• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Çok güzelmiş canım seninki de ferah :) Ben bu ferhalık olayına takmış durumdayım her cümleye ferah diye başlıyorum :KK70:

Burası görümcemlerin tanıdığıymış ve Kayseri'de olan en güzel düğün salonlarından biriymiş. Tanıdık olduğu için de hem fiyat hem de tarih konusunda yardımcı olacaklar bize...

süperrrr. bizim burdaki hanımlar lokalinde var mıdır acaba? :KK51: belediyelere ait yerler uygun oluyormuş.
evet canım başka şehirlerin de baktım çok güzel yerler vardı yaa unuttum şimdi ama istanbulda da bakmıştım bi tane bence bakılabilir güzel mekanlar temiz bide ona da çok dikkat ettim ;)

Fiyatı çok uygunmuş ve çok sıcak bir ortam kına mekanı olarak en sönük benimki kaldı yahu bayıldım bayıldım elmol :D
sağol şekerim bence biraz bakın bide öğretmen evi var burda onun toplantı salonu da çok şirin aynalarla duvarları ferah duruyo öyle :KK70:

Ayyyyy kızlarrrrrr takı olayını nasıl yapacaksınız? :D bizim nişanda annemin inadı ve ısrarı yüzünden bağırarak söylendi. Bide kışındı nişanımız pek gelen olmadı. Takılan paralar içler acısı idi :KK70:çok saçma ve gereksizdi. neyseki annem ben düğüne karışmam diyor :KK71: bizde düğünde bağırttırmayacaz. millet sıraya girsin gelsin taksın :cool:

sağol şekerim bence biraz bakın bide öğretmen evi var burda onun toplantı salonu da çok şirin aynalarla duvarları ferah duruyo öyle :KK70:
Benimki de farklı bir tarz organizasyon firmasıyla süslesek adam ederiz gibi geliyor. tekrar koyayım resmini kötüyse kötü deyin :KK51:Erkeklere takılmayın ama başka resim bulamadım :KK70:
a-5-600-x-3991.jpg

evet canım başka şehirlerin de baktım çok güzel yerler vardı yaa unuttum şimdi ama istanbulda da bakmıştım bi tane bence bakılabilir güzel mekanlar temiz bide ona da çok dikkat ettim :KK66:

bu arada selam vermedim ben sana :) bizim kına Ankara'da olacak kuzum. otorduğum yerden bakacam artık belediye falan olsa olur yaa çok ahım şahım olmasına gerek yok diye düşünüyorum...

Ayyyyy kızlarrrrrr takı olayını nasıl yapacaksınız? :D bizim nişanda annemin inadı ve ısrarı yüzünden bağırarak söylendi. Bide kışındı nişanımız pek gelen olmadı. Takılan paralar içler acısı idi :KK70:çok saçma ve gereksizdi. neyseki annem ben düğüne karışmam diyor :KK71: bizde düğünde bağırttırmayacaz. millet sıraya girsin gelsin taksın :cool:
Yok şekerim ya isteyen sıraya girsin taksın söyletme bizim adetlerde yok:rolleyes:

benim nişanımda takı olacağını bile bilmiyoduk son dkka kurdela aldım bizde mendil dağıtırken tepsiye koyulur çeyiz parası denir meğer takı olacakmış tebriğe gelen taktı düğünde de bizde öyle söylenmez müzik olur herkes tebrik edip takar canlı müzik düşünüyoruz eğer ayarlarsak hem gelin beklerken hem takı esnasında müzik yapılacak ;)

benim nişanımda takı olacağını bile bilmiyoduk son dkka kurdela aldım bizde mendil dağıtırken tepsiye koyulur çeyiz parası denir meğer takı olacakmış tebriğe gelen taktı düğünde de bizde öyle söylenmez müzik olur herkes tebrik edip takar canlı müzik düşünüyoruz eğer ayarlarsak hem gelin beklerken hem takı esnasında müzik yapılacak :KK66:

evet böyle olması daha mantıklı. ama gel gör ki aileler eski adetlere göre gidiyor bazen :mad:

bu arada selam vermedim ben sana :) bizim kına Ankara'da olacak kuzum. otorduğum yerden bakacam artık belediye falan olsa olur yaa çok ahım şahım olmasına gerek yok diye düşünüyorum...
selam canım ;) öyle tabi yaa kına kaç kişilik olacakki zaten abartmaya gerek yok ben de öyle düşünüyorum tek baktığım temizlik benimki neresi olduğu önemli değil keşke bahçem olsa iki masa sandalyeyle kendim yapsam eski usül çok da güzel :)

Daha nice 23 nisanlarınız olsun inşallah:KK36:
Amin kuzum cümlemizin inşallah:nazar::KK60:
kızlarrr maşallahhhh gerçekten tam düğün yeri olmuş mekanlarınız çoook hoşşşş bayıldımmm :KK51::KK9::KK9:

benim düğünüm 700 kişi, 7.700 TL, tabi fiyata göre salon oluyor :KK51:
Seninkisi de gayet uygunmuş canım nerede tuttunuz resmi varsa sende koy görelim :KK73:
kına için de burayı düşünüyorum canlar nasıl sizce
Eki Görüntüle 1271439 Eki Görüntüle 1271440

daha geniş çekimini bulamadım kafe gibi bi yer terası da var herkes burayı istiyo hanımlar lokali çokta uygun geçen yıl 250 idi
Güzel yer canım fiyatıda gayet uygun ahh böyle yerler denk gelse bana da :KK54:

Çok güzelmiş canım seninde mekanın maşallah herkesin mekanı bir harika:D

selam canım :KK66: öyle tabi yaa kına kaç kişilik olacakki zaten abartmaya gerek yok ben de öyle düşünüyorum tek baktığım temizlik benimki neresi olduğu önemli değil keşke bahçem olsa iki masa sandalyeyle kendim yapsam eski usül çok da güzel :)

bahçe olursa yağmur ihtimali vaarr :KK53: bizim iki kına bir arada olacak. kalabalık olur herhalde :KK57:

Back