- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
- Konu Sahibi okeanoss00
-
3 bin lira fiyatı orası için mi verdiler ben daha pahalı diye hatırlıyordum çok saol bu aradaMeşhur gönül davetin çamlık salonu canım 200-250 kişilik bir mekandı yanlış hatırlamıyorsam, daha benim olmadı ama inşallah olacak kısmetse
3 bin lira fiyatı orası için mi verdiler ben daha pahalı diye hatırlıyordum çok saol bu arada
inşallah dilediğin gibi olur :)
Ben Kınamı nişanı yaptığımız yerde yapacağım hatunlar.
Bide Kına mekanının parası falan erkek tarafına mı ait oluyor acaba?
Biz de kına yı kız tarafı yapar canım, mekan kıza ait, geriye kalan bindallı, kına kıyafeti, kuruyemiş, kına, kuaför falan erkeğe aittir. Ama biz de sen ben olmadığı için ortak yapacağız.
Anladım canım.
Aynı nişanda olduğu gibi oluyor sanırım.
Kınada bindallı mı yoksa abiye mi yoksa ikisinide birden mi giyeceksiniz?
Benim de oturduğumuz yerde olacak canım resmini koydum yukarıda gördünüz mü? Erkekler var fotoda hep ama başka fotosunu bulamadım her yerin tahta olması benim hoşuma gitti açıkçası evime de yürüyerek 5 dkBende geldim bugün ki konu kına anlaşılan :) Bizde de ortak olduğundan smuwila gibi birlikte yapacağız herşeyi neredeyse canlar kına mekanını oturduğum semtte tutmak zorundayım bizim akraba köylüler falan o şekilde gelebiliyorlar çünkü hiç istemesem de oradaki bir salonda olacak maalesefdüşündüğümüz bütçe maksimum 1500 TL falan olur herhalde Tek bir elbise giymeyi planlıyorum
Bizim mekanımız burası, kına mekanım kaldı bir tek onu da haftaiçi yapacağımdan acele etmiyorum..
İnşallah memnun kalırız canım..
Eki Görüntüle 1270872
Eki Görüntüle 1270873
Kına mı da burada çok istiyorum nasip olursa, çünkü fiyatına göre sunduğu hizmetler çok iyi, fotoğraf çekimi, ıslak kına, kuruyemiş, içecek, gelin tahtı, davul show gibi hizmetleri var masa örtüleri de kırmızı olarak değişiyormuş kına da.
Eki Görüntüle 1270882
Eki Görüntüle 1270884
Eki Görüntüle 1270901 Eki Görüntüle 1270902
Ben organizasyon firması düşünüyordum kına için yani bir mekan tutup firma oraya gelecekti, eğer böyle yerler varsa ben de düşünebilirim. Neresi burası canım ve ne kadar istiyorlar?
Bu arada iki yer de çok güzel...
Bu arada benim düğün mekanım da böyle :)İlk fotoğraf alanın bir tarafı ikinci taraf da diğer tarafı bütün olarak çekmemişler :) Sonuç olarak dikdörtgen uzun bir yer :)
Eki Görüntüle 1270930 Eki Görüntüle 1270931
Ben yine kafamdakileri yapacağım sanırım. Bizim orda parkın cafesi var resmi altta. Orayi kiralayıp, organizasyon firmasıyla anlaşacağım. Kira için 500 tl gibi bir fiyat vermişti. Organizasyon firması da gelince 2100'e filan gelecek bana da kaftanlar filan dahil. Bir de süsletiriz oldu bittiEki Görüntüle 1271032
Benim de oturduğumuz yerde olacak canım resmini koydum yukarıda gördünüz mü? Erkekler var fotoda hep ama başka fotosunu bulamadım her yerin tahta olması benim hoşuma gitti açıkçası evime de yürüyerek 5 dk
Mekanlarınız harika kızlar çok şıklarDarısı olmayanların başına
Amin canım benim cümlemize inşallahAmiin, Allah size de en güzellerini nasip etsin canım..
Bende geldim bugün ki konu kına anlaşılan :) Bizde de ortak olduğundan smuwila gibi birlikte yapacağız herşeyi neredeyse canlar kına mekanını oturduğum semtte tutmak zorundayım bizim akraba köylüler falan o şekilde gelebiliyorlar çünkü hiç istemesem de oradaki bir salonda olacak maalesefdüşündüğümüz bütçe maksimum 1500 TL falan olur herhalde Tek bir elbise giymeyi planlıyorum
Neden mantıksız olsun canım iki yerde düğünü olacaklar hep öyle yapıyor.kızlaarrr. ben bu haftasonu araştırıcam da inşallah bulabilirim. yaa ben gelinlik giyicem kınada, sonra kına yakılacağı zaman bindallı giyecem ve geceyi öyle bitirecem. böyle olması mantıksız mı? :s
Bana da müdahale ettiler hatta anaannemin orada dışarı da yap diye tutturdular anaannemin oturduğu yer köy gibi, eskiden köy diye geçiyormuş şimdi mahalle oldu ama görünüm hala köy yani, okul var oranın bahçesinde sıraları toplayıp dizip bir orkestrayla nişan, kına vs yapıyorlar. Ama beni hayalim o değil ve arabaya bin bindallı giy, geri gel, tuvalet ihtiyacı olsa herkes kendi evine gitmek zorunda, kalabalık, içenler oluyor, kavga çok çıkıyor. Yapmayacağım diyorum kızıyorlar, sanki kına yapmayacağım diyorum mekandan kime ne yani?
Başka bişey olsa asla karışmazlar ama böyle şeyler de fikirler hiç bitmiyor maalesef ki..
Her kafadan bir ses çıkıyor zaten. Benim de annem diyo o kadar para vermeye ne gerek var org. firmasına diyor. Ben de hayatta bir kez oluyor dedim, babam da destek çıktı yap kızım yap diye :)Bana da müdahale ettiler hatta anaannemin orada dışarı da yap diye tutturdular anaannemin oturduğu yer köy gibi, eskiden köy diye geçiyormuş şimdi mahalle oldu ama görünüm hala köy yani, okul var oranın bahçesinde sıraları toplayıp dizip bir orkestrayla nişan, kına vs yapıyorlar. Ama beni hayalim o değil ve arabaya bin bindallı giy, geri gel, tuvalet ihtiyacı olsa herkes kendi evine gitmek zorunda, kalabalık, içenler oluyor, kavga çok çıkıyor. Yapmayacağım diyorum kızıyorlar, sanki kına yapmayacağım diyorum mekandan kime ne yani?
Başka bişey olsa asla karışmazlar ama böyle şeyler de fikirler hiç bitmiyor maalesef ki..
Bizim orasıda çok gelişmiş sayılmaz tabi ki salonda olacak sendeki gibi canım evinizin önünde yap diyenler var bahçeli o koca ağaçlardan nasıl oynanacaksabayanlar arasında istiyorum bir de bizim orası kıro dolu herkes toplanır bahçeye allah korusun ne olur halim Seninki de fenaymış gerçekten dediğin gibi herkes bir fikir vermeye çalışıyor yahu biz evleniyoruz
Her kafadan bir ses çıkıyor zaten. Benim de annem diyo o kadar para vermeye ne gerek var org. firmasına diyor. Ben de hayatta bir kez oluyor dedim, babam da destek çıktı yap kızım yap diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?