Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Senin gibiyim canım ben de hiç yapmadım pratiklik sıfır ama el becerim var yaptığım lezzetli oluyor :) Kvler maalesef 22 Haziran doğum günüm.

evde pratiklik kazanmaya çalış o zaman bence tüm gün yemek yapıp o yemeği yarım saatte bitirince insan fıttırıyor çünkü aaa haftaya bugün doğum gününü kutlicaz o zaman yengeçsin sen de yani. o yüzden bu kadar iyi anlaşıyoruz :))

Bu tavsiyenizi dikkate alacağım küçük hanım :) Evet canım yengecim :) Senin burcun ne? Maşallah çok iyi anlaşıyoruz

senin öyle bi durumun vardı dimi olsun

nasıldı düğünün,balayın
Her şey çok güzeldi kıan düğün kimse eleştirecek bir şey bulamadı, hayallerimden bile daha güzeldi :) Balayı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim hava çok kötüydü Antalya'da. Güneş yüzünü göstermedi hiç, üşüdük resmen :) Senin nasıldı?

çok güzel bi gelin olmuşsun ama

kınamda,düğünümde çok eğlenceliydi

evet Antalya da hava istediğimiz sıcaklıkta değildi. bizim otelimiz müthişti. 1 gün hava baya sıcaktı o gün güneşlendim, felaket yandım. yana yakıla yanık kremi aradık
yinede balayımız çok güzel geçti

bu arada siz voyage belekteydiniz dimi?

tatilin 3.günü ets tur a katıldık biz gezmek için,sizin otelden de balayı çiftleri geldi.gözüm seni aradı

Hava dışında benim de çok güzel geçti balayım canım :) Teşekkür ederim tatlım sen de çok güzel olmuşsun maşallah
bu arada siz voyage belekteydiniz dimi?

tatilin 3.günü ets tur a katıldık biz gezmek için,sizin otelden de balayı çiftleri geldi.gözüm seni aradı
Evet Voyage Belek'teydik ama yorgunluktan bir yere çıkamadık

teşekkürler:)

iyi etmişsiniz. memnun kaldınız mı otelden:)
Otel temiz yemekleri çok güzeldi hele odamız bir harikaydı :) Tek haz etmediğimiz nokta türk kahvesi istediğimizde kalabalıktan dolayı biraz geç getirmeleri oldu onu da sorun etmedik zaten :)

Otel temiz yemekleri çok güzeldi hele odamız bir harikaydı :) Tek haz etmediğimiz nokta türk kahvesi istediğimizde kalabalıktan dolayı biraz geç getirmeleri oldu onu da sorun etmedik zaten :)
Olsun o kadarcık :)

Önemli olan oda+ yemekler. onlardada soun yokmuş zaten.

Valla benim bida gidesim var

Olsun o kadarcık :)

Önemli olan oda+ yemekler. onlardada soun yokmuş zaten.

Valla benim bida gidesim var
Ben oradan sonra bir de Bodrum'a gittim benim de oradan dönesim gelmedi Neyseki orada da bir evim oluyor, uçak bileti param olduğu müddetçe gidip geleceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…