• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Hava durumu disinda her sey guzeldi. Yeni dinlenmeye basladim. Balayi donusunden sonra neredeyse her gun ailesine gittik uzun sure goremeyecek diye ben de ses cikarmadim. Ama hic dinlenemedim bu nedenle. Şimdi annemlerdeyim dinlenicem insallah :) Sen nasılsın alistin mi evlilige ?

hava durumu da şansınıza ya biz ordayken 37yi görmüştük :/ ben halaaaa dinlenemedim :( ne kadar süre burda olmayacak? ailesi demedi mi hiç oğlum yeni evlisiniz bu kadar sık gelmeyin fln? dinlemessin tabi sürekli git-gel, neyse annenlerde dinlenirsin :)) ben evliliğe hiç alışamadım henüz :KK51: pek bana göre değilmiş sanki :)))) deniyorum ama ı ıh :KK14:

hava durumu da şansınıza ya biz ordayken 37yi görmüştük :/ ben halaaaa dinlenemedim :KK43: ne kadar süre burda olmayacak? ailesi demedi mi hiç oğlum yeni evlisiniz bu kadar sık gelmeyin fln? dinlemessin tabi sürekli git-gel, neyse annenlerde dinlenirsin :)) ben evliliğe hiç alışamadım henüz :KK51: pek bana göre değilmiş sanki :)))) deniyorum ama ı ıh :KK14:
Evet sansima hava berbatti. Gitgeller beni cok yordu cidden kendime gelemiyorum hala. Ailesi de niye geliyosunuz demedi hic canlarina minnet :) Onlarda ogullarini goremiyor gelmeyin demezler zaten aman ne bileyim. Esim yaz iznini kullanmis oldu bir gorevlendirme filan olmazsa yaz sonuna kadar bu da eylul sonuna tekabul ediyor gelemeyecek. Ben gidecegim kismetse arada bir. Beni zor bir bir sene bekliyor. Hasretlik zor. Sen de zamanla alisacaksin canim. Siz alistiginizda ben alismaya calismaya yeni baslayacagim. Evlilik benim icin 1 sene sonra baslayacak :))

kızlar selam buaralar canım cok sıkkın evlılıge hıc bısekılde alısamadım esımle aramız cok kotu daha ılk gunlerden ve ustune ustluk kardesıde yanımızda kalıyo canım o kadar sıkkın kı suan ne yapıcagımı bıle bılmıyorum

Evet sansima hava berbatti. Gitgeller beni cok yordu cidden kendime gelemiyorum hala. Ailesi de niye geliyosunuz demedi hic canlarina minnet :) Onlarda ogullarini goremiyor gelmeyin demezler zaten aman ne bileyim. Esim yaz iznini kullanmis oldu bir gorevlendirme filan olmazsa yaz sonuna kadar bu da eylul sonuna tekabul ediyor gelemeyecek. Ben gidecegim kismetse arada bir. Beni zor bir bir sene bekliyor. Hasretlik zor. Sen de zamanla alisacaksin canim. Siz alistiginizda ben alismaya calismaya yeni baslayacagim. Evlilik benim icin 1 sene sonra baslayacak :))

:( Allah kavuştursun canım zordur eminim.. Evet senin iznin varsa sen gidersin daha rahat olur sanırım hem Muğla'daydı yanlış hatırlamıyorsam havalar da güzel :)) geç olsun güç olmasın canım :KK68:

Günaydınlar herkese hayırlı cumalar :nazar:Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:KK68:Kınaya 1 düğünümüze 2 günümüz kaldı :nazar:Benim için dualarınızı eksik etmeyin kızlar bende sizler için edeceğim:KK16:İnşallah fırsat buldukça geleceğim tatilden sonra en geç buradayım:KK24:

dıs cekımden bıkac foto atıyorum kızlar sıze

Eklentiler

• DSC_5170.jpg
    DSC_5170.jpg
    267,2 KB · Görüntüleme: 126
  • DSC_5181.jpg
    DSC_5181.jpg
    212,1 KB · Görüntüleme: 160
  • DSC_5184.jpg
    DSC_5184.jpg
    192,5 KB · Görüntüleme: 161
  • DSC_5185.jpg
    DSC_5185.jpg
    161,2 KB · Görüntüleme: 168
  • DSC_5208.jpg
    DSC_5208.jpg
    124,1 KB · Görüntüleme: 180
  • DSC_5413.jpg
    DSC_5413.jpg
    238 KB · Görüntüleme: 185
  • DSC_5443.jpg
    DSC_5443.jpg
    186,3 KB · Görüntüleme: 159
Günaydınlar herkese hayırlı cumalar :nazar:Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:KK68:Kınaya 1 düğünümüze 2 günümüz kaldı :nazar:Benim için dualarınızı eksik etmeyin kızlar bende sizler için edeceğim:KK16:İnşallah fırsat buldukça geleceğim tatilden sonra en geç buradayım:KK24:
Her sey gonlunce olsun kuzum seni seviyorum :*

Benim de tatilim sonunda bitti işe ger döndüm :) Hepinize hayırlı haftalar hepimizin düğünleri bitti artık sanırım :)

Eh sayılır :) Eşimin yanındaydım yolculuk yordu :KK70: Yapacak bir şey yok haftasonları dinlenicem artık benim kocam yok dinlenebilirim :KK70: Sen napıyosun bakalım görüşmeyeli?

