• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

gunaydın kızlar hayırlı ramazanlar ınanın aynı dedıgınız olaylar bendede var nasıl yetısıcem bılmıyrum eve gelıyorum 6-6bucuk yemege baslıyorum bı bakıyorum saat 8-8bucuk 9gıbı bıtıyo yemek sonra bu defa bulasık o bu oluyo bıızde haftaıcı hıc ev ısı yapamıyoruz temmızlık olarak ama benımkının ıcı daralıyo yapmayınca camasır sıkıntı oluyo haftasonları daha vaktımız olmadıgı ıcın pantolonmuz bıle kalmamıs bı baktık bugun kotu oldu yanı sureklı bı yerlere gıtmek durumunda kaldık haftasonları boyle zor ooldu ıste ama onun dısında temızlıkte bana yardım edıyo sagolsun azıcık laf etsede yanı her turk erkegı gıbı kadının ısıdır ev ıslerı mantıgında olsada yetısemedıgım ıcın yardım edıyo bıde o benden daha tecrubelı bu konularda bırazda o yuzden :)

kadın çalışıyorsa erkek de ev işlerine katkıda bulunmak durumunda artık, tek kişi nereye kadar? insan bir yerde tükenir isyan eder yani :)) kolaylıklar dilerim :KK68:

kadın çalışıyorsa erkek de ev işlerine katkıda bulunmak durumunda artık, tek kişi nereye kadar? insan bir yerde tükenir isyan eder yani :)) kolaylıklar dilerim :KK68:
sağol canım benım aynen oyle ama ıste gelde bıde bunu ona anlat cogu seyı benden beklıyo dun ısyerımde egıtım vardı gece 10da geldım eve Allahtan bı tas corba yapmıs dunden de yemek vardı ama kıyamam benı beklemıs yememıs bıde o saatten sonra gonlunu egledık falan cok zormus gercekten evlılık cok hızlı yasıyormusum gıbı gelıyo

sağol canım benım aynen oyle ama ıste gelde bıde bunu ona anlat cogu seyı benden beklıyo dun ısyerımde egıtım vardı gece 10da geldım eve Allahtan bı tas corba yapmıs dunden de yemek vardı ama kıyamam benı beklemıs yememıs bıde o saatten sonra gonlunu egledık falan cok zormus gercekten evlılık cok hızlı yasıyormusum gıbı gelıyo

senin elinde onu alıştırmak :) evlilik bana da temposu yüksek bir yaşam biçimi gibi geliyor belki ilk zamanları diye öyledir veya yaşaya yaşaya bu duruma alışacağız :))

sorma canım yaa günler çok çabuk geçiyo stres oldum valla daha yapılcak çok iş var ama günümüz az :KK17: 5 haziranda izne ayrılmayı düşünüyorum daha patronla konuşmadım gerçi inşallah sorun çıkmaz annemle babamda 1 haziranda izne ayrılcak anneme devretcem herşeyi valla özellikle evle o ilgilensin yerleştirsin herşeyi benim düğünle ilgili ayrıntılara odaklanmam lazım :KK51: daha düğün mekanına gidip ayrıntıları konuşmam lazım
nişanlım aradı şimdi koltuklar gelmiş eve tekliler o şekilde kalmış adam düğünden sonra söküp sıfırdan yaparım demiş benimde aklıma yattı

bu arada okeanoss00 arkadaşımız antalya ya balayına gelicekti yanlış hatırlamıyosam şansına 2 gündür hava yağmurlu bide ben ona hava iyi olur demiştim ya :oops:

Bende aynı dönemde antalya belekte balayındaydım, donduk valla, denize azıcık girince antalya şelalelerini gezdik bizde en azdından bi aktivite yapmış olduk. okeanoss00 okeanoss00 ne yaptı acaba???

