- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #5.821
ben geldim iş başı yaptım fıstığımm sen nerelerdesin anlat bakımmm?
kolay gelsin tatlım bende ay sonuna işten ayrılıyorumKuzum valla aşırı yoğunum hafta sonları, spor muhabirliğinde haftasonu mesai saatimi aşıyorum artık o kadr yoğunluk var.
Ne olsun iste bu aralar çok stresli geçiyo, hep bi bunalım , bi ağlamaklı. bazen gerçekten çok daralıyorum. mobilyalarımızı hala seçemedik. Böyle yatak ve salonuma country tarzı mobilya bakıyorum, bellona, istikbal, enza, doğtaş, ider, alfemo gibi fabrika ürünlerine baktım ama hala bulamadım. çok az zaman kaldı , Nişanlımda uzak olmamızda da cabası
ne yapıcam bilemiyorum
sen ne yapıyon gülüm?
aynen canımcımm hepimizin kadınlar günü kutlu olsun..Kadinlar günümüz kutlu olsun kızlar. Kadınların taciz edilmediği, vahsice katledilmedigi, ikinci sinif sayilmadigi ve rahat nefes alabildigi dünya diliyorum...
Ayrica bu akşam Cimbomumum maçı var heyecanla saati bekliyorum! Hakeden kazansin
Ayni fikirdeyim canim :) Hayirlisi olsun :)aynen canımcımm hepimizin kadınlar günü kutlu olsun..
hadi bakalım ben çalıyorum kanaryamı dinleyebilcem sadece :) dostlugun ön planda olduğu bir karşılasm olsun inşallahh
Kadinlar günümüz kutlu olsun kızlar. Kadınların taciz edilmediği, vahsice katledilmedigi, ikinci sinif sayilmadigi ve rahat nefes alabildigi dünya diliyorum...
Ayrica bu akşam Cimbomumun maçı var heyecanla saati bekliyorum! Hakeden kazansin
Futbolu cok seven ve Galatasaray asigi biri olarak meslegine imrenmedim degil :)Hepimizin "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kutlu olsun. Özgür, fikirlerimizi rahatlıkla ifade edebileceğimiz, Türk toplumunda kadının önemli bir yere sahip olabilme dileğiyle
Maçlar.. artık maç görmek istemiyorumm :)) heryerim maç oldu
günayyydddıııınnnn ne dıcem haftasonu gelınlık denedım :) ve bıtane buldum cok guzel :) hemen yorum ıstıyorum kızlar :)Günaydın kızlar musmutlu haftalar :)
Çok yakışmışgünayyydddıııınnnn ne dıcem haftasonu gelınlık denedım :) ve bıtane buldum cok guzel :) hemen yorum ıstıyorum kızlar :)
gercekten mıııı :) ya daha bak dedı annem bugun halamla bıyere gıdıcem bakalım ama ben sanırım bunda karar kılıcam :)Çok yakışmış
Bir iki tane daha dene, içine sinmezse döner bunu alırsın. Sonra keşke deneseydim diye aklın karışır.gercekten mıııı :) ya daha bak dedı annem bugun halamla bıyere gıdıcem bakalım ama ben sanırım bunda karar kılıcam :)
evet bugun de gıdıp bakıcam sonra haftaya olmadı halamı gotururum benım gıttıgım yere :)Bir iki tane daha dene, içine sinmezse döner bunu alırsın. Sonra keşke deneseydim diye aklın karışır.
Günaydın kızlar musmutlu haftalar :)
Günaydın güzeller nasılsınızgünaydınnnnnn, az telaşlı haftalar
Yakışmış canım ama bir kaç model daha dene derim aklın kalmasıngünayyydddıııınnnn ne dıcem haftasonu gelınlık denedım :) ve bıtane buldum cok guzel :) hemen yorum ıstıyorum kızlar :)
evet denıcem bugun halamla bıyere gıdıcez zaten ama aslında hayalımdekı seyde buydu yanıGünaydın güzeller nasılsınız
Yakışmış canım ama bir kaç model daha dene derim aklın kalmasın
evet denıcem bugun halamla bıyere gıdıcez zaten ama aslında hayalımdekı seyde buydu yanı
yanı topukluda yok ayagımda sadce normal ayakkabı vardı onunda etkısı olabılır tabıkıModeli çok güzel sindirella tipi severim böyle gelinlikleri kolları sana göre ayarlanmalı bir de tepeden çekilmiş boyunu kısmış görünüyor normal çekim olsa anlayabilirim belki önlerini az yukarıya alabilirler
Bende onu soracaktım tabi ki topuklunun farkı oluryanı topukluda yok ayagımda sadce normal ayakkabı vardı onunda etkısı olabılır tabıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?