• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

İnşallah canım sonuçta aileler siz az buçuk kişileri hesaplıyorsunuz tutarken olur olur içimizi ferah tutalım bende kalabalık severim inşallah kalabalık olur:KK17: ama dediğim 1000 kişi değil 300-400 olsa yeter kız :KK70:
biz aşağı yukarı 750 diye düşündük ama artı eksi duruma göre değişebilir kesinlikle herkes bi arada olsun gelebilsin inşallah :KK28:

biz aşağı yukarı 750 diye düşündük ama artı eksi duruma göre değişebilir kesinlikle herkes bi arada olsun gelebilsin inşallah :KK28:

Mayıs gelinimisin sen canım ben Haziran nasipse inşallah gelmek isteyen her şekilde gelir meraka etme gelmek istemeyen hep bir bahane o yüzden biz artık pek kafa yormamaya karar verdik :KK53:

Mayıs gelinimisin sen canım ben Haziran nasipse inşallah gelmek isteyen her şekilde gelir meraka etme gelmek istemeyen hep bir bahane o yüzden biz artık pek kafa yormamaya karar verdik :KK53:
öyle tabi canım kendileri kaybeder :KK53: evet canım 23 mayıs düğünüm

Bizim 450 kişilik 12bin 500 ben de pahalı tutmuşum galiba :cool:
Kuzu niye öyle bir düşünceye kapıldın sen bakıyım sende kişi başı ve mekanına göre ödüyorsun o şekilde her semtin mekanın ücreti farklı olabilir sonuçta :cool:mesela ben tavanına gelinle damada ayrılan özel yere ve halılara bayıldım çok asil bir davet yeri :D
öyle tabi canım kendileri kaybeder :KK53: evet canım 23 mayıs düğünüm

Aynen canım ak mı kara mı herkes belli olacakEn Büyük KK23 sayısını severim inşallah herkesin gönlüne göre olsun :nazar::KK60:

Kuzu niye öyle bir düşünceye kapıldın sen bakıyım sende kişi başı ve mekanına göre ödüyorsun o şekilde her semtin mekanın ücreti farklı olabilir sonuçta :cool:mesela ben tavanına gelinle damada ayrılan özel yere ve halılara bayıldım çok asil bir davet yeri :D

Aynen canım ak mı kara mı herkes belli olacakEn Büyük KK23 sayısını severim inşallah herkesin gönlüne göre olsun :nazar::KK60:
ben de seviyorum artık :KK48: aslında 10 mayıs istedik sonra 16 dedik istediğimiz yer burasıydı 23 boştu geç kalmıştık :KK64:

ben de seviyorum artık :KK48: aslında 10 mayıs istedik sonra 16 dedik istediğimiz yer burasıydı 23 boştu geç kalmıştık :KK64:

Tekli sayıları severim ama çiftli sayı da evleneceğim sanırım :KK70:İnşallah bize yer kalmıştır ya böyle söyledikçe korkuyorum:KK17:

şık bi mekan ama canım :KK19: balayı araştırmalarına girmişsin karar verdin mi ?
Bakmaya devam ediyoruz canım ama yurtiçi olacak artık o kesinleşti maddiyat yüzünden :( Kşa ve Fethiye diyoruz bakalım daha rezervasyonlar açılmamış :s

Biz elmolle aynı gün evleniyoruz nilim :D

Canım sağolasın valla içime su serpiyorsun :KK60:

kızlarrr maşallahhhh gerçekten tam düğün yeri olmuş mekanlarınız çoook hoşşşş bayıldımmm :KK51::KK9::KK9:

benim düğünüm 700 kişi, 7.700 TL, tabi fiyata göre salon oluyor :KK51:

kına için de burayı düşünüyorum canlar nasıl sizce
1185299_185478814966522_1128935894_n.jpg
998491_185481041632966_2009894008_n.jpg

daha geniş çekimini bulamadım kafe gibi bi yer terası da var herkes burayı istiyo hanımlar lokali çokta uygun geçen yıl 250 idi

Back