Bende aynı dönemde antalya belekte balayındaydım, donduk valla, denize azıcık girince antalya şelalelerini gezdik bizde en azdından bi aktivite yapmış olduk. okeanoss00 okeanoss00 ne yaptı acaba???
Buradayım canım :) Hava ne kadar kötüydü değil mi balayında? Şansımıza işte :) Biz yedik içtik yattık gezmedik Antalya'da pek. Ama dönerken Kaş-Kalkan ve Fethiye'yi gezerek döndük uzattık biraz tatilimizi :)

günaydınnnnlarrr :KK19:

ilk iftar menülerinizi alalım bakalım :kk77:

benim planladığım menü:
1. çorba
2. mantarlı pilav
3. tavuk şinitzel
4. karpuz

tabildot gibi oldu ama napayım :KK48:

menünü çok beğendim :) bizde de çorba var (annem vermişti :KK48:) makarna var, yanına ne yapsam ki? evde tavuk, patlıcan ve kabak var?

valla bende daha bısı yok dunden kalma telsehrıyelı yesıl mercımk corbası var pılav yapmıstım o da var
ama yanında ne yapsam bılemedım smdı

menünü çok beğendim :) bizde de çorba var (annem vermişti :KK48:) makarna var, yanına ne yapsam ki? evde tavuk, patlıcan ve kabak var?

tavukları tavada güzelce sotele, patlıcan ve kabağı da julyen julyen doğrayıp kızartıp/yada tavada öldürüp tavuğun yanına koyabilirsin :kk77:
hatta eşin seviyorsa sebzeli makarna bile yapabilirsin tavuk da yarına kalır :kk77:

valla bende daha bısı yok dunden kalma telsehrıyelı yesıl mercımk corbası var pılav yapmıstım o da var
ama yanında ne yapsam bılemedım smdı

cacık olabilir bir salatalık ve bir yoğurda bakar :kk77:

ahhhh daha çok var iftara :KK34:

tavukları tavada güzelce sotele, patlıcan ve kabağı da julyen julyen doğrayıp kızartıp/yada tavada öldürüp tavuğun yanına koyabilirsin :kk77:
hatta eşin seviyorsa sebzeli makarna bile yapabilirsin tavuk da yarına kalır :kk77:

cacık olabilir bir salatalık ve bir yoğurda bakar :kk77:

ahhhh daha çok var iftara :KK34:

tavuğu da h sonu yemiştik ya :( o yüzden etli patlıcan mı yapsam acaba diye düşünüyorum :KK58: hiç yemek ayırmaz sebzeli sebzesiz her şeyi yer ama bi ana yemek olsun istiyorum bakalım eve gidince bi ilham fln bişey gelir inşallah :KK17:

Menüleriniz de pek güzel :)

senden de anne menüsü bekliyoruz tatlım, gerçi biz o seviyeye kolay kolay ulaşamayız :KK48:

tavuğu da h sonu yemiştik ya :KK43: o yüzden etli patlıcan mı yapsam acaba diye düşünüyorum :KK58: hiç yemek ayırmaz sebzeli sebzesiz her şeyi yer ama bi ana yemek olsun istiyorum bakalım eve gidince bi ilham fln bişey gelir inşallah :KK17:

bir iki internet sitesi karıştır derim, ben mantarlı pilavı internetten buldum mesela :KK19:

senden de anne menüsü bekliyoruz tatlım, gerçi biz o seviyeye kolay kolay ulaşamayız :KK48:

bir iki internet sitesi karıştır derim, ben mantarlı pilavı internetten buldum mesela :KK19:
Annem babam ve kendisi için kuzu haşlama ( ben sevmem) yapmıştı dün, benim için de tavuk sote yapacak :) Mercimek çorbası ve pilavımız böreğimiz ve salatamız var tatlı var mıdır bilmiyorum :D

Annem babam ve kendisi için kuzu haşlama ( ben sevmem) yapmıştı dün, benim için de tavuk sote yapacak :) Mercimek çorbası ve pilavımız böreğimiz ve salatamız var tatlı var mıdır bilmiyorum :KK70:

ohhh afiyet olsun :KK14: börek benim de niyetim var hayatımda ilk defa olarak h sonu yapmaya çalışcam bakalım :)

Back