıyafet kalmıyor zaten bekletsem sonra parça parça kurudukça ütülüyorum böylelikle gözümde büyümüyor böyle dene derim o gün 10 parça ütüledim çabuk bitti sıkılmadım da bugünde o kadar ütülesem misafirim gittikten sonra bitti işte Evi temzlersin canım ya çekip silmede bir şey yok Biz dün dışarıdaydık evelsigünden yemeklerim var onları ısıtıp yeriz herhalde bir de maç izlemeye arkadaş gelecek onun için börek yapacağım onlarda gelirken tatlı getireceklermiş öyle çıkartırım bu akşamı da

canım ya bu camasır 1 haftalık bende haftalık yıkamaya calısıyorum ama yınede cok bırıkıyor havluları fılan cok yıkıyorum ben ondan snrm

canım ya bu camasır 1 haftalık bende haftalık yıkamaya calısıyorum ama yınede cok bırıkıyor havluları fılan cok yıkıyorum ben ondan snrm
Anladım canım tabi herkesin kıyafet değişimi farklı oluyor gerçi bende 2 makine yıkıyorum bir açık renkler beyazlar falan biri de koyu renkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…