- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.241
Sağol canım benim inşallah gelir tez vakitte :) İyi ki sizler varsınız zaten :)kıyamam kuzum ama 1 yıl sonra hep yanında olcak oyle dusun Allah ayırmasın bu dunyada otekı dunyada sen sıkma canını bız burdayız :)
Birazcıcık dişin sık kuzucuk.Göçebelik de zor be boncuğum. Hasretlik hele çok daha zor. Dönerken içim acıdı eskiden de üzülürdüm ama evlenince daha bir başka oluyormuş. Keşke yanımda olsa da ben oraları gidip görmesem
bebegım benım sızde ıyıkı varsınız buraya cok gıremedım baya sıkıntılı bı donemden gecıyoruz esımle daha bır ay olmadı evlenelı ama kedı kopek gıbı kavga ettık kac gunlerdır mahvoldum psıkolojım bıttı bende sızınle mutlu oluyorum telefonumda servste gıremıyrm hep zaten kardesı bızdeydı 10gundur mahvoldum yanıSağol canım benim inşallah gelir tez vakitte :) İyi ki sizler varsınız zaten :)
Aslinda bu bekleyisler yeni degil 2 senedir boyleydi ama evliyken cok daha zormus canim.Birazcıcık dişin sık kuzucuk.
Asker bekledim çok iyi bilirim beklemenin ne olduğunu evli olunca daha bi başkadı elbette.
Sabır
En guzel zamanlarinizi kavgalarlar mahvetmeyin cabim yapmayin. Neyse gorumce gittiyse basbasa kalinca duzelir her sey sikma canini.bebegım benım sızde ıyıkı varsınız buraya cok gıremedım baya sıkıntılı bı donemden gecıyoruz esımle daha bır ay olmadı evlenelı ama kedı kopek gıbı kavga ettık kac gunlerdır mahvoldum psıkolojım bıttı bende sızınle mutlu oluyorum telefonumda servste gıremıyrm hep zaten kardesı bızdeydı 10gundur mahvoldum yanı
ınsaallah kuzum ama cok bunaldım yanı sureklı kavga balayı bıttı bızde bıttık gıbı bısı oldu yanıEn guzel zamanlarinizi kavgalarlar mahvetmeyin cabim yapmayin. Neyse gorumce gittiyse basbasa kalinca duzelir her sey sikma canini.
hayırlı olsuuun :)Selam kızlar geldim sonunda. Kınam düğünüm balayı herşey çok heyecanlıydı çok güzeldi. Eşim de artık daha iyi ve mutlu . Allah hepimize ömür boyu mutluluk versin . Evlenmek güzelmiş yahuu sevdiğin insanla uyumak paha biçilemez
Sorunların hallolmasına çok sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin güzelim :)Selam kızlar geldim sonunda. Kınam düğünüm balayı herşey çok heyecanlıydı çok güzeldi. Eşim de artık daha iyi ve mutlu . Allah hepimize ömür boyu mutluluk versin . Evlenmek güzelmiş yahuu sevdiğin insanla uyumak paha biçilemez
Olur tabi ki iyi düşünelim iyi olsun :)benımkıde ıyı olur muokeanoss00 cugum he ?
Kolay gelsin canım en mantıklısı senin dediğin sanırım :) Ben rahatım anneciğim sağolsungünaydın kızlarrrr
ramazan geldi çattı, her akşam iftar hazırlama telaşına düşecek taze gelincikler parmak kaldırsın
o değil de, tatlıış uykumuzu bölüp nasıl sahur hazırlayacaz yaa
ben şahsen geceden hazırlamayı düşünüyorum, hazırlayıp yatıcam kalkıp şııp diye koyucam masaya
Kolay gelsin canım en mantıklısı senin dediğin sanırım :) Ben rahatım anneciğim sağolsun
Ben bu yıl da sefasını süreceğim seneye sizle aynı durumda olacağımahhh nerde o anne evindeki iftarlarr sahurlarrrr
dün eşimle alışveriş yaptık içimden "eyvahh eyvahh kızım yıllardır mutfağa girmemenin acısı fena çıkacak" dedim
tadını çıkartt tatlımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?