• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

evet spirali doğum yapmayanlara takmıyorlarmış, ben de onu istiyodum yoksa :KK43: geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değil canım benim yaa insanların çoğu o yöntemle hamile kalıyor :KK53: doktora git lütfen :KK12:
cidden bende yıkıldım spirali doğum yapanlara taktıklarını duyunca ona umut bağlıyodum :KK43: biliyorum çok riskli olduğunu araştırdım baya :KK51: iğneler oluyomuş 3 aylık 6 aylık falan onları falanda sorcam doktara gidince.. hap içmek istemiyorum eşime iğne yaptırırım olmazsa :KK45:

canm cok sevındım tebrık ederımmmm :)

Canım teşekkür ederim, hayırlısıyla Rabbim sana da nasip etsin

Sakın canım Allah korusun hayırlısıyla gelecek anne babasını da düzene koyacak görürsün o minnak yavru :KK46:Zaten direk olmaz o hisler zamanla tekmeler başladıkça kalp atışını duydukça karnın belirdikçe okşarsın:anneadayı:Bence kızın olacak öyle hissettim senin gibi sana benzeyen düşünsene ikizin ya da sevdiğin adamla birleşiminizden oluşan bir mucize tip :KK23:

İnş bir düzen içinde oluruz. Ayyyy Nedense bana da kız olacakmış gibi geliyo, içimize mi doğuyo ne :D
birleşimimizden oluşan minnak gerçekten mucize olur, ben küçük gösteriyom eşimse büyük gösteriyo artık ortada bişi olur

günaydın kızlar, nasılsınız bugün, bende hamilelik belirtileri başlar gibi oldu, mide ağrıları, halsizlik. En acısı da en sevdiğim şey yani çikolatanın kokusuna dahi tahammül edemiyorum artık. Böyle mi oluyomuş yaa

ay yerim senin imzanı :) ablamın da kokulara karşı çok hassasiyeti olmuştu, genelde ilk 3 aylık dönemden sonra geçiyor bildiğim kadarıyla, ya da ablamın gibi doğuma kadar sürüyor :KK53:

günaydın kızlar, nasılsınız bugün, bende hamilelik belirtileri başlar gibi oldu, mide ağrıları, halsizlik. En acısı da en sevdiğim şey yani çikolatanın kokusuna dahi tahammül edemiyorum artık. Böyle mi oluyomuş yaa

İnş bir düzen içinde oluruz. Ayyyy Nedense bana da kız olacakmış gibi geliyo, içimize mi doğuyo ne :KK70:
birleşimimizden oluşan minnak gerçekten mucize olur, ben küçük gösteriyom eşimse büyük gösteriyo artık ortada bişi olur

Oyy hemen çizelgeyi de yapmışız bir de alışırmıyım diye düşünceli annemiz :KK70:Bakalım kime çekecek iki kişinin birleşimini çok seviyorum bende bambaşka bir tip:KK46:Aşkla yapılan herşey güzel olur zaten:KK36:

canım şimdi gördüm mesajları çok sevindim hayırlı olsun allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin
ilk önce şok olmuşsundur normal ama zamanla çocuğumu kucağıma alayım diye sabırsızlancaksın eminimmm :nazar::anneadayı::KK200:

Teşekkür ederim canım benim, Amiinn inşallah. Hemde ne şok. Şuan içimde hiç öyle istek yok kendimi alıştrmaya çalışıyorum artık.

ay yerim senin imzanı :) ablamın da kokulara karşı çok hassasiyeti olmuştu, genelde ilk 3 aylık dönemden sonra geçiyor bildiğim kadarıyla, ya da ablamın gibi doğuma kadar sürüyor :KK53:

Siz bana şevk verdiniz ben napıyım ayooll :D Bende deli gibi ablama gidip söylemek istiyorum ama vereceği tepkiden çok çekindiğimden diyemiyorum. AAyyy benim benim bi büyüğümde senin ablan gibiydi, insan hamileliğinde güzelleşip kilo alır bizimkinin yüzü çoktü zayıfladı, 9 ay boyunca hastane yollarını aşındırmıştı,
3 ablamın hamileliği de birbirinden farklı, Annemin hamilelikleri de düzensizmiş. bakalım benimki nasıl olacak

Oyy hemen çizelgeyi de yapmışız bir de alışırmıyım diye düşünceli annemiz :KK70:Bakalım kime çekecek iki kişinin birleşimini çok seviyorum bende bambaşka bir tip:KK46:Aşkla yapılan herşey güzel olur zaten:KK36:

Kendime alıştırma turları yapıyorum, böyle böyle alışmam lazım. :KK48: Rabbim sağlık sıhhat versin önce artık kime çekerse. Ama şunu söyleyim her sabah eşim tarafından öpücük yağmuruna tutularak güne gülerek uyanmak çok güzelmiş. :KK200::anneadayı:

Back