- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.221
Senin gibiyim canım ben de hiç yapmadım pratiklik sıfır ama el becerim var yaptığım lezzetli oluyor :) Kvler maalesef22 Haziran doğum günüm.
Bu tavsiyenizi dikkate alacağım küçük hanım :) Evet canım yengecim :) Senin burcun ne? Maşallah çok iyi anlaşıyoruzevde pratiklik kazanmaya çalış o zaman bence tüm gün yemek yapıp o yemeği yarım saatte bitirince insan fıttırıyor çünküaaa haftaya bugün doğum gününü kutlicaz o zaman yengeçsin sen de yani. o yüzden bu kadar iyi anlaşıyoruz :))
Benim eşim gitti baba evine geri döndümSeelaam yeni evliler
Alıştınız mı evliliğe:)
senin öyle bi durumun vardı dimiBenim eşim gitti baba evine geri döndümEvliliğe alışmak gibi bir durum söz konusu değil henüz ahahahah
Her şey çok güzeldi kıan düğün kimse eleştirecek bir şey bulamadı, hayallerimden bile daha güzeldi :) Balayı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim hava çok kötüydü Antalya'da. Güneş yüzünü göstermedi hiç, üşüdük resmen :) Senin nasıldı?senin öyle bi durumun vardı dimiolsun
nasıldı düğünün,balayın
çok güzel bi gelin olmuşsun amaHer şey çok güzeldi kıan düğün kimse eleştirecek bir şey bulamadı, hayallerimden bile daha güzeldi :) Balayı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim hava çok kötüydü Antalya'da. Güneş yüzünü göstermedi hiç, üşüdük resmen :) Senin nasıldı?
bu arada siz voyage belekteydiniz dimi?Her şey çok güzeldi kıan düğün kimse eleştirecek bir şey bulamadı, hayallerimden bile daha güzeldi :) Balayı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim hava çok kötüydü Antalya'da. Güneş yüzünü göstermedi hiç, üşüdük resmen :) Senin nasıldı?
Bu tavsiyenizi dikkate alacağım küçük hanım :) Evet canım yengecim :) Senin burcun ne? Maşallah çok iyi anlaşıyoruz
Hava dışında benim de çok güzel geçti balayım canım :) Teşekkür ederim tatlım sen de çok güzel olmuşsun maşallahçok güzel bi gelin olmuşsun ama
kınamda,düğünümde çok eğlenceliydi
evet Antalya da hava istediğimiz sıcaklıkta değildi. bizim otelimiz müthişti. 1 gün hava baya sıcaktı o gün güneşlendim, felaket yandım. yana yakıla yanık kremi aradık
yinede balayımız çok güzel geçti
Evet Voyage Belek'teydik ama yorgunluktan bir yere çıkamadıkbu arada siz voyage belekteydiniz dimi?
tatilin 3.günü ets tur a katıldık biz gezmek için,sizin otelden de balayı çiftleri geldi.gözüm seni aradı
Ben de seni severim boşver sen o acıyanları :)severim yengeçleribalıkım ben ama alık olanlarından değil herkes balık olduğumu duyunca bi üzülüyo bana fln
teşekkürler:)Hava dışında benim de çok güzel geçti balayım canım :) Teşekkür ederim tatlım sen de çok güzel olmuşsun maşallah
Evet Voyage Belek'teydik ama yorgunluktan bir yere çıkamadık
Otel temiz yemekleri çok güzeldi hele odamız bir harikaydı :) Tek haz etmediğimiz nokta türk kahvesi istediğimizde kalabalıktan dolayı biraz geç getirmeleri oldu onu da sorun etmedik zaten :)teşekkürler:)
iyi etmişsiniz. memnun kaldınız mı otelden:)
Olsun o kadarcık :)Otel temiz yemekleri çok güzeldi hele odamız bir harikaydı :) Tek haz etmediğimiz nokta türk kahvesi istediğimizde kalabalıktan dolayı biraz geç getirmeleri oldu onu da sorun etmedik zaten :)
Ben oradan sonra bir de Bodrum'a gittim benim de oradan dönesim gelmediOlsun o kadarcık :)
Önemli olan oda+ yemekler. onlardada soun yokmuş zaten.
Valla benim bida gidesim var
hayat sana güzel be okeaBen oradan sonra bir de Bodrum'a gittim benim de oradan dönesim gelmediNeyseki orada da bir evim oluyor, uçak bileti param olduğu müddetçe gidip geleceğim :)
Göçebelik de zor be boncuğum. Hasretlik hele çok daha zor. Dönerken içim acıdı eskiden de üzülürdüm ama evlenince daha bir başka oluyormuş. Keşke yanımda olsa da ben oraları gidip görmesemhayat sana güzel be okea
aaaa benımde doggum gunum 25ındeeeee :) ama aılelerın hıcbırı yanımızda degılSenin gibiyim canım ben de hiç yapmadım pratiklik sıfır ama el becerim var yaptığım lezzetli oluyor :) Kvler maalesef22 Haziran doğum günüm.
Sen de yengeçsin :) Benim de eşim yanımda değil maalesef.aaaa benımde doggum gunum 25ındeeeee :) ama aılelerın hıcbırı yanımızda degıl
kıyamam kuzum ama 1 yıl sonra hep yanında olcak oyle dusun Allah ayırmasın bu dunyada otekı dunyada sen sıkma canını bız burdayız :)Sen de yengeçsin :) Benim de eşim yanımda değil maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?