- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Canım ben de her şeyi kendim yapıyorum babamlar sadece altın aldılar bana. Boşver tıka kulaklarını nasıl istiyorsan öyle yap ömürde bir kez olacak.Ben herşeyi kendim yapmaya çalıştıkça babam rahata taktı, bişey desem aldın ya yaptın ya, ya da yapmadın mı diyor..
Çok mu alıştırdım ne?
Bende bayanlar arasında istiyorum nişanımda da erkekler çok azdı, biz bize çok güzel eğlendik..
Ve aynı fikri paylaşıyorum seninle, millette eğlensin tabii ki ama benim öyle bir çevrem var ki, gelini bile tanımayacakla neredeyse eğlence için..
Canım ben de her şeyi kendim yapıyorum babamlar sadece altın aldılar bana. Boşver tıka kulaklarını nasıl istiyorsan öyle yap ömürde bir kez olacak.
Annem bana asla yapamazsın demez zaten fikrini söyler, parasını ben verdiğim için bizimkiler de karışmıyor.Hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz ya ama bizimkiler çok şükür karışmıyorlar bana ben yapıyorum ya dilediğimi aldım yaptım bugüne kadar ama kına yerine fazla para vermemi istemezler herhalde daha o konuyu konuşamadık
Ben de seni merak ediyordum aslında kayboldun birden iyi misin? Neler yaptın bakalım görüşmeyeli?merhaba gelinlerruzun zaman oldu giremedim fazla nasılsınız ? hepsini okudum şimdi daha hareketlenmiş buralar ne güzel zaman akıp gidiyo ne güzel
iyiyim canım çok sağol sen nasılsın ?Ben de seni merak ediyordum aslında kayboldun birden iyi misin? Neler yaptın bakalım görüşmeyeli?
hadi ben de düğün mekanımı paylaşayım kızlar
Eki Görüntüle 1271329 Eki Görüntüle 1271330 Eki Görüntüle 1271333 Eki Görüntüle 1271334
Çok güzelmiş canım çok ferah ve şık bir mekan güle güle oynayıniyiyim canım çok sağol sen nasılsın ?
bayram sonrası gezmeler çıktı yoğun geçti bi sorun yok çok şükür aklım burda olsa da sadece iki dkka okumak için bakabildim
Eki Görüntüle 1271329 Eki Görüntüle 1271330 Eki Görüntüle 1271333 Eki Görüntüle 1271334
çok sağol şeker aynı gün oynuyo olucazÇok güzelmiş canım çok ferah ve şık bir mekan güle güle oynayınİyiyim ben de canım gördüğün gibi konuşuyoruz dertleşiyoruz :)
sakarya da canım şaheser ismi teşekkür ederimSenin de düğün mekanın çok hoş canım, nerede burası..
Aynen öyle bizim ailede canım benziyoruzAnnem bana asla yapamazsın demez zaten fikrini söyler, parasını ben verdiğim için bizimkiler de karışmıyor.
teşekkürler şeker sakarya da burasıAynen öyle bizim ailede canım benziyoruz
Hoşgeldin canım harika bir salon maşallah nerede burası bayağı büyük ve ferah pahalı olabiler
Özel değilse ücretini öğrenebilir miyim Sakarya da değilim ama merak ettim İstanbula göre nasıl fiyatlar diyeteşekkürler şeker sakarya da burası
canım 1000 kişilik 17 binÖzel değilse ücretini öğrenebilir miyim Sakarya da değilim ama merak ettim İstanbula göre nasıl fiyatlar diye
canım 1000 kişilik 17 bin
Yemekli mi canım?canım 1000 kişilik 17 bin
inşallah kalabalık olur ben düğünlerde sonuna kadar duramayam biriyim bakalım ilk olacakParası da iyiymişama 1000 kişi tabisi maşallah kalabalık düğünleri hep sevmişimdir hayırlısı olsun canım
yok canım yemekli 25 binYemekli mi canım?
inşallah kalabalık olur ben düğünlerde sonuna kadar duramayam biriyim bakalım ilk olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?