Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ben geldim iş başı yaptım fıstığımm sen nerelerdesin anlat bakımmm?

Kuzum valla aşırı yoğunum hafta sonları, spor muhabirliğinde haftasonu mesai saatimi aşıyorum artık o kadr yoğunluk var.
Ne olsun iste bu aralar çok stresli geçiyo, hep bi bunalım , bi ağlamaklı. bazen gerçekten çok daralıyorum. mobilyalarımızı hala seçemedik. Böyle yatak ve salonuma country tarzı mobilya bakıyorum, bellona, istikbal, enza, doğtaş, ider, alfemo gibi fabrika ürünlerine baktım ama hala bulamadım. çok az zaman kaldı , Nişanlımda uzak olmamızda da cabası

ne yapıcam bilemiyorum

sen ne yapıyon gülüm?

Kadinlar günümüz kutlu olsun kızlar. Kadınların taciz edilmediği, vahsice katledilmedigi, ikinci sinif sayilmadigi ve rahat nefes alabildigi dünya diliyorum...
Ayrica bu akşam Cimbomumun maçı var heyecanla saati bekliyorum! Hakeden kazansin

Son düzenleme:
kolay gelsin tatlım bende ay sonuna işten ayrılıyorum istanbula gidicem bi 15 gün evv yeerlestırmeye.şuanda çeyizleri tplama telaşı var ev yerle bir heryerde eşyalar koliler görmen lazım.bide onların istanbula gidişi var nasıl olcak neyle göndercez daha belli değil stresim büyük o yuzden...eşyalar desen yavaş yavaş geliyo yatak odası kuruldu.yarında salon takımım geliyo kayınvalidemde onlarla ilgileniyo...uzaktan uzağa gerçekten çok zor. suan en çokda çeyizlerin nasıl gideceği var üzerimde stres..

aynen canımcımm hepimizin kadınlar günü kutlu olsun..
hadi bakalım ben çalıyorum kanaryamı dinleyebilcem sadece :) dostlugun ön planda olduğu bir karşılasm olsun inşallahh

Hepimizin "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kutlu olsun. Özgür, fikirlerimizi rahatlıkla ifade edebileceğimiz, Türk toplumunda kadının önemli bir yere sahip olabilme dileğiyle

Maçlar.. artık maç görmek istemiyorumm :)) heryerim maç oldu

Futbolu cok seven ve Galatasaray asigi biri olarak meslegine imrenmedim degil :)

Günaydın kızlar musmutlu haftalar :)
günayyydddıııınnnn ne dıcem haftasonu gelınlık denedım :) ve bıtane buldum cok guzel :) hemen yorum ıstıyorum kızlar :)

Eklentiler

• 8b3dd3851e0e5f9e52b0052052dfd73687ec47e5054b64e330a48225876a0491.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 100
  • 92cefb139d5a87e73847723a49a07d26f624ce28dc9131f9d3914d62c9928ac8.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 110
evet denıcem bugun halamla bıyere gıdıcez zaten ama aslında hayalımdekı seyde buydu yanı

Modeli çok güzel sindirella tipi severim böyle gelinlikleri kolları sana göre ayarlanmalı bir de tepeden çekilmiş boyunu kısmış görünüyor normal çekim olsa anlayabilirim belki önlerini az yukarıya alabilirler

yanı topukluda yok ayagımda sadce normal ayakkabı vardı onunda etkısı olabılır tabıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…