• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Göçebelik de zor be boncuğum. Hasretlik hele çok daha zor. Dönerken içim acıdı eskiden de üzülürdüm ama evlenince daha bir başka oluyormuş. Keşke yanımda olsa da ben oraları gidip görmesem :cry:
Birazcıcık dişin sık kuzucuk.
Asker bekledim çok iyi bilirim beklemenin ne olduğunu evli olunca daha bi başkadı elbette.

Sabır :KK68:

Sağol canım benim inşallah gelir tez vakitte :) İyi ki sizler varsınız zaten :)
bebegım benım sızde ıyıkı varsınız buraya cok gıremedım baya sıkıntılı bı donemden gecıyoruz esımle daha bır ay olmadı evlenelı ama kedı kopek gıbı kavga ettık kac gunlerdır mahvoldum psıkolojım bıttı bende sızınle mutlu oluyorum telefonumda servste gıremıyrm hep zaten kardesı bızdeydı 10gundur mahvoldum yanı

bebegım benım sızde ıyıkı varsınız buraya cok gıremedım baya sıkıntılı bı donemden gecıyoruz esımle daha bır ay olmadı evlenelı ama kedı kopek gıbı kavga ettık kac gunlerdır mahvoldum psıkolojım bıttı bende sızınle mutlu oluyorum telefonumda servste gıremıyrm hep zaten kardesı bızdeydı 10gundur mahvoldum yanı
En guzel zamanlarinizi kavgalarlar mahvetmeyin cabim yapmayin. Neyse gorumce gittiyse basbasa kalinca duzelir her sey sikma canini.

:KK51:Selam kızlar geldim sonunda. Kınam düğünüm balayı herşey çok heyecanlıydı çok güzeldi. :KK36: Eşim de artık daha iyi ve mutlu . Allah hepimize ömür boyu mutluluk versin:KK200:. Evlenmek güzelmiş yahuu sevdiğin insanla uyumak paha biçilemez :KK53:

:KK51:Selam kızlar geldim sonunda. Kınam düğünüm balayı herşey çok heyecanlıydı çok güzeldi. :KK36: Eşim de artık daha iyi ve mutlu . Allah hepimize ömür boyu mutluluk versin:KK200:. Evlenmek güzelmiş yahuu sevdiğin insanla uyumak paha biçilemez :KK53:
hayırlı olsuuun :)

Sorunların hallolmasına çok sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin güzelim :)

günaydın kızlarrrr :KK19:

ramazan geldi çattı, her akşam iftar hazırlama telaşına düşecek taze gelincikler parmak kaldırsın :KK48:

o değil de, tatlıış uykumuzu bölüp nasıl sahur hazırlayacaz yaa :KK48:

ben şahsen geceden hazırlamayı düşünüyorum, hazırlayıp yatıcam kalkıp şııp diye koyucam masaya :KK48:

günaydın kızlarrrr :KK19:

ramazan geldi çattı, her akşam iftar hazırlama telaşına düşecek taze gelincikler parmak kaldırsın :KK48:

o değil de, tatlıış uykumuzu bölüp nasıl sahur hazırlayacaz yaa :KK48:

ben şahsen geceden hazırlamayı düşünüyorum, hazırlayıp yatıcam kalkıp şııp diye koyucam masaya :KK48:
Kolay gelsin canım en mantıklısı senin dediğin sanırım :) Ben rahatım anneciğim sağolsun :KK48:

Kolay gelsin canım en mantıklısı senin dediğin sanırım :) Ben rahatım anneciğim sağolsun :KK48:

ahhh nerde o anne evindeki iftarlarr sahurlarrrr :kk77::kk77:

dün eşimle alışveriş yaptık içimden "eyvahh eyvahh kızım yıllardır mutfağa girmemenin acısı fena çıkacak" dedim :KK48::KK70:

tadını çıkartt tatlımmmmm :KK5:

ahhh nerde o anne evindeki iftarlarr sahurlarrrr :kk77::kk77:

dün eşimle alışveriş yaptık içimden "eyvahh eyvahh kızım yıllardır mutfağa girmemenin acısı fena çıkacak" dedim :KK48::KK70:

tadını çıkartt tatlımmmmm :KK5:
Ben bu yıl da sefasını süreceğim seneye sizle aynı durumda olacağım :D Ramazandan sonra annem tarafından yemek yapma stajım başlatılıyor hafta sonları yemekleri ben yapacakmışım :D

benim eşim oruç tutuyor ama ben tutmuyorum sahur biraz problem olacak sanırım bizde. ben de hazırlamış olurum iftarla beraber ama sahura kalkmam yani kendi ısıtıp yer :110:

Back