• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Senin gibiyim canım ben de hiç yapmadım pratiklik sıfır ama el becerim var yaptığım lezzetli oluyor :) Kvler maalesef :KK70: 22 Haziran doğum günüm.

evde pratiklik kazanmaya çalış o zaman bence tüm gün yemek yapıp o yemeği yarım saatte bitirince insan fıttırıyor çünkü :KK70:aaa haftaya bugün doğum gününü kutlicaz o zaman :KK68: yengeçsin sen de yani. o yüzden bu kadar iyi anlaşıyoruz :))

evde pratiklik kazanmaya çalış o zaman bence tüm gün yemek yapıp o yemeği yarım saatte bitirince insan fıttırıyor çünkü :KK70:aaa haftaya bugün doğum gününü kutlicaz o zaman :KK68: yengeçsin sen de yani. o yüzden bu kadar iyi anlaşıyoruz :))
Bu tavsiyenizi dikkate alacağım küçük hanım :) Evet canım yengecim :) Senin burcun ne? Maşallah çok iyi anlaşıyoruz :KK31:

senin öyle bi durumun vardı dimi :KK48: olsun :KK48:

nasıldı düğünün,balayın:KK68:
Her şey çok güzeldi kıan düğün kimse eleştirecek bir şey bulamadı, hayallerimden bile daha güzeldi :) Balayı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim hava çok kötüydü Antalya'da. Güneş yüzünü göstermedi hiç, üşüdük resmen :) Senin nasıldı?

Her şey çok güzeldi kıan düğün kimse eleştirecek bir şey bulamadı, hayallerimden bile daha güzeldi :) Balayı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim hava çok kötüydü Antalya'da. Güneş yüzünü göstermedi hiç, üşüdük resmen :) Senin nasıldı?
çok güzel bi gelin olmuşsun ama :KK68:

kınamda,düğünümde çok eğlenceliydi

evet Antalya da hava istediğimiz sıcaklıkta değildi. bizim otelimiz müthişti. 1 gün hava baya sıcaktı o gün güneşlendim, felaket yandım. yana yakıla yanık kremi aradık :KK53:
yinede balayımız çok güzel geçti:21:

bu arada siz voyage belekteydiniz dimi?

tatilin 3.günü ets tur a katıldık biz gezmek için,sizin otelden de balayı çiftleri geldi.gözüm seni aradı:KK53:

çok güzel bi gelin olmuşsun ama :KK68:

kınamda,düğünümde çok eğlenceliydi

evet Antalya da hava istediğimiz sıcaklıkta değildi. bizim otelimiz müthişti. 1 gün hava baya sıcaktı o gün güneşlendim, felaket yandım. yana yakıla yanık kremi aradık :KK53:
yinede balayımız çok güzel geçti:21:
Hava dışında benim de çok güzel geçti balayım canım :) Teşekkür ederim tatlım sen de çok güzel olmuşsun maşallah :nazar:
bu arada siz voyage belekteydiniz dimi?

tatilin 3.günü ets tur a katıldık biz gezmek için,sizin otelden de balayı çiftleri geldi.gözüm seni aradı:KK53:
Evet Voyage Belek'teydik ama yorgunluktan bir yere çıkamadık :D

Otel temiz yemekleri çok güzeldi hele odamız bir harikaydı :) Tek haz etmediğimiz nokta türk kahvesi istediğimizde kalabalıktan dolayı biraz geç getirmeleri oldu onu da sorun etmedik zaten :)
Olsun o kadarcık :)

Önemli olan oda+ yemekler. onlardada soun yokmuş zaten.

Valla benim bida gidesim var:KK48::KK48:

Olsun o kadarcık :)

Önemli olan oda+ yemekler. onlardada soun yokmuş zaten.

Valla benim bida gidesim var:KK48::KK48:
Ben oradan sonra bir de Bodrum'a gittim benim de oradan dönesim gelmedi :KK48: Neyseki orada da bir evim oluyor, uçak bileti param olduğu müddetçe gidip geleceğim :)

Back