- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
Hoş geldin canım :)Antalya side voyage sorgun oteli ve seçenekleri beğendim bende şimdilik..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin canım :)Antalya side voyage sorgun oteli ve seçenekleri beğendim bende şimdilik..
günaydın kızlaaarrr
Günaydın, hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar?
Sizlere de günaydın :) smuwiLa ben bu aralar balayına yoğunlaşmış durumdayım araştırma yapıyorum sen neler yapıyorsun?
Ben, duyunca şaşıracaksınız ama o kadar saldım ki, sanki 7 ay sonra düğünü olacak ben değilim...
Kozmetik, giyim alışverişleriyle zamanımı geçiriyorum..
Aynı şeyler benim için de geçerli ama ben bunları tek başıma yapamadığım için bekliyorum. Nişanlım il dışında çalışıyor ve izni yok o gelsin diye bekliyorum. Bizim de sadece düğün mekanı tutulduBir çeşit psikoloji herhalde, biz düğün mekanımızı önceden tuttuk, kına mekanı bakacağım yer olarak şuan, ama mobilyalar özel yaptırılacak, çeyizim henüz tamamlanmadı, ev bakacağız, balayı için otel tutacağız daha yapacak çok şey var ve ben ne yapıyorum boş boş oyalanıyorum..
Ben organizasyon firması düşünüyordum kına için yani bir mekan tutup firma oraya gelecekti, eğer böyle yerler varsa ben de düşünebilirim. Neresi burası canım ve ne kadar istiyorlar?Bizim mekanımız burası, kına mekanım kaldı bir tek onu da haftaiçi yapacağımdan acele etmiyorum..
İnşallah memnun kalırız canım..
Eki Görüntüle 1270872
Eki Görüntüle 1270873
Kına mı da burada çok istiyorum nasip olursa, çünkü fiyatına göre sunduğu hizmetler çok iyi, fotoğraf çekimi, ıslak kına, kuruyemiş, içecek, gelin tahtı, davul show gibi hizmetleri var masa örtüleri de kırmızı olarak değişiyormuş kına da.
Eki Görüntüle 1270882
Eki Görüntüle 1270884
Eki Görüntüle 1270901 Eki Görüntüle 1270902
Ben organizasyon firması düşünüyordum kına için yani bir mekan tutup firma oraya gelecekti, eğer böyle yerler varsa ben de düşünebilirim. Neresi burası canım ve ne kadar istiyorlar?
Bu arada iki yer de çok güzel...
Bu arada benim düğün mekanım da böyle :)İlk fotoğraf alanın bir tarafı ikinci taraf da diğer tarafı bütün olarak çekmemişler :) Sonuç olarak dikdörtgen uzun bir yer :)
Eki Görüntüle 1270930 Eki Görüntüle 1270931
Benimki de İstanbul canım. Düğün mekanı Merter. Ben Çekmeköy'de oturuyorum ama. Mekanın kendi organizsayon yapan yerler varsa ben de öyle yapayım ama bulabilirsem öyle yer :sSiz nerde yaşıyorsunuz ya da bu mekanlar nerelere ait? Benim İstanbul, kına için koyduğum Bakırköy, düğün mekanım Küçükçekmece de canım, her ikisine de araç kiralanacak anlayacağın..
Benimki de İstanbul canım. Düğün mekanı Merter. Ben Çekmeköy'de oturuyorum ama. Mekanın kendi organizsayon yapan yerler varsa ben de öyle yapayım ama bulabilirsem öyle yer :s
Düğün mekanımı beğendin mi buarada?Var canım mutlaka araştır..
Düğün mekanımı beğendin mi buarada?
Ben de beğenmedi heralde dedim Yüksek tavanlı kolon çok az bu nedenle tercih ettik bakalım hayırlısı :) Buarada tekrar sorayım kına için bütçen ne kadar?Ayy çok pardon görür görmez çok beğendim, çok şık geldi canım ama yorum yapmayı unutmuşum..
Ben de beğenmedi heralde dedim Yüksek tavanlı kolon çok az bu nedenle tercih ettik bakalım hayırlısı :) Buarada tekrar sorayım kına için bütçen ne kadar?
Ben yine kafamdakileri yapacağım sanırım. Bizim orda parkın cafesi var resmi altta. Orayi kiralayıp, organizasyon firmasıyla anlaşacağım. Kira için 500 tl gibi bir fiyat vermişti. Organizasyon firması da gelince 2100'e filan gelecek bana da kaftanlar filan dahil. Bir de süsletiriz oldu bittiYaklaşık olarak 3 bin lira canım sadece mekan ve organizayon bu da, ekstradan ben bindallı alacağım biz göçmeniz bize has şalvarlarımız var, hediye dağıtacağım, kına aksesuarları falan alacağım. Daha çok iş var..
konuya pat diye giriyorum amaYaklaşık olarak 3 bin lira canım sadece mekan ve organizayon bu da, ekstradan ben bindallı alacağım biz göçmeniz bize has şalvarlarımız var, hediye dağıtacağım, kına aksesuarları falan alacağım. Daha çok iş var..