• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Ben herşeyi kendim yapmaya çalıştıkça babam rahata taktı, bişey desem aldın ya yaptın ya, ya da yapmadın mı diyor..
Çok mu alıştırdım ne?o_O
Canım ben de her şeyi kendim yapıyorum babamlar sadece altın aldılar bana. Boşver tıka kulaklarını nasıl istiyorsan öyle yap ömürde bir kez olacak.

Bende bayanlar arasında istiyorum nişanımda da erkekler çok azdı, biz bize çok güzel eğlendik.. :KK36:
Ve aynı fikri paylaşıyorum seninle, millette eğlensin tabii ki ama benim öyle bir çevrem var ki, gelini bile tanımayacakla neredeyse eğlence için..:KK57:

Yani bence düğün için çiftlerin fikirlerine önem verilmeli nasıl aileler için çevre için önemliyse bizimde en güzel ve özel günlerimiz insan bir kere evleniyor sonuçta nasipse :KK36:

Canım ben de her şeyi kendim yapıyorum babamlar sadece altın aldılar bana. Boşver tıka kulaklarını nasıl istiyorsan öyle yap ömürde bir kez olacak.

Hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz ya ama bizimkiler çok şükür karışmıyorlar bana ben yapıyorum ya dilediğimi aldım yaptım bugüne kadar ama kına yerine fazla para vermemi istemezler herhalde daha o konuyu konuşamadık :KK17:

Hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz ya ama bizimkiler çok şükür karışmıyorlar bana ben yapıyorum ya dilediğimi aldım yaptım bugüne kadar ama kına yerine fazla para vermemi istemezler herhalde daha o konuyu konuşamadık :KK17:
Annem bana asla yapamazsın demez zaten fikrini söyler, parasını ben verdiğim için bizimkiler de karışmıyor.

merhaba gelinlerr :KK68: uzun zaman oldu giremedim fazla nasılsınız ? hepsini okudum şimdi daha hareketlenmiş buralar ne güzel zaman akıp gidiyo ne güzel :D

merhaba gelinlerr :KK68: uzun zaman oldu giremedim fazla nasılsınız ? hepsini okudum şimdi daha hareketlenmiş buralar ne güzel zaman akıp gidiyo ne güzel :D
Ben de seni merak ediyordum aslında kayboldun birden iyi misin? Neler yaptın bakalım görüşmeyeli?

hadi ben de düğün mekanımı paylaşayım kızlar :KK48:
995646_370509603097166_6986855663614758599_n.jpg
1601167_370509389763854_1918417191021725627_n.jpg
10698452_370509243097202_1199784993943488503_n.jpg
1497657_370509276430532_1694246622201265811_n.jpg

Ben de seni merak ediyordum aslında kayboldun birden iyi misin? Neler yaptın bakalım görüşmeyeli?
iyiyim canım çok sağol sen nasılsın ?
bayram sonrası gezmeler çıktı yoğun geçti bi sorun yok çok şükür aklım burda olsa da sadece iki dkka okumak için bakabildim :KK64:

iyiyim canım çok sağol sen nasılsın ?
bayram sonrası gezmeler çıktı yoğun geçti bi sorun yok çok şükür aklım burda olsa da sadece iki dkka okumak için bakabildim :KK64:
Çok güzelmiş canım çok ferah ve şık bir mekan güle güle oynayın :KK73:İyiyim ben de canım gördüğün gibi konuşuyoruz dertleşiyoruz :)

Çok güzelmiş canım çok ferah ve şık bir mekan güle güle oynayın :KK73:İyiyim ben de canım gördüğün gibi konuşuyoruz dertleşiyoruz :)
çok sağol şeker aynı gün oynuyo olucaz :KK73: şafaktaaa 218 :KK39: artık hızlı geçiyo sanki :)

Annem bana asla yapamazsın demez zaten fikrini söyler, parasını ben verdiğim için bizimkiler de karışmıyor.
Aynen öyle bizim ailede canım benziyoruz :cool:

Hoşgeldin canım harika bir salon maşallah nerede burası bayağı büyük ve ferah pahalı olabiler :KK53:

inşallah kalabalık olur ben düğünlerde sonuna kadar duramayam biriyim bakalım ilk olacak :KK53:

İnşallah canım sonuçta aileler siz az buçuk kişileri hesaplıyorsunuz tutarken olur olur içimizi ferah tutalım bende kalabalık severim inşallah kalabalık olur:KK17: ama dediğim 1000 kişi değil 300-400 olsa yeter kız :KK70:

Back