Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

biz aşağı yukarı 750 diye düşündük ama artı eksi duruma göre değişebilir kesinlikle herkes bi arada olsun gelebilsin inşallah

biz aşağı yukarı 750 diye düşündük ama artı eksi duruma göre değişebilir kesinlikle herkes bi arada olsun gelebilsin inşallah

Mayıs gelinimisin sen canım ben Haziran nasipse inşallah gelmek isteyen her şekilde gelir meraka etme gelmek istemeyen hep bir bahane o yüzden biz artık pek kafa yormamaya karar verdik

Mayıs gelinimisin sen canım ben Haziran nasipse inşallah gelmek isteyen her şekilde gelir meraka etme gelmek istemeyen hep bir bahane o yüzden biz artık pek kafa yormamaya karar verdik
öyle tabi canım kendileri kaybeder evet canım 23 mayıs düğünüm

Bizim 450 kişilik 12bin 500 ben de pahalı tutmuşum galiba
Kuzu niye öyle bir düşünceye kapıldın sen bakıyım sende kişi başı ve mekanına göre ödüyorsun o şekilde her semtin mekanın ücreti farklı olabilir sonuçta mesela ben tavanına gelinle damada ayrılan özel yere ve halılara bayıldım çok asil bir davet yeri
öyle tabi canım kendileri kaybeder evet canım 23 mayıs düğünüm

Aynen canım ak mı kara mı herkes belli olacak23 sayısını severim inşallah herkesin gönlüne göre olsun

ben de seviyorum artık aslında 10 mayıs istedik sonra 16 dedik istediğimiz yer burasıydı 23 boştu geç kalmıştık

ben de seviyorum artık aslında 10 mayıs istedik sonra 16 dedik istediğimiz yer burasıydı 23 boştu geç kalmıştık

Tekli sayıları severim ama çiftli sayı da evleneceğim sanırım İnşallah bize yer kalmıştır ya böyle söyledikçe korkuyorum

şık bi mekan ama canım balayı araştırmalarına girmişsin karar verdin mi ?
Bakmaya devam ediyoruz canım ama yurtiçi olacak artık o kesinleşti maddiyat yüzünden Kşa ve Fethiye diyoruz bakalım daha rezervasyonlar açılmamış :s

Biz elmolle aynı gün evleniyoruz nilim

Canım sağolasın valla içime su serpiyorsun

kızlarrr maşallahhhh gerçekten tam düğün yeri olmuş mekanlarınız çoook hoşşşş bayıldımmm

benim düğünüm 700 kişi, 7.700 TL, tabi fiyata göre salon oluyor

kına için de burayı düşünüyorum canlar nasıl sizce

daha geniş çekimini bulamadım kafe gibi bi yer terası da var herkes burayı istiyo hanımlar lokali çokta uygun geçen yıl 250 idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…