a sen gittin mi geçen hafta? iyi yapmışsın :) ben aynı ya iş güç alışmak, yeni yeni mutfağa girmeye başladım internetten tariflere bakarak bişeyler yapmaya çalışıyorum :)) ev işi çok yoruyor beni gerçekten hem çalışıp hem ev işine yetişmek çok zormuş :( kocan yokken tadını çıkar derim :KK70:

a sen gittin mi geçen hafta? iyi yapmışsın :) ben aynı ya iş güç alışmak, yeni yeni mutfağa girmeye başladım internetten tariflere bakarak bişeyler yapmaya çalışıyorum :)) ev işi çok yoruyor beni gerçekten hem çalışıp hem ev işine yetişmek çok zormuş :KK43: kocan yokken tadını çıkar derim :KK70:
Annem de öyle diyo hadi yine iyisin 1 sene daha yanımızda sultan gibi yaşıyacaksın diyor :D Daha hiç yemek yapmadım ben fırsat olmadı :D Kıyamam sana canım zamanla alışılıyormuş öyle diyorlar. Topiğin adını değiştirsem mi?

Annem de öyle diyo hadi yine iyisin 1 sene daha yanımızda sultan gibi yaşıyacaksın diyor :KK70: Daha hiç yemek yapmadım ben fırsat olmadı :KK70: Kıyamam sana canım zamanla alışılıyormuş öyle diyorlar. Topiğin adını değiştirsem mi?

evet valla anne-baba evi nimetmiş kıymetini bilememişim diye düşünüyorum ben :( yemek yapma tecrüben var mı peki? yani benim hiç yok evde makarna bile yapmazdım :( şimdi nasıl zorlandığımı sen düşün. bi de ramazan geldi ben tutmuyorum ama eşim tutuyor oruç, her gün yemek yapmam gerekiyor :( ramazanda doğum günü var bi de herkesi çağırmam lazım annesi, babası, ablası ve ailesi toplam 7 kişi, benim ailem toplam 6 kişi yani o gün için 15 kişilik yemek falan yapmak lazım :KK17: napıcam hiç bilmiyorum :( topiğin adını Mayıs ayında evlenenler yapabilirsin belki, değiştirmessen bile gayet güzel :) ama evlenen bıraktı gitti valla :63:

evet valla anne-baba evi nimetmiş kıymetini bilememişim diye düşünüyorum ben :KK43: yemek yapma tecrüben var mı peki? yani benim hiç yok evde makarna bile yapmazdım :KK43: şimdi nasıl zorlandığımı sen düşün. bi de ramazan geldi ben tutmuyorum ama eşim tutuyor oruç, her gün yemek yapmam gerekiyor :KK43: ramazanda doğum günü var bi de herkesi çağırmam lazım annesi, babası, ablası ve ailesi toplam 7 kişi, benim ailem toplam 6 kişi yani o gün için 15 kişilik yemek falan yapmak lazım :KK17: napıcam hiç bilmiyorum :KK43: topiğin adını Mayıs ayında evlenenler yapabilirsin belki, değiştirmessen bile gayet güzel :) ama evlenen bıraktı gitti valla :63:
Ben de senin gibiyim yemek konusunda. Bir kaç kez pilav ve tavuk sote yapmışlığım var :D Annem haftasonları yemekleri artık sen yap öğrenirsin hem diyor. Stajer olacağım bir nevi yani :D Benim de doğum günüm ramazana denk geliyor :KK51: 15 kişilik yemek yapacağın gün anneni yardıma çağırsan beraber yapsanız olmaz mı?

Ben de senin gibiyim yemek konusunda. Bir kaç kez pilav ve tavuk sote yapmışlığım var :KK70: Annem haftasonları yemekleri artık sen yap öğrenirsin hem diyor. Stajer olacağım bir nevi yani :KK70: Benim de doğum günüm ramazana denk geliyor :KK51: 15 kişilik yemek yapacağın gün anneni yardıma çağırsan beraber yapsanız olmaz mı?

pilavı hiç denemedim ama iki sefer değişik soslu tavuk sote yaptım :) çok kolaymış o ya hem de güzel oluyor. evet bence de anneni dinle sonradan sıkıntı yaşama eğer benim gibiysen. annem bana da derdi ama hiç dinlemedim :( pratikliğe alışana kadar saatlerini alıyor yemek yapmak, dağıttığını toplamak :KK47: anneme söylicem gelir yardıma diye düşünüyorum, zaten ara sıra yemek de gönderiyor sağolsun :) kayınvalide 1 kere getirdi, annem istemiyorum dediğim zaman bile gönderdi :)) anne ile kv farkı işte. senin kaçında doğum günün?

pilavı hiç denemedim ama iki sefer değişik soslu tavuk sote yaptım :) çok kolaymış o ya hem de güzel oluyor. evet bence de anneni dinle sonradan sıkıntı yaşama eğer benim gibiysen. annem bana da derdi ama hiç dinlemedim :KK43: pratikliğe alışana kadar saatlerini alıyor yemek yapmak, dağıttığını toplamak :KK47: anneme söylicem gelir yardıma diye düşünüyorum, zaten ara sıra yemek de gönderiyor sağolsun :) kayınvalide 1 kere getirdi, annem istemiyorum dediğim zaman bile gönderdi :)) anne ile kv farkı işte. senin kaçında doğum günün?
Senin gibiyim canım ben de hiç yapmadım pratiklik sıfır ama el becerim var yaptığım lezzetli oluyor :) Kvler maalesef :D 22 Haziran doğum günüm.

Back