- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.641
Yarın sabah k.doğum randevum var zaten varsa söyler kese olmuştur varsa :)) Of Allahım kadın olmak gerçekten çok zor.regl sandığına göre 2-3 gün bişeydir herhalde bilmiyorum ki. onlar korunmuyomuş ama canım, siz korunuyosunuz korkma :)))
Yarın sabah k.doğum randevum var zaten varsa söyler kese olmuştur varsa :)) Of Allahım kadın olmak gerçekten çok zor.
cidden bende yıkıldım spirali doğum yapanlara taktıklarını duyunca ona umut bağlıyodumevet spirali doğum yapmayanlara takmıyorlarmış, ben de onu istiyodum yoksageri çekilme yöntemi korunma yöntemi değil canım benim yaa insanların çoğu o yöntemle hamile kalıyor doktora git lütfen
Günaydın canım :) Hastanedeyim doktor trafiğe kalmış bekliyorum :))
Günaydın canım :) Hastanedeyim doktor trafiğe kalmış bekliyorum :))
Ben sana hep geç kalıyorum canım yakızlar yemekte ne var :)
canm cok sevındım tebrık ederımmmm :)
Sakın canım Allah korusun hayırlısıyla gelecek anne babasını da düzene koyacak görürsün o minnak yavruZaten direk olmaz o hisler zamanla tekmeler başladıkça kalp atışını duydukça karnın belirdikçe okşarsın Bence kızın olacak öyle hissettim senin gibi sana benzeyen düşünsene ikizin ya da sevdiğin adamla birleşiminizden oluşan bir mucize tip
günaydın kızlar, nasılsınız bugün, bende hamilelik belirtileri başlar gibi oldu, mide ağrıları, halsizlik. En acısı da en sevdiğim şey yani çikolatanın kokusuna dahi tahammül edemiyorum artık. Böyle mi oluyomuş yaa
günaydın kızlar, nasılsınız bugün, bende hamilelik belirtileri başlar gibi oldu, mide ağrıları, halsizlik. En acısı da en sevdiğim şey yani çikolatanın kokusuna dahi tahammül edemiyorum artık. Böyle mi oluyomuş yaa
İnş bir düzen içinde oluruz. Ayyyy Nedense bana da kız olacakmış gibi geliyo, içimize mi doğuyo ne
birleşimimizden oluşan minnak gerçekten mucize olur, ben küçük gösteriyom eşimse büyük gösteriyo artık ortada bişi olur
canım şimdi gördüm mesajları çok sevindim hayırlı olsun allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin
ilk önce şok olmuşsundur normal ama zamanla çocuğumu kucağıma alayım diye sabırsızlancaksın eminimmm
Bebek var mı demedim :) Hala enfeksiyonum devam ediyormuş malesef yeniden antibiyotik verdi ultrasonla bakmadı yoktur heralde :)hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bebek var mı demedim :) Hala enfeksiyonum devam ediyormuş malesef yeniden antibiyotik verdi ultrasonla bakmadı yoktur heralde :)
Alttan muayene etti ama şöyle sadece kültür aldı vajinal ultrasonla bakmadı o yüzden var mı yok mu göremez sanırsam.ya varsa?hiç muayene etmedi mi?
Alttan muayene etti ama şöyle sadece kültür aldı vajinal ultrasonla bakmadı o yüzden var mı yok mu göremez sanırsam.
Yok canım Allah isteyenlere versin ben şuan istemiyorum gerçekten aklım çıkıyor.neyse hayırlısısen de hamilelik imzası eklersin belki yakında
ay yerim senin imzanı :) ablamın da kokulara karşı çok hassasiyeti olmuştu, genelde ilk 3 aylık dönemden sonra geçiyor bildiğim kadarıyla, ya da ablamın gibi doğuma kadar sürüyor
Oyy hemen çizelgeyi de yapmışız bir de alışırmıyım diye düşünceli annemizBakalım kime çekecek iki kişinin birleşimini çok seviyorum bende bambaşka bir tip Aşkla yapılan herşey güzel olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?