- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
Bizim 450 kişilik 12bin 500 ben de pahalı tutmuşum galibainşallah kalabalık olur ben düğünlerde sonuna kadar duramayam biriyim bakalım ilk olacak
yok canım yemekli 25 bin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim 450 kişilik 12bin 500 ben de pahalı tutmuşum galibainşallah kalabalık olur ben düğünlerde sonuna kadar duramayam biriyim bakalım ilk olacak
yok canım yemekli 25 bin
biz aşağı yukarı 750 diye düşündük ama artı eksi duruma göre değişebilir kesinlikle herkes bi arada olsun gelebilsin inşallahİnşallah canım sonuçta aileler siz az buçuk kişileri hesaplıyorsunuz tutarken olur olur içimizi ferah tutalım bende kalabalık severim inşallah kalabalık olur ama dediğim 1000 kişi değil 300-400 olsa yeter kız
şık bi mekan ama canım balayı araştırmalarına girmişsin karar verdin mi ?Bizim 450 kişilik 12bin 500 ben de pahalı tutmuşum galiba
biz aşağı yukarı 750 diye düşündük ama artı eksi duruma göre değişebilir kesinlikle herkes bi arada olsun gelebilsin inşallah
öyle tabi canım kendileri kaybeder evet canım 23 mayıs düğünümMayıs gelinimisin sen canım ben Haziran nasipse inşallah gelmek isteyen her şekilde gelir meraka etme gelmek istemeyen hep bir bahane o yüzden biz artık pek kafa yormamaya karar verdik
Kuzu niye öyle bir düşünceye kapıldın sen bakıyım sende kişi başı ve mekanına göre ödüyorsun o şekilde her semtin mekanın ücreti farklı olabilir sonuçta mesela ben tavanına gelinle damada ayrılan özel yere ve halılara bayıldım çok asil bir davet yeriBizim 450 kişilik 12bin 500 ben de pahalı tutmuşum galiba
öyle tabi canım kendileri kaybeder evet canım 23 mayıs düğünüm
ben de seviyorum artık aslında 10 mayıs istedik sonra 16 dedik istediğimiz yer burasıydı 23 boştu geç kalmıştıkKuzu niye öyle bir düşünceye kapıldın sen bakıyım sende kişi başı ve mekanına göre ödüyorsun o şekilde her semtin mekanın ücreti farklı olabilir sonuçta mesela ben tavanına gelinle damada ayrılan özel yere ve halılara bayıldım çok asil bir davet yeri
Aynen canım ak mı kara mı herkes belli olacak23 sayısını severim inşallah herkesin gönlüne göre olsun
ben de seviyorum artık aslında 10 mayıs istedik sonra 16 dedik istediğimiz yer burasıydı 23 boştu geç kalmıştık
Bakmaya devam ediyoruz canım ama yurtiçi olacak artık o kesinleşti maddiyat yüzünden Kşa ve Fethiye diyoruz bakalım daha rezervasyonlar açılmamış :sşık bi mekan ama canım balayı araştırmalarına girmişsin karar verdin mi ?
Biz elmolle aynı gün evleniyoruz nilimKuzu niye öyle bir düşünceye kapıldın sen bakıyım sende kişi başı ve mekanına göre ödüyorsun o şekilde her semtin mekanın ücreti farklı olabilir sonuçta mesela ben tavanına gelinle damada ayrılan özel yere ve halılara bayıldım çok asil bir davet yeri
Aynen canım ak mı kara mı herkes belli olacak23 sayısını severim inşallah herkesin gönlüne göre olsun
Biz elmolle aynı gün evleniyoruz nilim
Canım sağolasın valla içime su serpiyorsunKuzu niye öyle bir düşünceye kapıldın sen bakıyım sende kişi başı ve mekanına göre ödüyorsun o şekilde her semtin mekanın ücreti farklı olabilir sonuçta mesela ben tavanına gelinle damada ayrılan özel yere ve halılara bayıldım çok asil bir davet yeri
Düğünümüzde çocuklar gibi şendik derdinizFarkettim kuzucum :)23 Nisanda isterdim bende ama çok erkendi bizim için
Canım sağolasın valla içime su serpiyorsun
Düğünümüzde çocuklar gibi şendik derdiniz
Daha nice 23 nisanlarınız olsun inşallahİçine su serpmek için değil gerçek düşüncelerim kuzum emin ol çok şık mekanınız Bizim başlama tarihimiz o yüzden isterdim çocuklar gibi
Sen de koy resimlerini canım seninkini de görelim :)kızlarrr maşallahhhh gerçekten tam düğün yeri olmuş mekanlarınız çoook hoşşşş bayıldımmm
benim düğünüm 700 kişi, 7.700 TL, tabi fiyata göre salon oluyor
kına için de burayı düşünüyorum canlar nasıl sizce
Eki Görüntüle 1271439 Eki Görüntüle 1271440
daha geniş çekimini bulamadım kafe gibi bi yer terası da var herkes burayı istiyo hanımlar lokali çokta uygun geçen yıl 250 idi