• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Yok canım ben hiç dk hapı kullanmadım. Kondom kullanıyoruz malesef. Kaza geliyorum desin bence :KK70:

:KK70: ben de 20lik dişimde antibiyotik kullanmak zorunda kalınca mecbur prezervatif kullandık bi süre çünkü haplar işe yaramıyomuş, çok kötü be hiçbir şey anlaşılmıyor öyle de :KK70:

Kabullenirmiyim bilmiyorum ama sürekli hayata karşı isteksizim. Rabbim hayırlısını versin. Evet o yönden bakacak olursak, kistliler zor hamile kalır tezini çürütmüş oldum :KK70: hehehe :p

Aslında bile bile değil, çnkü dediğim gibi bu kdar şeyi yaşayan biri olarak hamile kalmamın mucize olacağını düşünüyordum. Yani düşünsene 1 yıl regl olmamışım evliliğinde bile regl olayım çok sıkıntılıydı. İşte bunları düşününce hamilelikte bir müdahale ile olur diye düşünüyordum. Ama düşünmek ile tezin kesinleşmediğini hamile kalınca anladım
:KK34: 24 yaşındayım canım. eşimde 33 yaşında
canım şimdi gördüm mesajları çok sevindim hayırlı olsun allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin
ilk önce şok olmuşsundur normal ama zamanla çocuğumu kucağıma alayım diye sabırsızlancaksın eminimmm :nazar::anneadayı::KK200:

ara ara bana da öyle geliyor canım inan ki. her zaman modun iyi olmuyor sonuçta :KK51: benim eşim bi de kaç gündür yapmadık vs diye sayıyor yani :KK53: bana da ondan fenalık geliyor :KK48:
Ahahah herkesin derdi başka değil mi :) Herkeste bir memnun olmama durumu :D İşte ben daha bu tarz problemleri aşmamışken çocuk olsun istemiyorum. Allahım istediğim zaman aratmasın şuan da isteyen herkese de versin inşallah amin :)

Ahahah herkesin derdi başka değil mi :) Herkeste bir memnun olmama durumu :KK70: İşte ben daha bu tarz problemleri aşmamışken çocuk olsun istemiyorum. Allahım istediğim zaman aratmasın şuan da isteyen herkese de versin inşallah amin :)

aynen :) çocuk bence de çok güzel ama ben daha evliliğe alışamadım bugün tam 4 ay oldu :KK53: bi de çocuk olursa depresyona girerim kesin :KK14: o yüzden doğum kontrol hapına rağmen her ay günü geldiğinde ufak kalp krizi geçiriyorum :KK3:

aynen :) çocuk bence de çok güzel ama ben daha evliliğe alışamadım bugün tam 4 ay oldu :KK53: bi de çocuk olursa depresyona girerim kesin :KK14: o yüzden doğum kontrol hapına rağmen her ay günü geldiğinde ufak kalp krizi geçiriyorum :KK3:
aynen valla bende öyle ben bi 3 yıl istemiyorum bebek önümde sınavlarım var koşuşturma olcak benim için eğer bu arada çocuk olursa bütün planlarım suya düşer ama korunmuyorumda ne güzel dimi :KK43: doğum kontrol hapı içemedim 1 buçuk kutudan sonra bıraktım yan etkileri oldu bende allaha emanet gidiyoruz bakalım umarım olmaz okeanoss00 okeanoss00 cum gibi düşünüyorum istediğim zaman aratmasın isteyenede tez zamanda versin rabbim

aynen valla bende öyle ben bi 3 yıl istemiyorum bebek önümde sınavlarım var koşuşturma olcak benim için eğer bu arada çocuk olursa bütün planlarım suya düşer ama korunmuyorumda ne güzel dimi :KK43: doğum kontrol hapı içemedim 1 buçuk kutudan sonra bıraktım yan etkileri oldu bende allaha emanet gidiyoruz bakalım umarım olmaz okeanoss00 okeanoss00 cum gibi düşünüyorum istediğim zaman aratmasın isteyenede tez zamanda versin rabbim

neee hem çocuk istemiyon hem korunmuyon mu :KK57: kazaya kurban gidebilirsiniz o zaman :confused: canım doktora git sana uygun bir doğum kontrol yöntemi bulun beraber, hapların da üreticilerine göre değişiyor yan etkileri. ben çok değiştirdim en uzun kullandığım (evlenmeden önce de pko için kullanıyodum) şu an kullandığım qlairista diye bi hap bi doktoruna danış istersen :KK66:

Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Kesin depresyona girerim ben de. Yaptığım stres yüzünden de reglim gecikiyor bu ay 3 gün geçti diye 3 tane gebelik testinde yaptim :KK70:

Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Kesin depresyona girerim ben de. Yaptığım stres yüzünden de reglim gecikiyor bu ay 3 gün geçti diye 3 tane gebelik testinde yaptim :KK70:

ya ben regl olmama rağmen yaptım :KK70:kuzenim hamile, hamileyken kanaması olmuş o da regl sanmış :KK70: onu söylediğinden beri reglye de güvenmiyorum :KK70:

neee hem çocuk istemiyon hem korunmuyon mu :KK57: kazaya kurban gidebilirsiniz o zaman :confused: canım doktora git sana uygun bir doğum kontrol yöntemi bulun beraber, hapların da üreticilerine göre değişiyor yan etkileri. ben çok değiştirdim en uzun kullandığım (evlenmeden önce de pko için kullanıyodum) şu an kullandığım qlairista diye bi hap bi doktoruna danış istersen :KK66:
geri çekme yöntemi yapıyoruz aslında ama onunda bi korunma yöntemi olmadığını biliyorum eşim bana güven bu konuda diyo :KK51: ama garantisi yok tabi bu yöntemin... doktora gidicem gene hap vericek nasılsa.. spiral taktırmayı düşünüyodum kuzenim taktırmış ona sordum nasıl falan diye sana takmazlar hiç doğum yapmadığın için dedi ne alaka anlamadım:KK14: bi fırsatını bulursam doktora gideyim en iyisi :KK51:

geri çekme yöntemi yapıyoruz aslında ama onunda bi korunma yöntemi olmadığını biliyorum eşim bana güven bu konuda diyo :KK51: ama garantisi yok tabi bu yöntemin... doktora gidicem gene hap vericek nasılsa.. spiral taktırmayı düşünüyodum kuzenim taktırmış ona sordum nasıl falan diye sana takmazlar hiç doğum yapmadığın için dedi ne alaka anlamadım:KK14: bi fırsatını bulursam doktora gideyim en iyisi :KK51:

evet spirali doğum yapmayanlara takmıyorlarmış, ben de onu istiyodum yoksa :( geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değil canım benim yaa insanların çoğu o yöntemle hamile kalıyor :KK53: doktora git lütfen :KK12:

Back